کد خبر: ۲۸۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴

به دنبال ارتقای ارزش افزوده زنجیره محصولات مسی هستیم

غلامرضا ملاطاهری معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: به دنبال این هستیم که با توسعه محصولات سبد مس زنجیره ارزش افزوده مس را ارتقا دهیم که این مسیر از مرکز نوآوری و صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (‏CVC‏) می‌گذرد.
به دنبال ارتقای ارزش افزوده زنجیره محصولات مسی هستیم

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ملی صنایع مس :معاون طرح و برنامه‌ریزی راهبردی شرکت مس در حاشیه بازدید از دبیرخانه رویداد ملی توسعه صنایع پایین‌دستی مس در مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان اظهار کرد: صنعت مس در زمینه نوآوری و فناوری ابتدای راه است و شرکت ملی صنایع مس ایران با ابتکار راه‌اندازی مرکز نوآوری شهید ستاری و تأسیس صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی (‏CVC‏) به عنوان سومین صندوق سرمایه‌گذاری کشور می‌تواند به توسعه فناوری در حوزه صنعت مس کمک کند.
وی افزود: با تمام قدرت از توسعه مرکز نوآوری حمایت می‌کنیم و امیدواریم بابرگزاری رویداد‌های ملی در این مرکز بتوانیم ایده‌ها و شرکت‌های دانش بنیان را تا رسیدن به محصول دانش بنیان و مرحله تجاری‌سازی مورد حمایت قرار دهیم.
ملاطاهری بیان کرد: خوشبختانه برنامه‌های ریسیوچ در این رویداد ملی توسعه صنایع پایین دستی مس دیده شده که می‌تواند در معرفی ایده‌ها به شرکت‌های دانش بنیان ِ شرکت کننده کمک کند و شرکت‌کنندگان می‌توانند فناوری‌های منتج به محصولات مورد نیاز را شناسایی و از رفرنس‌های خارجی استفاده کنند و در نهایت ما نیز کمک حال آن‌ها و حمایتگرشان خواهیم بود.
وی ادامه داد: ایده‌ها و شرکت‌های دانش بنیانی که در این رویداد ملی ورود کنند در مرکز نوآوری فضای دسترسی در اختیارشان قرار خواهد گرفت و ما می‌توانیم آن‌ها را مورد شتابدهی قرار دهیم تا زودتر به محصول برسند و این فرصت خوبی است که می‌توانند در قالب مشارکت و تأسیس شرکت به سودآوری برسند که منفعت آن به خودشان، شرکت مس و جامعه هم می‌رسد.
بر اساس این گزارش، در ابتدای برنامه بازدید معاون طرح و برنامه و بودجه شرکت ملی صنایع مس ایران از مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان، روح الله ابوالهادی دبیر رویداد ملی توسعه صنایع پایین دستی مس و مدیر مرکز نوآوری شهید ستاری گزارشی از اقدامات انجام شده در برگزاری این رویداد بیان کرد.
روح الله ابوالهادی اظهار کرد: یکی از موضوعات مغفول مانده در منطقه و مرتبط با صنعت مس، صنایع پایین دستی مس است که با رونق این حوزه می‌تواند در اشتغالزایی، ارزش افزوده و اقتصاد کشور اثرگذار باشد و به رفع مشکلات کمک کند.
وی افزود: از اهمیت دیگر صنایع پایین دستی مس می‌توان به جلوگیری از خام فروشی اشاره کرد.
ابوالهادی خاطرنشان کرد: این رویداد در هفت حوزه تخصصی شامل ساختمان، مخابرات و الکترونیک، زیرساخت، حوزه شیمیایی، حمل و نقل، انرژی‌های نو و صنایع غیر الکتریکی طراحی و بخش بندی شده و دلیل این کار هم برقراری ارتباط مستقیم و تخصصی با مخاطبان و صاحبان فناوری در حوزه خاص خودشان در سراسر کشور است.
در جریان این بازدید، همچنین حسین محققی مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بر اهمیت برگزاری این رویداد تاکید کرد و افزود: همه توان و حمایت خود را در برگزاری این رویداد مهم به‌کار خواهیم برد.
مهندس حسین محققی بیان کرد: این رویداد می‌تواند نقش بسزایی در شناسایی و شکوفایی ایده‌های برتر و ارتباط مؤثر بین اساتید دانشگاه‌ها، نخبگان و دانشجویان داشته باشد.
وی ادامه داد: مجتمع مس سرچشمه رفسنجان از زمان شروع بکار مرکز نوآوری شهید ستاری اقدامات موثری در راستای حمایت از ایده‌ها و کسب و کار‌های نو داشته و برگزاری این رویداد نیز کمک زیادی به شناسایی نیاز‌های صنعت بزرگ مس خواهد کرد.
مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان همچنین به اخذ مجوز فعالیت صندوق cvc اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی این صندوق می‌تواند گامی بلندی در راستای ایجاد و توسعه بنگاه‌های کوچک و متوسط (SME) و در نتیجه اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی منطقه باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات رهبر کاتولیک‌های جهان و سنت عجیب تعطیلات
پاپ لئون به سکونتگاه سنتی پاپ برای تعطیلات تابستانی می‌رود. سنت قدیمی سفر به کاستل گاندولفو گویا دوباره برقرار شده است.
دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی دکتر زردچوبه، متخصص درمان التهاب و افسردگی
زردچوبه جزو ادویه‌های پر مصرف است و برخی مطالعه‌ها نشان می‌دهد تاثیر بسیار بالایی در کاهش افسردگی دارد.
رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ رابطه کابوس‌های شبانه و نزدیک شدن مرگ
تحقیق جدید توسط تیمی از محققان در آمریکا انجام شده و در آن داده‌های چهار مطالعه بلندمدت روی بیش از ۴۰۰۰ نفر بین ۲۶ تا ۷۴ سال بررسی شده است. شرکت‌کنندگان میزان کابوس‌های شبانه خود را گزارش کرده‌اند و سپس در بازه‌ای ۱۸ ساله، آمار مرگ‌ومیر آنها ثبت شده است. در این مدت، ۲۲۷ نفر به‌صورت زودرس جان خود را از دست دادند
ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟ ایرانی‌ها چند سال عمر می‌کنند؟
طبق اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال گذشته میانگین سنی فوت‌شدگان بر حسب جنس و به تفکیک مناطق جغرافیایی به صورت کلی ۶۷.۷ سال اعلام شده است که معادل ۰.۹ سال افزایش یافته و در این بازه زمانی میانگین سنی فوت‌شدگان در زنان بیشتر از مردان بوده است.
اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان! اجرای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران - شمال و جاده کندوان!
رییس پلیس راه البرز از اجرای محدودیت تردد درآزادراه تهران - شمال و جاده کرج - چالوس از صبح فردا یکشنبه ۱۵ تیرماه در محدوده این استان خبر داد.
طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟ طارمی به ترکیه می‌رود یا عربستان؟
مهاجم ایرانی اینترمیلان که فصل گذشته عملکرد قابل قبولی در ایتالیا نداشت، اکنون در لیست خرید تیم‌های عربستانی و ترکیه‌ای قرار دارد.
تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش! تصویر تکان دهنده از همسر ژوتا بعد از رفتن ناگهانی همسرش!
تصویر منتشر شده از همسر دیوگو ژوتا، نشانگر ناراحتی و شوک شدید وارد شده به او است.
برگزیده
آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند! آواکس ایران، برای عربستان پرواز می‌کند!
سامانه کنترل و هشدار زودهنگام هوابرد، با نام اختصاری آواکس، هواپیمایی است که با قابلیت دیده‌وری راداریِ است که به عنوان یک ایستگاه رادار نیرومند و متحرک برای انجام عملیات فرماندهی و کنترل و مدیریت جنگ (C۲BM) طراحی شده‌است.
توافق در راه است یا انتقام؟ توافق در راه است یا انتقام؟
بی‌تردید واقعیت عریان تجاوز اسرائیل باید برای همان قدرت‌هایی که تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کردند، آشکار می‌شد، تا یک جنگ دیگر، بار دیگر منطقه ما را درگیر نکند، اما این مهم رخ نداد.
هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد هشدار جدید سازمان هواپیمایی / محدودیت جدید پرواز‌ها اعلام شد
ساعت فعالیت فرودگاه‌ها برای خدمات‌رسانی و انجام پرواز‌ها از ساعت ۵ صبح تا ۱۸ عصر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر