کد خبر: ۲۸۴۳۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹
تبریک هفته نیروی انتظامی به فرماندهان انتظامی استان

دیدار مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با فرماندهان انتظامی

مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان به مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی، با سردار حیمد علینقیان پور فرمانده انتظامی استان اصفهان و سرهنگ صادق کاظم زاده فرمانده انتظامی شهرستان لنجان دیدار کرد.
دیدار مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با فرماندهان انتظامی

 به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان:مهدی کوهی در این دیدار‌ها ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی یادآور شد: نیروی انتظامی که اقتدار، عزت، اخلاق مداری و همراهی با مردم را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است امروز به عنوان مظهر اقتدار جمهوری اسلامی ایران با بهره مندی از ظرفیت بالای سبز قامتان جان بر کف و همیشه هوشیار، نقش بارزی در برقراری نظم، آرامش و امنیت در شهرها، روستا‌ها و مرز‌های کشور ایفا می‌نماید.
وی افزود: امروز پلیس با رویکرد جامعه محوری و تکیه بر اصول اخلاقی، رفتاری و اجتماعی، به عنوان پلیسی هوشمند توانسته جایگاه بسیار خوبی را در بین مردم و صنعت داشته باشد که ثمرات این تعامل را می‌توان در ارتقای مشارکت عمومی در تامین امنیت پایدار جامعه مشاهده نمود.
مدیرعامل ذوب آهن ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جان بر کف عرصه نظم و امنیت، فرا رسیدن هفته مقدس نیروی انتظامی را به کلیه فرماندهان و کارکنان و سربازان غیور نیروی انتظامی در رده‌های مختلف استان، شهرستان‌های تابعه و خانواد‌های معظم ایشان تبریک گفت و از مجاهدت‌های ایثار گرانه سبز پوشان حماسه ساز پیروز وسنگر دار همیشه بیدار، قدردانی نمود.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟ چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟
حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا با انتشار پستی در ایکس درباره ورود هیأت ایران به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نکته‌ای را مطرح کرد.
بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی بلاتکلیفی دانش‌آموزان پایه یازدهم برای امتحانات نهایی
مصوبه کاهش دروس امتحان نهایی در پایه یازدهم با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شد، اما کمتر از یک ماه شورای عالی انقلاب فرهنگی این مصوبه را ملغی کرد.
درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟ درخواست ابطحی از تیم مذاکره کننده ایران در عمان چیست؟
محمدعلی ابطحی فعال سیاسی خطاب به سخنگوی وزارت خارجه نوشت: ‏دست خدا و حمایت جمعیِ مردم ایران بدرقه راهتان.
صفحه خبر بالای تصاویر