کد خبر: ۲۸۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰

مدیر عامل پست بانک ایران و هیات همراه به استان همدان سفر کردند

دکتر بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران و هیات همراه، با هدف بررسی پتانسیل سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی در مناطق کم برخوردار، نظارت بر عملکرد شعب و باجه‌های بانکی روستایی، شرکت در برنامه به وقت شما و شورای اداری مدیریت شعب استان، صبح امروز پنجشنبه ۲۰ مهرماه سال جاری به استان همدان سفر کردند.
مدیر عامل پست بانک ایران و هیات همراه به استان همدان سفر کردند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران: در این سفر یک روزه، شیری به همراه محمد غلامی مشاور مدیرعامل و رئیس اداره کل حوزه مدیریت، بهروز جعفرخانی رئیس اداره کل اعتبارات و امین ظفری مدیر شعب استان، از شعبه مرکزی همدان، از باجه‌های بانکی روستایی مهدی آباد و گراچقا نیز بازدید و پیرامون مباحث کاری و مشکلات با همکاران و مسئولان این باجه‌ها گفت وگو می کنند.
همچنین داود قزلباش مدیر امور شعب و بازاریابی و حمید محمدی رئیس اداره کل مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم از شعبه بهاز و باجه‌های بانکی روستایی رسول آباد و حسام آباد بازدید کردند و در گروه سوم مسعود مهدوی سعیدی و آناهیتا امیرحسینی روسای ادارات کل خزانه داری و نظام‌های پرداخت و سرمایه انسانی و رفاه از شعبه لالجین و باجه‌های بانکی روستایی دستجرد و علی آباد پشت شهر بازدید کرده و با کارکنان و مسئولان این باجه‌ها گفت و گو خواهند کرد.
در ادامه این سفر یک روزه، مدیرعامل بانک از واحدهای ستادی مدیریت شعب استان همدان بازدید کرده و ضمن دیدار با کارکنان بانک در استان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات همکاران در این واحدها قرار می گیرد.
بر اساس این گزارش، شرکت در جلسه شورای اداری به منظور ارائه گزارش و بررسی عملکرد و برنامه‌های آتی مدیریت شعب استان و آگاهی از دیدگا‌ه‌ها و نظرات مسئولان واحدهای ستادی و شعب و حضور در برنامه به وقت شما از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه مدیرعامل و هیات همراه، به استان همدان می باشد.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر