کد خبر: ۲۸۵۶۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹

سومین همایش نشاط سازمانی در بیمه ایران برگزار شد

سومین همایش نشاط سازمانی در بیمه ایران با محوریت بررسی راهکار‌های ایجاد نشاط سازمانی و با حضور معاونین مدیر عامل، مدیران ستادی، جمعی از مدیران، روسای شعب و همکاران استان‌ها در مرکز همایش‌های فرهنگی ایران زمین برگزار شد.
سومین همایش نشاط سازمانی در بیمه ایران برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :عبدالصمد خدامی معاون هماهنگی امور استان‌ها شعب و نمایندگی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این همایش و روابط عمومی بابت اطلاع رسانی و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره پیشکسوتان شرکت گفت: ایران و بیمه ایران قلب همه ماست و همه ما باور داریم که با مشارکت هم می‌توانیم طبق تاکیدات مدیر عامل، شرکت را اداره کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: امیدوارم برگزاری این نشست‌ها موجب افزایش روحیه و نشاط و حال خوب در بین همکاران و شرکت شود. یکی از دغدغه‌های مهم شرکت توجه به موضوعات آموزش و انگیزش و به طورخاص دانستن، خواستن و توانستن و به طور عام توسعه فردی و به تبع آن توسعه سازمانی است.
خدامی افزود: در بیان ساده باید بگویم هدف از این همایش این است که حال همکاران بهتر شود و در واقع یاد بگیریم خودمان مشکل همدیگر نباشیم و با خلق و ایجاد ارتباط عاطفی، رابطه بهتری بین مدیران و کارکنان برقرار نماییم.
حسین روحی مدیر کل امور منابع انسانی در این همایش با اشاره به محوریت بررسی راهکار‌های ایجاد نشاط سازمانی در بیمه ایران، اظهار داشت: این همایش با تاکیدات حسن شریفی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل، مصوبات شورای معاونین و با همکاری اداره کل هماهنگی امور استان‌ها و شعب، برای ایجاد نشاط سازمانی در کارکنان شرکت برگزار شده است.
روحی گفت: طرح نشاط سازمانی به عنوان یکی از مهمترین و ضروری‌ترین خواسته‌های فطری و ذاتی انسان‌ها همواره مورد توجه مدیران شرکت قرار دارد و اعتقاد داریم، اگر روحیه شادابی، خوشبینی و امید در شرکت حاکم باشد، میزان کارایی و بازدهی کارکنان به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
روحی نشاط سازمانی را موتور محرکه توسعه شرکت در زمینه‌های مختلف زندگی فردی و سازمانی برای ارائه خدمات بهینه به مشتریان شرکت دانست و تاکید کرد: نشاط سازمانی موجب ایجاد فضای همدلی، دوستی، صمیمیت در بین کارکنان شرکت و کاهش نارضایتی و ناخشنودی و افزایش امنیت در شرکت می‌شود و همچنین با ایجاد همبستگی، ارتباطات دوستانه را زیاد می‌کند.
این در حالی است که در صورت عدم وجود نشاط در سازمان شاهد آسیب‌های سازمانی و روانی از جمله افزایش افسردگی، بدبینی و ارزیابی نادرست از بخشنامه‌ها و اتفاقات شرکت خواهیم بود.
روحی افزود مدیریت منابع انسانی با اتخاذ تدابیر و رویکرد‌های جدید برای توسعه نشاط سازمانی تلاش می‌کند با برگزاری مستمر این همایش در دوره‌های سه ماهه و به دور از محیط‌های اداری و تشکیل کارگروه و ایجاد جریان‌های نشاط انگیز، تحرک بیشتری را برای افزایش بهره وری و کارایی شرکت با افزایش ظرفیت‌های فرهنگی و شاداب ترکردن کارکنان به وجود آورد، قطعا در سازمان شاداب و بانشاط، میزان احترام به قوانین و مقررات بین کارکنان و توجه به مسائل مهم شایسته سالاری، بیشتر خواهد شد.
دربخش دوم این همایش، همکاران شرکت کننده در این همایش گروه بندی شده و برای هر گروه نیز پنل‌های آموزشی با رویکرد حوزه منابع انسانی در سه محور نشاط و انگیزه کاری، بهره وری و انتصابات برگزار شد.
در خصوص پرداخت بهره وری به همکاران، نقاط ضعف و قوت این موضوع مورد بررسی قرار گرفت و همکاران نظرات خود را درمورد شاخص‌های تدوین شده و نحوه پرداخت بهره وری در شرکت را ارائه نمودند و و براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته از این نظرات در پرداخت بهره وری‌های آتی استفاده خواهد شد.
در موضوع انتصابات در شرکت نیز، شایستگی، توانایی و عادلانه بودن انتصابات به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
محور سوم این پنل‌ها نیز در خصوص نشاط و انگیزه کاری بود که به عوامل موثردر این زمینه پرداخته شد و موارد افزایش انگیزه کاری در همکاران از زوایای مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت و همکاران نظرات و پیشنهادات خود را درباره تقویت نشاط در شرکت، راهکار‌های افزایش آن و عوامل بازدارنده، مطرح کردند و در پایان تست شخصیت شناسی از همکاران انجام شد.
گفتنی است برگزاری سخنرانی‌های انگیزشی با هدف افزایش ظرفیت و بهره‌وری نیروی انسانی و شرکت، پایان بخش برنامه‌های این همایش بود.

برچسب ها: بیمه ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد ممنوعیت پرواز هوایی برداشته شد
پس از چند هفته تعطیلی فرودگاه‌های کشور، پرواز‌های هوایی دوباره از سر گرفته می‌شود.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
برگزیده
پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید پرکاربردترین روغن گیاهی جهان را بشناسید
روغن ذرت منبع غنی ویتامین E، بهبود عملکرد سیستم عصبی، کاهش کلسترول بد خون LDL، کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سلامت قلب و عروق، حاوی امگا ۶ و ۹، حاوی فیتواسترول‌های طبیعی، مقاومت حرارتی بالا است.
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر