کد خبر: ۲۸۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶

نرخ دلار، سکه، طلا و یورو یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲+ جدول

هر گرم طلا ۱۸ عیار دو میلیون و ۴۱۱ هزار تومان معامله شد و قیمت سکه امامی به ۲۸ میلیون و ۹۴۳ هزار تومان رسید
نرخ دلار، سکه، طلا و یورو یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲+ جدول

مخاطب 24- قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۲۳ مهر با کاهش چهار هزارتومانی به دو میلیون و ۴۱۱ هزار تومان رسید. با این حال کاهش قیمت طلا تاثیر چندانی در بازار سکه‌ها نداشته و به‌جز کاهش هشت هزار تومانی قیمت سکه امامی، نیم‌سکه و ربع‌سکه و سکه گرمی با همان قیمت‌های دیروز معامله شدند. نرخ دلار خدماتی، اما با افزایش پنج تومانی ۴۱ هزار و ۲۱۰ تومان اعلام شد.

قیمت ارز خدماتی

نرخ دلار خدماتی امروز یکشنبه ۲۳ مهر با رشد پنج تومانی به ۴۱ هزار و ۲۰۵ تومان ارتقا پیدا کرد. قیمت یورو خدماتی هم توسط مرکز مبادله ارز و طلا ۴۳ هزار و ۳۳۵ تومان اعلام شده که به‌معنی رشد ۶۵ تومانی درقیاس با اولین روز هفته است.

قیمت انواع ارز تا ساعت ۱۱:۳۰

انواع ارز توافقی و خدماتی

شنبه

امروز

دلار

41 هزار و 210 تومان

41 هزار و 205 تومان

یورو

43 هزار و 270 تومان

43 هزار و 335 تومان

قیمت طلا ۱۸ عیار و انواع سکه

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۲۳ مهر همزمان با نیمه ابتدایی معاملات بازار به دو میلیون و ۴۱۱ هزار تومان رسید. نرخ طلا ۱۸ عیار به‌این ترتیب نسبت به دیروز گرمی چهار هزار تومان کاهش داشته است.

قیمت سکه امامی اما با افت جزیی و هشت هزار تومانی به ۲۸ میلیون و ۹۴۳ هزار تومان تقلیل پیدا کرد و بقیه سکه‌های طلا با همان قیمت‌های دیروز معامله شدند.

قیمت انواع سکه و طلا تا ساعت ۱۱:۳۰

طلا 18 عیار و انواع سکه

شنبه

امروز

طلا 18 عیار

دو میلیون و 415 هزار تومان

دو میلیون و 411 هزار تومان

امامی

28 میلیون و 951 هزار تومان

28 میلیون و 943 هزار تومان

نیم‌سکه

15 میلیون و 660 هزار تومان

15 میلیون و 660 هزار تومان

ربع‌سکه

10 میلیون و 640 هزار تومان

10 میلیون و 640 هزار تومان

یک گرمی

شش میلیون و 320 هزار تومان

شش میلیون و 320 هزار تومان

 
 
 
منبع: فرارو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر