کد خبر: ۲۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان همین امسال انجام می‌شود؟

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه از تشکیل کمیته‌ای برای تدوین سازوکار همسان‌سازی حقوق بازنشستگان خبر داد.
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان همین امسال انجام می‌شود؟

مخاطب 24-  جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه با اعلام خبر تشکیل کمیته‌ای به منظور بررسی موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و کارکنان دولت در کمیسیون تلفیق برنامه هفتم، گفت: یک مشکلی که الان همه بازنشستگان و شاغلان با آن مواجه هستند که الان در نطق بیشتر نمایندگان این مسئله را مشاهده می‌کنید، بحث افزایش حقوق است. ظهر روز گذشته در فاصله دو نوبت صبح و عصر صحن علنی جلسه‌ای تشکیل شد، از کمیسیون تلفیق رأی گرفتند که کمیته‌ای‌ تشکیل شود و درخصوص بحث همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پیشنهادی برای صحن کمیسیون تلفیق بیاورد.

او ادامه داد: نخستین جلسه این کمیته ظهر روز شنبه ۲۲ مهر ماه با حضور نماینده سازمان برنامه و بودجه، دیوان محاسبات، مرکز پژوهش‌های مجلس و نمایندگان منتخب برگزار شد.

کوچکی‌نژاد درخصوص جزییات مباحث صورت گرفته در این جلسه به ویژه مشمولان این همسان‌سازی ابرازکرد: بحث‌های زیادی در این جلسه صورت گرفت تا نحوه اجرا و اعمال افزایش حقوق بازنشستگان مشخص شود و تعیین شود که چه کسانی مشمول آن باشند، آیا همه بازنشستگان را مدنظر قرار دهیم یا صرفاً آنها که دریافتی‌شان فاصله زیادی با شاغلین دارد مدنظر باشند.

او افزود: در مجموع مقرر شد کمیته تعیین شده در کمیسیون تلفیق پیشنهادی را به کمیسیون بیاورد و آن را قالب یک حکم در برنامه هفتم بیاوریم، همچنین دولت طی یک اصلاحیه بودجه این مسئله را به مجلس بیاورد تا امسال هم اجرایی شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه عنوان کرد: پیشنهادهای مختلفی درخصوص نحوه اجرا و اعمال این موضوع مطرح شد که در نهایت مقرر شد جلسات دیگری تشکیل شود تا یک تصمیم نهایی پیرامون هم‌ترازی حقوق بازنشستگان و شاغلان اتخاذ شود.

 

منبع: ایلنا

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر