کد خبر: ۲۸۶۰۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰

اهدای جوایز برندگان کمپین‌های همراه اول با حضور مدال‌آوران وزنه‌برداری

جوایز برندگان سه کمپین همراه اول با حضور مدال‌آوران وزنه‌برداری ایران اهدا شد.
اهدای جوایز برندگان کمپین‌های همراه اول با حضور مدال‌آوران وزنه‌برداری

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی همراه اول:مراسم اهدای جوایز کمپین‌های همراه اول عصر روز شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۲ با حضور برندگان قرعه کشی‌های «باشگاه مشتریان»، «سالروز همراهی» و «بازی‌های آسیایی چین» و مسوولان فدراسیون و مدال آوران وزنه برداری ایران برگزار شد.

در این مراسم و در بخش نخست، قرعه کشی کمپین باشگاه مشتریان همراه اول برگزار شد و به پنج برنده آن که توانسته بودند با مشارکت در این کمپین مردادی، امتیازگیری کنند ۵ گوشی گلکسی S۲۳ Ultra اهدا شد.

بخش دوم به اهدای جوایز برندگان کمپین «سالروز همراهی» که به مناسبت ۲۹ سالگی همراه اول اجرایی شد و آمار فعالیت سیمکارت مشترکان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور را ارائه می‌کرد، اختصاص داشت که با اهدای سه گوشی گلکسی S۲۳ Ultra از برندگان تجلیل شد.

در نهایت هم از برندگان قرعه کشی کمپین دیگر باشگاه مشتریان که جوایز آن شامل «۵ کمک هزینه ۵۰ میلیون تومانی» می‌شد و برای شرکت در آن تنها نیاز به مصرف ۱۰ امتیاز باشگاه مشتریان بود، تجلیل شد.

نکته جالب توجه اینکه در جریان برگزاری هر دو کمپین مربوط به باشگاه مشتریان، مجموعا بیش از ۴.۵ میلیون نفر از مشترکان همراه اول مشارکت کردند.

در این مراسم که حمید بهروزی قائم مقام مدیرعامل همراه اول نیز حضور داشت، ضمن تبریک به برندگان قرعه کشی کمپین‌های همراه اول، از سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی به عنوان رییس و نایب رییس فدراسیون وزنه برداری، با اهدای جوایزی از علی داودی و مصطفی جوادی دو وزنه بردار کشورمان که در مسابقات قهرمانی بزرگسالان جهان در ریاض توانستند در اوزان المپیکی صاحب مدال شوند نیز تقدیر کرد.

همراه اول به عنوان حامی اول ورزش ایران، هم اکنون حامی تیم‌های ملی وزنه برداری، کشتی، والیبال و ناشنوایان است.

برچسب ها: همراه اول
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ تا اواسط هفته جاری اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ تا اواسط هفته جاری
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد نتایج نهایی آزمون سراسری ۱۴۰۴ تا اواسط هفته جاری منتشر می‌شود و سال تحصیلی نودانشجویان از هفته آینده آغاز خواهد شد.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
کری بهروز تابانی در مسترالمپا۲۰۲۵ + فیلم کری بهروز تابانی در مسترالمپا۲۰۲۵ + فیلم
بهروز تابانی در کنفرانس خبری مسترالمپیا۲۰۲۵ گفت: خیلی‌ها شوکه خواهند شد
برنده جایزه صلح نوبل 2025 کیست؟ برنده جایزه صلح نوبل 2025 کیست؟
ماریا کورینا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا و برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵، چهره‌ای جنجالی است که همزمان نماد مقاومت سیاسی و موضوع بحث‌برانگیز در سیاست آمریکای لاتین به شمار می‌رود.
ساعت مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵ ساعت مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵
هادی چوپان، معروف به «گرگ ایرانی» و یکی از برجسته‌ترین چهره‌های بدنسازی جهان، بهروز تابانی، میثم اسکندری و ساسان حیرتی از جمله دیگر بدنسازان ایرانی هستند که موفق به کسب مجوز حضور در این مسابقات شده‌اند
لحظه اعلام برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵+ فیلم لحظه اعلام برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵+ فیلم
لحظه تاریخی؛ ماریا کورینا ماچادو برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ شد
دست ترامپ از جایزه صلح نوبل کوتاه ماند دست ترامپ از جایزه صلح نوبل کوتاه ماند
با وجود لابی‌گری گسترده ترامپ، کمیته نوبل جایزه صلح امسال را به ماریا کورینا ماچادو، سیاستمدار و فعال مخالف دولت ونزوئلا، اهدا کرد.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر