کد خبر: ۲۸۴۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۱

امضای تفاهم نامه بیمه البرز و گروه بین‌المللی آباد راهان پارس

تفاهم نامه همکاری مشترک شرکت بیمه البرز و گروه بین المللی آباد راهان پارس با حضور مدیران عامل و اعضای هیات مدیره این دو شرکت امضا شد.
امضای تفاهم نامه بیمه البرز و گروه بین‌المللی آباد راهان پارس

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه البرز:موسی رضایی، مدیرعامل این شرکت در جلسه امضای تفاهم نامه مذکور با اشاره به این که هم افزایی نهاد‌های مختلف نظام به منظور پیشبرد اهداف کشور از جمله توسعه اقتصادی ضروری است، هدف از امضای این تفاهم نامه را شناسایی پتانسیل‌های جدید و گسترش همکاری‌های مشترک، تجمیع امور بیمه‌ای و طراحی محصولات و خدمات بیمه‌ای نوین متناسب با فعالیت‌های عمرانی کشور دانست.
قباد چوبدار، مدیرعامل گروه بین‌المللی آباد راهان پارس که در زمینه‌های طراحی، سرمایه گذاری و اجرای پروژه‌های عمرانی بزرگ همچون بزرگراه، آزادراه، تونل، پل و راه آهن فعالیت دارد نیز در این جلسه، همکاری با بیمه البرز را فرصتی ارزشمند عنوان و ابراز امیدواری کرد که این همکاری در آینده تداوم و گسترش یابد.

برچسب ها: بیمه البرز
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند
جدول سن فرسودگی خودرو‌ها در سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت! کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت!
روزنامه کیهان در واکنش به انتقاد‌های روز گذشته در صفحه گفت و شنود خطاب به منتقدان نوشت: هنوز تیری شلیک نشده چند تا از پادو‌های داخلیو کاسه لیس آمریکا بدجوری کپ کرده‌اند!
هواشناسی ایران ۱۸ فروردین هواشناسی ایران ۱۸ فروردین
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید گفت: در ۱۵ استان کشور رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید و گاهی تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد
ابوالقاسم خوشرو عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر در شاخه مینیمالیسم مفهومی در یک مسابقه جهانی انتخاب شد.
گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی! گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی!
رسانه‌های ایتالیایی از مقصد جدید مهدی طارمی پرده برداشته‌اند.
ارتباط مصرف الکل و سرطان‌های کبد، دهان و مری ارتباط مصرف الکل و سرطان‌های کبد، دهان و مری
مدیرکل مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد سرطان‌ها با انجام غربالگری و آزمایش مناسب و به موقع، قابل پیشگیری هستند، گفت: هدف از غربالگری، شناسایی افراد دارای شواهد حاکی از سرطان یا پیش‌سرطان خاص، قبل از بروز علائم است.
حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور
مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تعداد اتباع افغانستانی مجاز و غیرمجاز در کشور را شش میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مجاز، دو میلیون نفر غیرمجاز و دو میلیون نفر در دسته افراد سرشماری شده هستند.
برگزیده
خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند
جدول سن فرسودگی خودرو‌ها در سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
ساعت کاری بانک‌های خصوصی تغییر کرد ساعت کاری بانک‌های خصوصی تغییر کرد
کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی درباره ساعت کاری بانک‌های خصوصی اطلاعیه‌ای صادر کرد.
ثبت‌نام وام ضروری ۵۰ میلیونی بازنشستگان از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ ثبت‌نام وام ضروری ۵۰ میلیونی بازنشستگان از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
ثبت‌ نام اینترنتی وام ضروری بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از امروز (17 فروردین 1404) به مدت یک ماه آغاز می‌شود. مبلغ وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان ، کارمزد ۴ درصد و اقساط ۶۰ ماهه افزایش پیدا کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر