کد خبر: ۲۸۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷

عرضه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در هواپیما‌های قطری

مدیر شرکت هواپیمایی قطر ایرویز، گفت: این همکاری هیجان‌انگیز نه‌تن‌ها با رویکرد پیشگامانه ما برای پذیرش فناوری‌های جدید هم‌راستاست، بلکه به‌عنوان فرصتی غیرقابل چشم‌پوشی به‌منظور اتصال مسافران جهانی ما به استارلینک درنظر گرفته می‌شود.
عرضه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در هواپیما‌های قطری

مخاطب 24-  شرکت هواپیمایی Qatar Airways در بیانیه‌ای رسماً اعلام کرد که برای ارائه اینترنت پرسرعت به مسافران خود در حین پرواز، از سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک اسپیس‌ایکس استفاده خواهد کرد. این سرویس به کاربران اجازه می‌دهد تا به اینترنتی با سرعت حداکثر ۳۵۰ مگابیت بر ثانیه دست پیدا کنند.

 
اینترنت ماهواره‌ای استارلینک قرار است در هواپیما‌ها و مسیر‌های پروازی منتخب شرکت «قطر ایرویز» ارائه شود. «اکبر الباکر»، مدیر این شرکت هواپیمایی گفت: «این همکاری هیجان‌انگیز نه‌تن‌ها با رویکرد پیشگامانه ما برای پذیرش فناوری‌های جدید هم‌راستاست، بلکه به‌عنوان فرصتی غیرقابل چشم‌پوشی به‌منظور اتصال مسافران جهانی ما به استارلینک درنظر گرفته می‌شود.»

این شرکت هنوز اعلام نکرده است که اینترنت ماهواره‌ای استارلینک چه زمانی در هواپیما‌های این شرکت در دسترس قرار می‌گیرد. آن‌ها ظاهراً درحال‌حاضر در مرحله پیش از راه‌اندازی قرار دارند. بااین‌حال، Qatar Airways می‌گوید سرعت این ارتباط ماهواره‌ای بسیار بالا خواهد بود.

اسپیس‌ایکس پارسال سرویس Starlink Aviation را راه‌اندازی کرد تا اینترنت پرسرعت ۳۵۰ مگابیت بر ثانیه‌ای را در اختیار هواپیما‌ها قرار دهد. این سرویس پیش‌تر در هواپیما‌های JSX، Hawaiian Airlines، airBaltic و ZIPAIR پیاده‌سازی شده بود.

گزارش‌ها از کسانی که این سرویس را تجربه کرده‌اند، حکایت از سرعت بالای این اینترنت دارد. دسترسی به ارتباطات سریع در پرواز‌های بین‌المللی که طولانی هستند، می‌تواند تجربه سفر را برای مسافران بسیار بهتر کند.

اسپیس‌ایکس با اینترنت ماهواره‌ای خود در مسیر ایجاد تحولات بزرگ در زمینه ارتباطات است. این شرکت علاوه بر اینترنت خانگی و سیار، حالا به‌دنبال تقویت جای پای خود در صنعت هوایی است. چند روز پیش نیز گفته شد که این شرکت می‌خواهد از سال ۲۰۲۵ گوشی‌های معمولی را بدون هیچ تجهیزات خاصی به اینترنت ماهواره‌ای متصل کند. البته برای دسترسی به این سرویس به هماهنگی با اپراتور‌ها روی زمین نیاز است و باید توافق‌هایی از نظر قانونی میان استارلینک و کشور‌ها صورت بگیرد.

 

منبع: دیجیاتو

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر