کد خبر: ۲۸۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱

پرداخت ۱۰ میلیون سهام عدالت برای ۴.۵ میلیون نفر

رئیس کمیسون اقتصادی مجلس از واگذاری سهام عدالت به چهار و نیم میلیون نفر مشمول جدید خبر داد.
پرداخت ۱۰ میلیون سهام عدالت برای ۴.۵ میلیون نفر
مخاطب 24- مالک رحمتی – رئیس سازمان خصوصی سازی – در نشست مشترک رئیس سازمان خصوصی‌سازی و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس – پیرامون بررسی ظرفیت‌های سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری‌های جدید سهام عدالت با بیان اینکه رویکرد جدید سازمان خصوصی سازی در موضوع واریز سهام عدالت، حرکت صحیح در مسیر اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی است، یادآورشد: با وجود اجرای سیاست‌ها در سنوات گذشته، اما همچنان ظرفیت‌های نهفته و نابی در موضوع سهام عدالت وجود دارد که بکارگیری این ظرفیت‌ها برای رشد و توسعه اقتصادی کشور بسیار مهم و موثر است.

او با بیان اینکه مأموریت اصلی سازمان خصوصی سازی در موضوع سهام عدالت، عمل به تکالیف قانون و سیاست دولت درخصوص واگذاری سهام عدالت به مشمولین جدید است، عنوان کرد: در حال حاضر هماهنگی‌های لازم با نهادهای ذیربط جهت تخصیص سهام جدید به مشمولان جدید این سهام صورت گرفته و سبد سهام پیشنهادی برای تصویب نهایی به هیات وزیران تقدیم شده است.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به آسیب شناسی فرایند خصوصی‌سازی در سال های گذشته، عنوان کرد: توجه به واگذاری حقیقی به بخش خصوصی و به عبارتی مردمی‌سازی اقتصاد در سنوات ماضی مورد غفلت واقع شده و در این دوره در کنار مزایده عمومی برای کشف قیمت، بایستی مزایده انتخاب بهترین روش مدیریت برای بنگاه‌ها نیز مدنظر باشد تا بتوان شاهد رشد تولید و افزایش بهره‌وری و افزایش اشتغال و توسعه سرمایه‌گذاری در بنگاه‌های واگذار شده باشیم. خریداران شرکت‌های دولتی در دوره جدید بایستی طرح اداره ۵ سال آتی شرکت را برای ارزیابی توسط کارشناسان به سازمان ارائه کنند.

او با تأکید بر نقش کمیسیون اقتصادی مجلس در تدوین مقررات مناسب عنوان کرد: در لایحه برنامه هفتم و لایحه اصلاح اجرای سیاست‌های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی، نمایندگان مجلس از نقش موثری در موضوعات مرتبط با خصوصی‌سازی در کشور برخوردارند که می‌تواند قطار واگذاری‌ها را به مقصد مورد نظر در قانون برساند. یکی از اولویت‌ها در این خصوص، تعیین مرز دقیق و جامع برای نظارت است. مقوله نظارت توسط دستگاه‌های مسئول، امری ضروری و پسندیده است. لکن، می‌بایست مراقبت شود این نظارت‌ها مطابق قانون و مقررات بوده و نتیجه آن اصلاح روش واگذاری‌ها و رفع خطاها باشد و امنیت سرمایه‌گذار را حفظ کند تا جذابیت و علاقه‌مندی بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری از بین نرود.

حفظ و ارتقاء امنیت سرمایه‌گذاری برای واگذاری‌ها

در این جلسه محمدرضا پورابراهیمی – رئیس کمیسون اقتصادی مجلس – نیز با آرزوی توفیق برای سکاندار جدید سازمان خصوصی‌سازی، ابراز امیدواری کرد: سازمان خصوصی‌سازی در دوره مدیریت جدید با به‌کارگیری همه ظرفیت ها به اهداف مورد انتظار از این نهاد دست خواهد یافت.

او با اذعان به ماموریت خطیر سازمان خصوصی‌سازی در فرایند واگذاری شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی، عنوان کرد: با وجود اعمال نظارت شدید صورت گرفته توسط دستگاه‌های نظارتی اما همچنان نارضایتی در روند برخی واگذاری‌ها وجود دارد.

بنا بر اعلام سازمان خصوصی‌سازی، او با اشاره به انحرافاتی که در جریان واگذاری سهام عدالت در سال‎های گذشته صورت گرفته، ضمن استقبال از رویکرد جدید سازمان خصوصی سازی برای انجام تکالیف قانونی در موضوع سهام عدالت؛ ابراز امیدواری کرد: با توجه به این رویکرد جدید، مشکلات موجود در سهام عدالت با همگرایی بین ارکان ذیربط حل وفصل خواهد شد و در این دوره، واگذاری سهام عدالت مشمولین جدید حدود ۴.۵ میلیون نفر انجام شود.

پورابراهیمی ضمن تأکید بر ایجاد ساز وکارهای قانونی برای حمایت از دست اندرکاران امر واگذاری‌ها در کنار نظارت‌های قانونی بر عملکرد آنها، تصریح کرد: تقویت حس اعتماد و اطمینان برای فعالان بخش خصوصی جهت مشارکت موثر در واگذاری‌ها از طریق تبیین مفاهیم مولدسازی دارایی‌های دولت از سوی سازمان خصوصی‌سازی ضروری است.

او در پایان گفت: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در جهت پیشبرد اهداف قانون در امر واگذاری‌ها آماده است به سازمان خصوصی سازی در حیطه قانونگذاری و نظارتی کمک کند.

 

منبع:سلام نو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر