کد خبر: ۲۸۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵
با حضور مسئولان استان مازندران:

عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری آغاز شد

با حضور مسعود بادین نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و مسئولان این شهرستان، آیین کلنگ زنی ساختمان جدید سرپرستی شعب بیمه آسیا در مازندران برگزار شد.
عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری آغاز شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛مسعود بادین، نائب رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل بیمه آسیا در آئین آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری، با اشاره به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های ممتاز استان مازندران در زمینه فعالیت‌های تولیدی و کشاورزی اظهار داشت: ساخت ساختمان جدید بیمه آسیا در مرکز این استان با هدف توسعه خدمات بیمه‌ای و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری در این استان انجام می‌شود.
مدیرعامل بیمه آسیا افزود: بیمه آسیا گنجینه بزرگی به نام منابع انسانی در بخش ستادی و شبکه فروش دارد که در نتیجه تلاش بی نظیر این نیروها، بیمه آسیا در دو سال گذشته به دلیل ارائه خدمات شایسته بیمه‌ای به بیمه گذاران خود، به عنوان برند محبوب مردم ایران انتخاب شد.
مدیرعامل بیمه آسیا با اشاره به پرداخت ۵۵۰ میلیارد تومانی خسارت کارخانه الکترو استیل مشهد در کوتاه‌ترین زمان که در روز‌های اخیر انجام شد، بیان داشت: پرداخت این خسارت در این حجم مالی نشان داد که بیمه آسیا به درستی عملیات بیمه گری و مالی خود را انجام می‌دهد و با تایید نهاد ناظر صنعت بیمه، از توانمندی حرفه‌ای و توانگری مالی ارزنده‌ای در میان شرکت‌های بیمه برخوردار است.
در ادامه این مراسم، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در سخنانی ضمن تبریک آغاز عملیات ساخت ساختمان جدید بیمه آسیا در استان مازندران، مدیرعامل بیمه آسیا را فردی عملگرا و سختکوش در فعالیت بیمه گری توصیف کرد و از این اقدام بیمه آسیا در استان قدردانی نمود.

وی اظهار داشت: بیمه آسیا در تکریم مردم و ارائه خدمات بیمه‌ای در سطح کشور و استان مازندران و شهرستان ساری کارنامه قابل قبولی دارد و امیدواریم ساخت ساختمان جدید همراه با خیر و برکت برای منطقه باشد.
نماینده مردم ساری، با تصریح این مطلب که شرکت‌های بیمه صرفا یک سازمان تجاری نیستند، بیان داشت: خدمات شرکت‌های بیمه‌ای فعالیتی در راستای حمایت از مردم است و مردم مازندران نیز باید خدمات مطلوب نرم افزاری و سخت افزاری از شرکت‌های بیمه دریافت کنند و بیمه آسیا در این امر پیشگام و پیشرو بوده است.
در این مراسم همچنین امیری رییس شعب بیمه آسیا در استان مازندران گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در استان و همچنین اطلاعاتی در مورد ساختمان جدید در حال احداث ارائه کرد: ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری در زمینی به مساحت ۶۶۷ متر مربع و ۵ هزار متر زیر بنا، ۱۱ طبقه و ۸۶ پارکینگ طراحی شده است.
در مراسم کلنگ زنی ساختمان بیمه آسیا در ساری، سید مهدی صادقی و فرامرز خجیر از اعضای هیات مدیره، غلامرضا سرلک معاون فنی بیمه‌های اموال و تنی چند از مدیران و مسئولان سرپرستی منطقه و شعب استان مازندران حضور داشتند.

برچسب ها: بیمه آسیا
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.