کد خبر: ۲۸۳۵۴
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰
اطلاع‌رسانی از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه این رژیم را خشمگین و به واکنش واداشته است؛

کشتار خبرنگاران

بیش از ۱۰ خبرنگار در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه به شهادت رسیده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد و تداوم آن، بار دیگر اهمیت کار خبرنگاران در مناطق بحرانی جهان را یادآوریمی‌کند
کشتار خبرنگاران

 مخاطب 24- بیش از ۱۰ خبرنگار در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه به شهادت رسیده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد و تداوم آن، بار دیگر اهمیت کار خبرنگاران در مناطق بحرانی جهان را یادآوریمی‌کند؛ این‌که اهالی رسانه، یکی از افراد حاضر در خطوط مقدم درگیری هستند و برای اطلاع‌رسانی به‌موقع جان خود را به خطر می‌اندازند تا واقعیت‌های جنگ آن‌طور که هست به جهان مخابره شود.

اخیراً دفتر مطبوعاتی دولت فلسطین در غزه طی بیانیه‌ای از شهادت ۸ خبرنگار در حملات هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد. بر این اساس، ۸ خبرنگار فلسطینی به نام‌های سعید الطویل، محمد صبح، ابراهیم لافی، محمد جرغون، محمد الصالحی، هشام النواجحه، سلام میمه و اسعد شملخ جان خود را از دست داده‌اند.

دو خبرنگار فلسطینی به نام‌های نضال الوحیدی و هیثم عبدالواحد هم از روز شنبه ناپدید شده‌اند. در تازه‌ترین اقدام در این زمینه هم یک عکاس خبرنگار در حمله ارتش اسرائیل به جنوب لبنان کشته شد. عصام عبدالله، عکاس خبری رویترز در این حمله کشته و سه خبرنگار از جمله دو خبرنگار الجزیره (کارمن جوخدار و ایلی براخیا) هم زخمی شدند. شلیک ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی شبکه الجزیره اصابت کرد و باعث آتش گرفتن کامل آن شد.

سایت شبکه الجزیره نوشت این خبرنگاران در یک بلندی در حال نصب نشانه‌های اعلام استقرار خبرنگاران بودند که مورد هدف قرار گرفتند. آنها در نزدیکی هیچ مرکز نظامی ارتش لبنان یا حزب الله نبودند. همزمان اعلام شده است۴۰ نهاد رسانه‌ای در بمباران شهرک‌های غیرنظامی توسط رژیم صهیونیستی طور کامل یا جزئی آسیب دیده‌اند، خانه ۳ خبرنگار به طور کامل تخریب شده است.

سندیکای روزنامه‌نگاران فلسطینی (PJS) هم اعلام کرده نیروهای رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۰۰ بیش از ۵۰ روزنامه‌نگار فلسطینی را کشته‌اند؛ در ۱۱ می سال گذشته میلادی نیز خبرنگار الجزیره، شیرین ابوعاقله، توسط نیروهای اسرائیلی در کرانه باختری مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد. رژیم صهیونیستی عامدانه ساختمان خبرنگاران در غزه را هدف قرار داد تا مانع از پوشش وقایع و جنایت‌هایی شود که این رژیم در این شهر به آن دست می‌زند.

 
منبع: همشهری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر