کد خبر: ۲۸۴۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۷

هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران/ احتمال وقوع صاعقه و تگرگ

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وقوع رگبار، رعد و برق، احتمال وقوع صاعقه و تگرگ هشدار داد و خودداری از کوهنوردی را توصیه کرد.
هشدار نارنجی هواشناسی برای تهران/ احتمال وقوع صاعقه و تگرگ

مخاطب 24- اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی‌رنگ نسبت به فعالیت سامانه بارشی همراه با ناپایداری شدید از بعدازظهر دوشنبه تا  صبح سه‌شنبه (۲۴ تا ۲۵ مهرماه) هشدار داد و آورده است: در ارتفاعات به‌ویژه ارتفاعات شمال و شمال غرب استان وقوع رگبار و رعدوبرق شدید، وزش باد خیلی شدید، احتمال بارش تگرگ، قله ها بارش برف و کولاک،‌ در نیمه شمالی استان بارش باران گاهی رگبارو رعدوبرق و وزش باد شدید و مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ و در نیمه جنوبی استان وقوع رگبار پراکنده باران گاهی با رعدوبرق، وزش باد شدید تا خیلی شدید و در مناطق مستعد احتمال گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

در استان تهران به‌ویژه مناطق شمالی و ارتفاعات امکان سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، احتمال سقوط سنگ از ارتفاعات در نواحی کوهستانی، اختلال در سفرهای بین شهری، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و شکستن درختان کهن‌سال، احتمال صاعقه و بارش تگرگ دور از انتظار نیست.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران پرهیز از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، اطمینان از استحکام پوشش گلخانه ها، احتیاط در تردد جاده‌ای به‌ویژه در نواحی کوهستانی در دستور کار قرار گیرد.

در هشدار نارنجی ‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خبر بد برای طرفداران اندروید خبر بد برای طرفداران اندروید
با اعلام رسمی توقف توسعه، پایان کار نوا لانچر قطعی شد. دلیل این تصمیم چه بود و سرنوشت یکی از محبوب‌ترین ابزارهای سفارشی‌سازی اندروید چه خواهد شد؟
وقتی عراقچی تهدید می‌شود وقتی عراقچی تهدید می‌شود
نماینده شاهین‌شهر با انتقاد از متن سفر احتمالی عراقچی به مصر تأکید کرد هرگونه توافق هسته‌ای خارج از مصوبات مجلس، با پیگرد قضایی همراه خواهد بود.
۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند ۱۰ مینی سریال ترسناک که از ابتدا تا انتها وحشت را به جان شما می‌اندازند
از وحشت روان‌شناختی گرفته تا کابوس‌های فراطبیعی، با بهترین مینی سریال ترسناک که خواب شب را از شما می‌گیرد و تا مدت‌ها رهایتان نمی‌کند، آشنا شوید.
مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند مردم ایران سیلی محکم‌تر از موشک به دشمن زدند
رئیس‌جمهور در کنفرانس وحدت اسلامی گفت: قدرت موشکی و جانفشانی رزمندگان ضربه‌ای به آمریکا و اسرائیل زد، اما سیلی واقعی را وحدت و حضور مردم به دشمن وارد کرد.
بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی بهترین لپ تاپ اقتصادی و دانشجویی
در این مقاله‌، لپ‌تاپ‌هایی را معرفی می‌کنیم که با حداقل هزینه پاسخگوی نیازهای روزمره باشند. با راهنمای خرید بهترین لپ‌تاپ دانشجویی همراه ما باشید.
رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی رقابت جدی‌تر دیپ سیک با اوپن‌ ای‌ آی
استارتاپ چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ نسل جدیدی از ایجنت‌های را معرفی کند. این سیستم پیشرفته وظایف پیچیده و چندمرحله‌ای را فقط با ورودی بسیار ساده از طرف کاربر انجام دهد و با یادگیری از اقدامات گذشته، به مرور کارایی خود را ارتقاء دهد که این به معنای رقابت جدی‌تر با اوپن ای آی است
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر