مخاطب 24- با نزدیک شدن به فصل پاییز بیصبرانه در انتظار برگهای روشن و ترد، غروب دلنشین و البته یک دمنوش خوش طعم و عطر هستیم! استفاده از دمنوشهای پاییزی بهخصوص در عصرهای پاییزی، میتواند یکی از دلچسبترین انتخاب هایتان باشد. عطر این دمنوشها شما را در حس و حال سرمای پاییز قرار میدهد و به سمت پوشیدن ژاکت میکشاند. بهترین دمنوشهای گرم و تسکین دهنده این فصل با طعم لذیذ و خوشمزه گرفته شده از کدو تنبل، سیب، دارچین و زنجبیل هستند که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.
کدوحلوایی یا به اصطلاح خودمان کدوتنبل، از مهمترین میوههای لذیذ و خوشمزۀ این فصل است. از این میوه پاییزی انواع خوراکیهای خوشمزه را تهیه میکنند. اما علاوه بر آن چای کدو حلوایی واقعا طعمی بینظیر دارد و جزو یکی از دمنوش های پاییزی خوشمزه و پرخاصیت است.
برای درست کردن این چای میتوانید کدوتنبل را با ادویهجاتی همچون دارچین، زنجبیل، میخک و جوز هندی ترکیب کنید تا مزه یک دمنوش خوش عطر و طعم را بچشید.
یک ترکیب فوق العاده دیگر نیز برایتان آماده کردهایم و آن هم چای سیاه و کدوتنبل است. دمنوشی بدون قند و کالری و بعنوان یک نوشیدنی سالم سرشار از ویتامین که در فصل پاییز سیستم ایمنی بدنتان را در برابر بیماریها قویتر میکند.
نوشیدن چای سیب میتواند یک چالش خوشمزه پاییزی با دنیایی از خواص باشد. این دمنوش کمک زیادی به بهبود عملکرد باکتریهای مفید بدن میکند.
دمنوش سیب در تنظیم متابولیسم سیستم گوارشی و افزایش تعداد باکتریهای پرخاصیت مؤثر است. این باکتریها کارشان از بین بردن سموم مواد غذایی است. همچنین این دمنوش در عملکرد و کارایی رودهها تأثیرگذار است که همین باعث درمان یبوست میشود. این نوشیدنی را با افزودنیهایی مانند دارچین، آبلیمو، به و نعناع ترکیب کنید تا خاصیت آن دو برابر شود.
از چای دارچین و عطر دلنشین آن نمی توان دست کشید. یک نوشیدنی گرم پاییزی که در روزهای خنک و بارانی یک فنجان آن لذت خاصی را به شما میدهد. با مصرف دارچین به افزایش متابولیسم بدن تان کمک کنید. این ادویه باعث کاهش وزن، هضم سریع غذا و کاهش استرس میشود.
این دمنوش مفید را با چای سیاه، تکههای سیب خشک و به لیمو ترکیب کنید تا هم طعمی خوشمزه و هم خواص لازم را برای بدنتان به جا بگذارد. خیلی از افراد در این فصل دچار افسردگی میشوند و انرژیهای منفی را به خود جذب میکنند. به این افراد توصیه میشود که از این دمنوش استفاده کنند و تاثیرات آن را در گذر زمان مشاهده کنند.
یکی دیگر از دمنوش های پاییزی، چای زنجبیل سرشار از مواد مفید و مغذی است که سیستم ایمنی بدنتان را در مقابل نفوذ ویروس و میکروب ها تقویت میکند. این نوشیدنی، شما را از بیماریهای این فصل در امان نگه میدارد.
یکی دیگر از خاصیتهای این دمنوش جلوگیری و ریشه کن کردن گرفتگی عضلات است. برای بهبود سرماخوردگی نیز استفاده از دمنوش زنجبیل بسیار مؤثر خواهد بود.
در روزهای سرد پاییزی افراد بیشتر با مشکلات تنفسی و گرفتگیهای بینی مواجه میشوند. یک راه حل ساده برای این مشکل، استفاده از دمنوش نعناست. یکی از دیگر خاصیتهای این چای، تببری قوی آن است. این نوشیدنی برای افرادی که دچار تبهای طولانی مدت و شدید میشوند، بی شک داروی مناسبی خواهد بود.
مشکلاتی نظیر معدهدرد و دلپیچه از جمله مشکلات رایجی است که بسیاری از افراد را درگیر میکند. اما هیچ جای نگرانی نیست! شما با نوشیدن یک فنجان دمنوش نعنا میتوانید درد معده کاهش بدهید و این بیماری را رو به بهبودی ببرید.
در روزهای پاییزی بیماریهای زیادی همچون سرماخوردگی و سرفههای شدید شیوع پیدا میکند. از آنجا که چای نعنا خاصیت ضد باکتریایی دارد، میتواند جلوی نفوذ این بیماریها را در بدنتان بگیرد.
دمنوش میخک دارای خاصیتهای ضد قارچی، باکتریایی و درد است. این دمنوش مقدار زیادی آنتیاکسیدان دارد که بُرنده قوی خلط است. برای مصرف این چایی به آن ترکیباتی همچون زنجبیل، دارچین، هل و فلفل اضافه کنید تا طعم تلخ آن از بین برود. این ترکیبات در سلامت خون، روده بزرگ و سیستم عصبی بدنتان تأثیرگذار است.
هل در گروه مجموعه ادویهجات گرم با عطری خاکی، تند و شیرین قرار میگیرد. این دمنوش بسیار معروف است و مصرف آن در فصل پاییز بیشتر از دیگر فصلهاست. شما این چای خوشمزه را میتوانید با دارچین، زنجبیل و میخک ترکیب کنید و یک نوشیدنی فوقالعاده خوش عطر طعم را میل کنید. دمنوش هل از نوشیدنیهای پر خاصیت و مفید فصل پاییز به حساب میآید.
زردچوبه طبعی گرم دارد که در روزهای سرد پاییزی میتواند یک نوشیدنی گرم و خوشمزه برای استفاده شما باشد. از جمله خواص مهم زردچوبه میتوان به: ضد ویروس، ضد باکتری و آنتیاکسیدان بودن اشاره کرد که در خلق و خوی شما هم تأثیرگذار است.
اگر دچار افسردگی میشوید و راهی برای نجات از آن ندارید، پیشنهاد میکنیم که زردچوبه را با بابونه و گل سرخ ترکیب کنید. این ترکیب فوقالعاده میتواند یک دمنوش مفید برای رهایی از این بیماری باشد.
با افزودنیهایی مانند زنجبیل، چای سبز، شیر بادام و نارگیل به دمنوش زردچوبه، طعمی خاص و بی نظیر به آن بدهید و نوش جان کنید.
منبع: زومیت