کد خبر: ۲۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۷

انتخاب سرپرست جدید برای ستاد اجرایی فرمان امام (ره)

عارف نوروزی که در رزومه او مدیرعامل مجموعه هلدینگ برکت دیده می شود با مصوبه هیات امنای ستاد اجرایی فرمان امام (ره)به عنوان سرپرست این ستاد انتخاب شد.
انتخاب سرپرست جدید برای ستاد اجرایی فرمان امام (ره)

عارف نوروزی که در رزومه او مدیرعامل مجموعه هلدینگ برکت دیده می‌شود با مصوبه هیات امنای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به عنوان سرپرست این ستاد انتخاب شد.

انتخاب سرپرست جدید برای ستاد اجرایی فرمان امام (ره)
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از خبرآنلاین، حدودا ۱۰۰ روز پس از انتصاب محمد مخبر دزفولی رئیس ستاد اجرایی از مهمترین نهاد‌های علمی، اقتصادی کشور به عنوان معاون اول دولت سیزدهم و درحالی که نام بسیاری از چهره‌های سرشناس سیاسی از محسن رضایی تا سردار دهقان، سعید محمد، محمد عباسی و حتی مدیران اقتصادی جوانتر برای حضور در این پست، نام‌های شان مطرح بود، ساعتی قبل خبرگزاری ایرنا نوشت: «با رای اعضای هیات امنای ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، عارف نوروزی به عنوان سرپرست این ستاد منصوب شد.» 

این خبر یعنی پایان حضور همزمان مخبر در دولت و ستاد اجرایی. مخبر دزفولی که از سال ۱۳۸۶ با حکم مقام معظم رهبری پس از محمد جواد ایروانی به ریاست ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منصوب شده بود، دردو سال گذشته و برای تولید واکسن برکت و وعده تولید ۵۰ میلیون دوز از این واکسن تا پایان شهریورماه در صدر اخبار قرار داشت و هم اکنون معاون اول رییس دولت سیزدهم است.

حالا بر اساس مصوبه جدید هیات امناء مدیری جای مخبر را گرفته که در کارنامه اش سابقه حضور در هیات مدیره ایران خودرو، هلدینگ برکت، عضویت در هیات مدیره گروه توسعه اقتصادی تدبیر، عضویت در هیات مدیره شرکت بیمه پارسیان، ریاست هیات مدیره و مدیرعاملی شرکت‌های گروه حمل و نقل بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، معاونت برنامه ریزی و توسعه اقتصادی سازمان بازرگانی و حمل و نقل بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ریاست هیات مدیره و مدیر عاملی سازمان اموال و املاک ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، قائم مقامی مدیرعامل و عضویت در هیئت مدیره شرکت پست جمهوری اسلامی ایران را دارد.

او با این حکم سرپرستی تا زمان معرفی رئیس جدید این مجموعه مهم علمی و اقتصادی، مسئولیت اجرایی ستاد اجرایی فرمان امام «ره» را بر عهده خواهد داشت. دوره‌ای که باید دید چه مدت ادامه پیدا می‌کند؟

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد رسمی+ حقوق کارکنان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۵ اعلام شد
افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، تصویب کردند.
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر