کد خبر: ۲۸۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵

قدردانی معاون رئیس جمهور و رییس بنیادشهید از مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک دی

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تجلیل از مدیران ایثارگر بانکی کشور، از مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک دی به پاس ارائه خدمات مطلوب این بانک به جامعه ایثارگری، قدردانی کرد.
قدردانی معاون رئیس جمهور و رییس بنیادشهید از مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره بانک دی

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی:دکتر سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در این نشست که در سالن جلسات حوزه ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران و با حضور جمعی از مدیران بانکی ایثارگر کشور برگزار شد، با اشاره به این که ۳۰ درصد کارکنان نظام بانکی کشور را ایثارگران تشکیل می‌دهند، گفت: جامعه ایثارگری باید مورد احترام باشد و موفقیت‌های ایثارگران به جامعه معرفی شود تا کرامت آن‌ها حفظ شود.

وی با تاکید بر نیاز کشور به حفاظت از جبهه اقتصادی، خاطرنشان کرد: مدیران ایثارگر بانک‌ها باید در نظام بانکی در حال جهاد باشند و گره از مشکلات اقتصادی مردم باز کنند.

در این نشست، مدیرعامل بانک دی نیز با قدردانی از حمایت‌های ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران از فعالیت‌های این بانک، تاکید کرد که همه تلاش کارکنان بانک دی بر تکریم ایثارگران و خانواده معظم شهدا است.

علیرضا قیطاسی با بیان این که اکنون ۶۵۰ هزار نفر از ایثارگران، سهامدار بانک دی هستند، افزود: ۴۲ درصد از کارکنان این بانک را نیز ایثارگران و فرزندان آن‌ها تشکیل می‌دهند.

برچسب ها: بانک دی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد
با پیشنهاد ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) و با موافقت معاونت میراث‌فرهنگی، بازدید از اماکن فرهنگی‌تاریخی تحت نظر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ۱۳ خردادماه رایگان است.
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
برگزیده
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها رقابت نابرابر تاجران ایرانی در برابر عمانی‌ها
امضای موافقت نامه تجارت ترجیحی بین ایران و عمان احتمالا کفه ترازو را به سمت عمانی‌ها سنگین‌تر کرده و اگر واردات کالا‌های عمانی با تعرفه کمتر به ایران وارد شود تولیدکنندگان ایرانی را در فضای رقابت نابرابر با عمانی‌ها می‌اندازد که نه تنها کمکی به بهبود وضع اقتصادی نخواهد کرد بلکه چالش‌های جدیدی برای برخی صنایع ایران ایجاد می‌کند.
اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان
معاون اول رییس جمهوری مصوبه اصلاحیه افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان از سوی هیات دولت را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر