کد خبر: ۲۸۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۵
قیمت دلار 25 مهر 1402؛

حرکت چراغ‌خاموش بازارساز برای مهار قیمت دلار

قیمت دلار روز گذشته کاهش ۵۰۰ تومانی داشت و به کف کریدور ۵۰ هزار تومانی بازگشت. معامله‌گران، تلاش سیاست‌گذار را برای روند نزولی این اسکناس موثر می‌دانند و معتقدند ارزپاشی روز‌های اخیر اثر سیگنال‌های ورودی به بازار‌های مالی را خنثی کرده است.
حرکت چراغ‌خاموش بازارساز برای مهار قیمت دلار

مخاطب 24- معامله‌گران، تاکید غرب بر جانب‌گیری ایران در جنگ حماس و اسرائیل و موضوع احتمال تحریم‌های تسلیحاتی ایران در روزهای آینده را از چالش‌های پیش روی بازار ارز  و قیمت دلار می‌دانند. این در حالیست که کارشناسان اقتصادی موضوع تمدید تحریم‌ها را شایان توجه نمی‌دانند. به اعتقاد آنها شدیدتر از تحریم‌های اوباما که علیه ایران تعیین شد، نداشته‌ایم.

اقتصاد ما با تحریم‌ تطبیق داده شده و تحریم‌ها اثر کوتاه‌مدت و هیجانی بر بازارهای مالی دارد. گفتنی است در هفته‌های گذشته جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ‌­کننده برجام اعلام کرد به علت عدم پایبندی ایران به برجام در سال ۲۰۱۹، تروئیکا اروپایی قصد حفظ تحریم­‌های موشکی ایران را دارد.

اخیرا نیز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا عنوان کرد که به تحریم‌­های تسلیحاتی ایران ادامه می‌‌دهیم، زیرا هنوز به ابزار هدف قرار دادن گسترش تسلیحات نظامی ایران مانند موشک و پهپاد نیاز داریم.  به نظر می‌رسد با تمدید این تحریم‌ها از موضوع توافق برجام بیش از گذشته دور می‌شویم.

پیش از این بارها کارشناسان اقتصادی تاکید کرده بودند که موضوع رفع تحریم‌ها تنها عاملی برای روند کاهشی قیمت در بازارهای مالی است. روز گذشته بازار هرات تعطیل بود و دلار سلیمانیه با کاهش ۲۷۰ تومانی با قیمت ۵۰ هزار و ۲۵۰ تومان معامله شد. قیمت نرخ‌های مختلفروز گذشته ۲۴ مهر در سایت معاملات الکترونیکی ارز (ETS) اسکناس دلار با قیمت ۴۱ هزار و ۲۱۴ تومان عرضه شد و چهار تومان افزایش قیمت داشت. دلار حواله نیز با همین مقدار رشد و با رقم ۳۷ هزار و ۴۶۴ تومان عرضه شد.

همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود. قیمت ارزهای موثرروز گذشته اسکناس یورو با رقم ۵۳ هزار و ۸۲ تومان معامله شد و کاهش ۴۰۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت معاملات الکترونیکی ارز (ETS) با رقم ۴۳ هزار و ۳۳۳ تومان تعیین شد تغییر قیمتی نداشت. یوروی حواله نیز بدون تغییر و با رقم ۳۹ هزار و ۳۹۴ تومان قیمت‌گذاری شد.دیروز درهم امارات کاهش ۱۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۱۳ هزار و ۹۲۰ تومان معامله شد. در سایت معاملات الکترونیکی ارز (ETS) حواله درهم با رقم ۱۰ هزار و ۲۰۳ تومان و اسکناس درهم نیز با رقم ۱۱ هزار و ۲۲۲ تومان درج شد و تغییر یک تومانی داشت. 

 

صد آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر