کد خبر: ۲۸۶۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶

چند میلیون قوطی شیرخشک از ترکیه وارد شد

رئیس تولیدکنندگان انجمن شیر خشک نوزاد گفت: درحالی که ارزبری واردات شیرخشک آماده نوزاد سه برابر تولید داخلی آن است، اما به جای اختصاص ارز به واردات مواد اولیه به محصول نهایی اختصاص یافته است و ۴ میلیون قوطی شیرخشک از ترکیه وارد شد.
چند میلیون قوطی شیرخشک از ترکیه وارد شد

مخاطب 24- هانی تحویل‌زاده رئیس تولیدکنندگان انجمن شیر خشک نوزاد اظهار داشت: ۶ ماه است که ارز برای واردات شیر خشک اختصاص نیافته است این اتفاق باعث تعطیلی برخی از واحد‌های تولیدی شیرخشک و تعطیل شدن برخی دیگر از آن‌ها در ماه‌های آینده می‌شود.

او افزود: درحالی که برای واردات محصول نهایی و شیرخشک آماده ارز اختصاص یافته است، اما برای واردات مواد اولیه تولید ارز اختصاص نمی‌یابد.

رئیس تولیدکنندگان انجمن شیرخشک نوزاد ادامه داد: در سال قبل ۶۱ میلیون عدد قوطی شیر خشک نوزاد در کشور تولید شده است و کمبودی وجود نداشت و در ۱۵ سال گذشته حتی یک قوطی شیر خشک به کشور وارد نشده است و حتی به عراق افغانستان و لبنان صادرات داشتیم.

رئیس تولیدکنندگان انجمن شیر خشک نوزاد با بیان اینکه واردات در مقابل تولید داخلی ارز بری ۳ برابری دارد، ادامه داد: ظرفیت کارخانه‌های شیر خشک در کشور ۱۱۷ میلیون عدد و تقریبا دوبرابر نیاز کشور است.

او اظهار داشت: در حال حاضر مردم برای دریافت شیرخشک باید به سامانه اختصاص یافته و از طریق ثبت کد ملی شیر خشک دریافت کنند، اما ظرفیت تولید داریم و به راحتی می‌توانیم آن را در داخل تولید کنیم.

تحویل‌زاده گفت: در صورت عدم اختصاص ارز به واردات مواد اولیه تا دو ماه آینده با بحران تولید شیر خشک در کشور مواجه خواهیم بود.

رئیس تولیدکنندگان انجمن شیر خشک نوزاد گفت: با توجه به اینکه به واردات شیرخشک آماده و مواد اولیه، ارز ۴۲۰۰ تومانی اختصاص داده می‌شود، تولید این محصول در کشور به صرفه نیست و قابلیت رقابت خود را از دست داده است.

او افزود:به تازگی نیز ۴ میلیون قوطی شیرخشک از ترکیه به ایران وارد شده است و فراخوان برای واردات سی میلیون قوطی شیرخشک وجود دارد درحالی که قبلا اعلام شده بود واردات مقطعی است.

 

منبع: تسنیم

تحویل‌زاده اظهار داشت: وعده داده شده است که تا یک ماه آینده مشکل کمبود شیرخشک در بازار حل شود، اما برای جبران کسری از محل واردات اقدام شده است.

 
 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد