کد خبر: ۲۸۷۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۳

قیمت سکه اوج گرفت؛ پشت پرده افزایش قیمت دلار در فردوسی

نیمه ظهر امروز قیمت هر قطعه سکه امامی با ۲۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد که در مقایسه با عصر دیروز افزایش ۵۰۰ هزارتومانی را نشان می‌دهد.
قیمت سکه اوج گرفت؛ پشت پرده افزایش قیمت دلار در فردوسی

مخاطب 24- قیمت دلار در معاملات نقدی امروز چهارشنبه ۲۶ مهرماه وارد کانال ۵۱ هزار تومان شد و تا سطح ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان بالا رفت. این در حالیست که دو روز قبل اسکناس آمریکایی تا کف کانال ۵۰ هزار تومان پایین آمده بود.

تحلیل‌گران فنی دلار معتقدند اگر قیمت دلار امروز بالای مرز مهم ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان تثبیت دهد می‌توان گفت که از اصلاح دست کشیده و دوباره وارد روند صعودی شده است.

نرخ برابری درهم به دلار

 قیمت درهم امروز با گپ منفی ۵۰ تومانی باز شد؛ اما در ادامه معاملات وارد کانال ۱۴ هزار تومان شد و تا سطح ۱۴ هزار و ۱۰۰ تومان بالا رفت. با این قیمت نرخ برابری درهم به دلار در حدود ۵۱ هزار و ۸۰۰ تومان محاسبه شد.

 از سوی دیگر قیمت طلا هم‌هم امروز صعودی بود. قیمت طلای جهانی شب گذشته به حمله موشکی به بیمارستان «المعمدانی» در غزه واکنش صعودی نشان داد و از مرز ۱۹۲۰ دلار تا ۱۹۴۰ دلار پیشروی کرده است. در بازار داخلی ایران هم قیمت طلا ۱۸ عیار امروز در سطح ۲ میلیون و ۴۶۲ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش رسید.

 بررسی‌ها از هسته مرکزی بازار سکه هم حکایت از آن دارد که قیمت سکه امامی امروز نه‌تنها وارد کانال ۲۹ میلیون تومان شده؛ بلکه تا نیمه کانال یاد شده هم پیشروی کرده است. البته در نیمه ظهر امروز قیمت هر قطعه سکه امامی با ۲۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد که در مقایسه با عصر دیروز افزایش ۵۰۰ هزارتومانی را نشان می‌دهد.

 اما سؤال مهم این که چه اتفاقی افتاد که نرخ ارز، طلا و سکه آرایش صعودی به خود گرفت. تحلیلگران سیاسی و اقتصادی در این‌ رابطه چند دلیل مهم را مطرح می‌کنند.

 روز گذشته شورای اروپا اعلام کرد که این اتحادیه تحریم‌های پیشین سازمان ملل علیه ایران در زمینه تسلیحاتی و موشکی را که در ۱۸ اکتبر به پایان می‌رسید، همچنان حفظ می‌کند. بازار ارز تهران از مدت‌ها قبل اخبار سیاسی حول این موضوع را زیر ذره‌بین قرار داده بود و منتظر آخرین موضع‌گیری اروپایی‌ها نسبت به این امر مهم بود. با انتشار این خبر جو هیجانی در بازار زیاد شد و قیمت دلار مسیر صعود را دنبال کرد.

 همچنین یک خبر به بازار رسیده مبنی بر اینکه ۱۱۳ عضو کنگره آمریکا به بایدن نامه دادند که به دلیل «تأمین مالی حماس» مکانیسم ماشه را فعال و مانع فروش نفت ایران شود. این خبر هم باعث شده سطح تقاضای احتیاطی در بازار شکل بگیرد.

از نگاه برخی از معامله‌گران سومین عاملی هم که موجب شده قیمت‌ها را صعودی شود به نظر می‌رسد ناشی از حمله موشکی شب گذشته بیمارستان المعمدانی است. همین امر باعث شده عده‌ای از معامله‌گران با برجسته‌کردن اخبار منفی زمینه افزایش تقاضا را فراهم کنند. 

 

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر