کد خبر: ۲۸۶۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵
با حضور مسئولان استان مازندران:

عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری آغاز شد

با حضور مسعود بادین نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و مسئولان این شهرستان، آیین کلنگ زنی ساختمان جدید سرپرستی شعب بیمه آسیا در مازندران برگزار شد.
عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری آغاز شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛مسعود بادین، نائب رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل بیمه آسیا در آئین آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری، با اشاره به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های ممتاز استان مازندران در زمینه فعالیت‌های تولیدی و کشاورزی اظهار داشت: ساخت ساختمان جدید بیمه آسیا در مرکز این استان با هدف توسعه خدمات بیمه‌ای و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری در این استان انجام می‌شود.
مدیرعامل بیمه آسیا افزود: بیمه آسیا گنجینه بزرگی به نام منابع انسانی در بخش ستادی و شبکه فروش دارد که در نتیجه تلاش بی نظیر این نیروها، بیمه آسیا در دو سال گذشته به دلیل ارائه خدمات شایسته بیمه‌ای به بیمه گذاران خود، به عنوان برند محبوب مردم ایران انتخاب شد.
مدیرعامل بیمه آسیا با اشاره به پرداخت ۵۵۰ میلیارد تومانی خسارت کارخانه الکترو استیل مشهد در کوتاه‌ترین زمان که در روز‌های اخیر انجام شد، بیان داشت: پرداخت این خسارت در این حجم مالی نشان داد که بیمه آسیا به درستی عملیات بیمه گری و مالی خود را انجام می‌دهد و با تایید نهاد ناظر صنعت بیمه، از توانمندی حرفه‌ای و توانگری مالی ارزنده‌ای در میان شرکت‌های بیمه برخوردار است.
در ادامه این مراسم، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در سخنانی ضمن تبریک آغاز عملیات ساخت ساختمان جدید بیمه آسیا در استان مازندران، مدیرعامل بیمه آسیا را فردی عملگرا و سختکوش در فعالیت بیمه گری توصیف کرد و از این اقدام بیمه آسیا در استان قدردانی نمود.

وی اظهار داشت: بیمه آسیا در تکریم مردم و ارائه خدمات بیمه‌ای در سطح کشور و استان مازندران و شهرستان ساری کارنامه قابل قبولی دارد و امیدواریم ساخت ساختمان جدید همراه با خیر و برکت برای منطقه باشد.
نماینده مردم ساری، با تصریح این مطلب که شرکت‌های بیمه صرفا یک سازمان تجاری نیستند، بیان داشت: خدمات شرکت‌های بیمه‌ای فعالیتی در راستای حمایت از مردم است و مردم مازندران نیز باید خدمات مطلوب نرم افزاری و سخت افزاری از شرکت‌های بیمه دریافت کنند و بیمه آسیا در این امر پیشگام و پیشرو بوده است.
در این مراسم همچنین امیری رییس شعب بیمه آسیا در استان مازندران گزارشی از فعالیت‌های این شرکت در استان و همچنین اطلاعاتی در مورد ساختمان جدید در حال احداث ارائه کرد: ساختمان جدید بیمه آسیا در ساری در زمینی به مساحت ۶۶۷ متر مربع و ۵ هزار متر زیر بنا، ۱۱ طبقه و ۸۶ پارکینگ طراحی شده است.
در مراسم کلنگ زنی ساختمان بیمه آسیا در ساری، سید مهدی صادقی و فرامرز خجیر از اعضای هیات مدیره، غلامرضا سرلک معاون فنی بیمه‌های اموال و تنی چند از مدیران و مسئولان سرپرستی منطقه و شعب استان مازندران حضور داشتند.

برچسب ها: بیمه آسیا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر