کد خبر: ۲۸۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴

مشارکت بانک توسعه تعاون در نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری

رییس هیات مدیره و سرپرست معاونت مدیر عامل در امور استان‌ها و بازاریابی در نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری حضور یافتند.
مشارکت بانک توسعه تعاون در نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون :سید باقر فتاحی رییس هیات مدیره و کریم میرزاخانی سرپرست معاونت مدیر عامل در امور استان‌ها و بازاریابی در نمایشگاه توانمندی‌های روستایی و عشایری حضور یافتند و همچنین از برخی غرفه‌های نمایشگاه نیز بازدید نمودند.
محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در آئین افتتاحیه بزرگترین رویداد نمایشگاهی عرضه محصولات روستایی و عشایری اظهار داشت: از یک منظر به روستا‌ها به عنوان مناطق محروم که نیازمند کمک و دستگیری هستند نگریسته می‌شود، در حالی که این روستا‌ها هستند که منشا ارزش بوده و می‌توانند از سایر حوزه‌ها و بخش‌های اقتصادی دستگیری کنند.
معاون اول رئیس جمهور اشتغال، تولید، رشد اقتصادی و مهار تورم را از مهمترین مسائل کشور برشمرد و افزود: ارزان ترین، سریع‌ترین و موثرترین راه برای حل این مسائل، توجه به روستا‌ها و عشایر است چرا که اگر بتوانیم بستر فعالیت برای این عزیزان را فراهم کنیم به جای واردات محصولات غذایی به صادرکننده این محصولات تبدیل خواهیم شد و شاهد کاهش بخش زیادی از مشکلات در حوزه تورم، رشد اقتصادی و اشتغال خواهیم بود.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برنامه‌های اشتغالزایی دولت در حوزه‌های مختلف گفت: برای ایجاد اشتغال در بخش‌های صنعتی برای هر نفر باید حداقل ۵ تا ۷ سال زمان گذاشته و چند میلیارد دلار سرمایه گذاری شود و این در حالیست که هزینه ایجاد شغل در روستا‌ها بسیار پایین‌تر و سریع است.
دکتر مخبر با اشاره به اینکه در روستا‌ها بر خلاف شهر‌ها همه اعضای خانواده در کار و تولید نقش دارند، گفت: اگر بتوانیم روستا‌ها را به کانون واقعی تولید تبدیل کنیم شاهد مهاجرت معکوس از شهر‌ها به مناطق روستایی خواهیم بود.
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر لزوم توسعه علوم دانش بنیان در تولیدات روستایی تصریح کرد: دانشگاه‌ها و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور باید برای دانش بنیان کردن تولیدات روستایی تلاش کنند تا شاهد بازده چندبرابری تولید در محصولات کشاورزی باشیم.
وی با بیان اینکه خلاقیت و توان خلق ثروت فقط مختص افراد خاص نیست، افزود: گاهی به غلط تصور می‌شود که افراد نخبه فقط درشهر‌ها و دانشگاه‌های محدودی هستند، اما افراد بسیاری را در روستا‌ها و مناطق عشایری دیده ام که با خلاقیت و ابتکار خود توانسته اند محصولات روستایی را به بازار‌های خارجی صادر کنند.
معاون اول رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در حوزه مناطق روستایی از ابتدای استقرار تاکنون گفت: احداث ۴۰۰۰ کیلومتر راه در مناطق روستائی با اعتباری بالغ بر ۳۵،۰۰ میلیارد ریال، تامین آب شرب ۳۰۳۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۲۰٫۰۰۰ میلیارد ریال، اعطای ۴۵،۰۰۰ میلیارد ریال جهت احداث ۱۴۳ هزار مسکن روستائی و احداث ۱۰،۰۰۰ کلاس درس مدارس روستائی با اولویت حذف مدارس کانکسی و خشتی گلی با اعتباری بالغ بر ۸۰،۰۰۰ میلیارد ریال از جمله اقداماتی است که دولت در این مدت انجام داده است.
دکتر مخبر همچنین با اشاره به احداث و بهره بردای از ۵۰۰ واحد بهداشت و درمان، مراکز بهداشت و خانه بهداشت با اعتبار ۱۵٫۰۰۰ میلیارد ریال، خاطرنشان کرد: رفع اختلال در ارتباط تلفن همراه و اینترنت پرسرعت در ۷۰۰ ایستگاه رادیویی با اعتبار ۱۰٫۰۰۰ میلیارد ریال و اجرای ۶۰۰۰ طرح هادی با اعتباری بالغ بر ۵۵،۰۰۰ میلیارد ریال از دیگر اقدامات دولت در مناطق روستایی بوده است.
وی از احیا و بازسازی ۲۰۰۰ قنات با اعتبار ۲۰٫۰۰۰ میلیارد ریال به عنوان اقدام دیگر دولت در مناطق روستایی یاد کرد و افزود: دولت همچنین احداث، تکمیل و بهره برداری بیش از ۱۰،۰۰۰ طرح و پروژه درزمینه‌های گازرسانی، برق رسانی، ایجاد فضا‌های ورزشی اماکن فرهنگی و طرح‌های دهیاری را با جدیت پیگیری و عملیاتی کرده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا آغاز فصل تازه کریم انصاری‌فرد در مسیر مدیریت فوتبال اروپا
کریم انصاری‌فرد، ستاره سابق تیم ملی ایران، با پیوستن به پروژه مدیریتی یوفا (UEFA MIP) گام بزرگی برای ورود به عرصه مدیریت حرفه‌ای فوتبال برداشت.
سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران سالواتوره فوتی؛ مشهورترین دستیار دنیا در تیم ملی ایران
سالواتوره فوتی، دستیار سابق ژوزه مورینیو، در آستانه پیوستن به کادرفنی امیر قلعه‌نویی است.
ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم ادعای نماینده مجلس: افزایش ۵۰۰ درصدی نرخ سوم بنزین در راه است+ فیلم
ثابتی، نماینده مجلس، مدعی شد که دولت قصد دارد نرخ سوم بنزین را با ۵۰۰ درصد افزایش اعلام کند؛ خبری که هنوز از سوی منابع رسمی تأیید نشده است.
افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم افشاگری سیف: روحانی دستور خالی کردن خزانه را داده بود+ فیلم
رئیس اسبق بانک مرکزی گفت هشدار داده بود؛ فروش نامحدود سکه باعث خالی شدن خزانه می‌شود، اما رئیس‌جمهور وقت، روحانی، به هشدار توجه نکرد.
خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی خداحافظی بورس با کانال ۳ میلیونی
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۳ مهر با ۴۱ هزار واحد افت، کانال ۳ میلیونی را از دست داد و به ۲ میلیون و ۹۷۴ هزار واحد رسید.
یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود یارانه ۱۸ میلیون نفر تا پایان سال حذف می‌شود
رئیس مرکز رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه ۸ میلیون نفر از ابتدای سال قطع شده و تا ۵ ماه آینده یارانه ۱۰ میلیون نفر دیگر نیز حذف خواهد شد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر