کد خبر: ۲۸۳۷۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱

اعلام آثار برتر دهمین همایش مدیریت‌ریسک و بیمه توسط بیمه کوثر

دبیرخانه همایش مدیریت‌ریسک و بیمه، مقالات برتر شرکت‌کنندگان در دهمین همایش مدیریت‌ریسک و بیمه با موضوع نقش صنعت بیمه در رشد اقتصادی با رویکرد تحول دیجیتال را انتخاب و معرفی نمود.
اعلام آثار برتر دهمین همایش مدیریت‌ریسک و بیمه توسط بیمه کوثر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط‌عمومی بیمه کوثر: محمدسجاد میرزاخانی افزود: با توجه به تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشگاه علامه طباطبایی(ره)، در این دوره نیز همانند سال گذشته از اساتید موسسه آموزش عالی بیمه اکو در کمیته علمی همایش بهره‌مند شدیم؛ از میان مقالات ارسالی، سه مقاله «بررسی موفقیت تحول دیجیتال در صنعت بیمه با تمرکز بر نقش ارتباط بخشی و اهداف استراتژیک و تعهد مدیریت به‌عنوان محرک های کلیدی (مرتضی ظهرابی)، « بررسی نقش صنعت بیمه در بهبود عملکرد اقتصادی با محوریت تحول دیجیتال» (نیره نظر) و « بررسی تأثیر دیجیتالی شدن عناصر مدل کسب‌وکار در صنعت بیمه با رویکرد توسعه کسب‌وکار» (زهرا جافری، سعید نعمتی، شیرین اسکندری) به ترتیب در رده بندي مقالات قابل ارائه حایز رتبه های اول تا سوم شدند.

 همچنین سه مقاله « نقش بازاریابی محتوای دیجیتال در تسهیل و توسعه فضای کسب و کار صنعت بیمه (مطالعه فراترکیب)» (سیدمهدی وهابی، عاطفه حیدری)، « توانمندی اقتصادی شرکت‌های دانش‌بنیان با طراحی محصولات نوآورانه صنعت بیمه» (زهرا سلیمانی) و « طراحی سیستم هوشمند ارزیابی ریسک بیمه بدنه با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی» (الهه پرنلو) در رده بندي مقالات صرفاً چاپ مورد انتخاب هيئت داوران قرار گرفتند.

 وی در ادامه عنوان نمود چهار مقاله «بررسی عوامل موثر تحول دیجیتال بر قصد خرید بیمه نامه توسط مشتریان (مطالعه‌موردی: شرکت بیمه کوثر سرپرستی البرز)» (محمدابراهیم پورملکی، سیدجواد موسی‌کاظمی، مصطفی شیخی مهرآبادی)، «بررسی بازاریابی دیجیتال در کسب‌وکار صنعت بیمه (راهبردها، چالش‌ها و فرصت‌ها)» (فاطمه باباخانیان، رقیه شجری قاسم خیلی)، «تاثیر بازاریابی مجازی بر مدیریت توسعه بازار شرکت‌های بیمه» (محمد امین دهقانی) و «ارائه الگوی جامع بیمه گری مبتنی بر تحولات دیجیتالی در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی در صنعت بیمه ایران» (حسین حسینی، مهران حسنخانی، هدیه ولی‌زاده، وحید مرادی) نيز به صورت پوستري پذيرفته شدند.

در آخر بنابر اعلام دبیر دهمین همایش مدیریت ریسک و بیمه در روز برگزاری همایش در تاریخ 30 مهرماه 1402، از نفرات برتر تجلیل به عمل خواهد آمد. همچنین ارائه مقالات قابل ارائه در روز 2 آبان‌ماه 1402 در پسارویداد همایش که با همکاری پژوهشکده بیمه برگزار خواهد شد انجام می‌گردد.

 

 
برچسب ها: بیمه کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
کشف اسکلت قدیمی انسان کشف اسکلت قدیمی انسان
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل گفت: در گام اول از کاوش محوطه قلعه بن خشرودپی بابل ۶ اسکلت باستانی کشف شد که قدمت آنها به بیش از چهار هزار سال پیش می‌رسد.
همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟ همسر رضا شکاری بعد از پیوستن همسرش به پرسپولیس چه استوری منتشر کرد؟
همسر رضا شکاری، بازیکن سابق سپاهان که شب گذشته به پرسپولیس پیوست، با انتشار یک استوری به حمله هواداران سپاهان به پیجش واکنش نشان داد.
شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن! شرط‌های رونالدو برای ماندن در النصر تمامی ندارد؟ شرط جدید دارم برای ماندن!
مهمترین شرط‌ کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر اخراج سرمربی ایتالیایی است. CR7 از سران النصر خواسته است که نه‌تنها پیولی را اخراج کنند، بلکه یک تیم قدرتمند را برای فصل تشکیل دهند.
خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟ خانواده دانشجوی دانشگاه تهران چه درخواستی از دولت دارند؟
به امید اینکه اجرای حکم قصاص درس عبرتی برای باقی مجرمان باشد و این اتفاق برای خانواده دیگری رخ ندهد. این مجرمان، افرادی نبودند که قابل ترحم و بخشش باشند. طبق گفته خودشان آنها طی دو ماه قبل از این اتفاق بالای ۳۰ فقره سرقت کرده و در سرقت‌هایشان از چاقو و قمه استفاده کرده‌اند.»
روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی! روایت بذر پاش از پیکر به جا مانده رییسی!
پس از محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت شهید رئیسی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی دولت شهید رئیسی نیز گفت بخش‌هایی از پیکر شهید رئیسی در محل حادثه باقی مانده است.
دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟ دلیل احضار صادق زیباکلام به دادگاه انقلاب چه بود؟
در ابلاغیه قضایی صادر شده برای این استاد دانشگاه آمده است که او باید ساعت ۹:۱۵ روز ۲۹ اردیبهشت برای رسیدگی به شکایت مبنی بر نشر اکاذیب (اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تائید رژیم صهیونیستی) در این شعبه دادگاه انقلاب تهران حاضر شود.
سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟ سرطان پروستات چه کسی برای ترامپ مهم شد؟
پس از مشخص شدن ابتلای «جو بایدن» رئیس جمهور سابق آمریکا به سرطان پروستات، جمعی از قانونگذاران جمهوری خواه و دموکرات برای او آرزوی بهبودی کردند و ترامپ در پیامی برای او و خانواده‌اش آرزوی سلامتی داشت.
برگزیده
مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن مراحل ثبت نام و دریافت وام مسکن
در حال حاضر به مستاجران ساکن در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون و روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان وام ودیعه مسکن پرداخت می‌شود
اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار اختیار تعیین قیمت نان به استانداران واگذار می‌شود.
وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند! وقتی جوانان دل زده، داوطلبِ خیانت می‌شوند!
موساد هیچ عملیات نفوذ پیچیده‌ای ترتیب نداد؛ هدف، خودش به در زد. پژوهش مشترک «نیروی زمینی آمریکا و دانشگاه کینگ کالج لندن» (۲۰۲۳) نشان می‌دهد ۵۷ ٪ از افشاگران اطلاعاتی خاورمیانه طی دهه اخیر، ابتدا داوطلب تماس بوده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر