کد خبر: ۲۸۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱

آمریکا: نفت ۹۵ دلاری در راه است

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد کشور‌های عضو اوپک و متحدانش در ائتلاف اوپک پلاس تولید خود را ۳۰۰ هزار بشکه در روز در ۲۰۲۴ نسبت به سال جاری پایین می‌آورند.
آمریکا: نفت ۹۵ دلاری در راه است

مخاطب 24- اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی کرد ذخایر نفتی جهان ۲۰۰ هزار بشکه در روز در نیمه دوم سال جاری میلادی به خاطر کاهش تولید اوپک پلاس، پایین بیاید.

 اداره اطلاعات انرژی آمریکا در روز چهارشنبه اعلام کرد انتظار می‌رود ذخایر جهانی نفت ۲۰۰ هزار بشکه در روز در نیمه دوم سال جاری میلادی به خاطر کاهش تولید داوطلبانه عربستان و پایین آمدن جمعی تولید کشور‌های عضو اوپک پلاس، کاهش یابد.

به نقل از رویترز، این اداره در گزارش ماهانه خود اعلام کرد کاهش ذخایر جهانی عرضه را پایین‌تر از سطح مصرف نگه داشته و قیمت نفت را بالا می‌برد. پیش‌بینی می‌شود قیمت نفت خام برنت در ۲۰۲۴ به ۹۴ دلار و ۹۱ سنت برسد، در حالی‌که قبلاً ۸۸ دلار و ۲۲ سنت پیش‌بینی شده بود.

قیمت نفت طی ماه‌های اخیر بسیار بی‌ثبات بوده است. کاهش تولید داوطلبانه عربستان و روسیه از قیمت نفت حمایت کرده، اما نگرانی‌های اقتصاد کلان دورنمای تقاضای نفت را تحت تاثیر قرار داده است.

نفت برنت در حال حاضر کمی بالاتر از ۸۶ دلار در هر بشکه معامله می‌شود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد کشور‌های عضو اوپک و متحدانش در ائتلاف اوپک پلاس تولید خود را ۳۰۰ هزار بشکه در روز در ۲۰۲۴ نسبت به سال جاری پایین می‌آورند.

این اداره پیش‌بینی می‌کند تولید نفت خام آمریکا ۰.۰۱ میلیون بشکه در روز در سال جاری میلادی افزایش یافته و به ۱۲.۹۲ میلیون بشکه در روز برسد. تخمین زده می‌شود تولید نفت آمریکا ۲۰۰ هزار بشکه در روز در ۲۰۲۴ بالا رفته و به ۱۳.۱۲ میلیون بشکه در روز برسد.

انتظار می‌رود مصرف نفت آمریکا ۱۰۰ هزار بشکه در روز در ۲۰۲۳ و ۱۰۰ هزار بشکه در روز دیگر در ۲۰۲۴ افزایش یافته و به ترتیب ۲۰.۱ و ۲۰.۲ میلیون بشکه در روز برسد.

طبق گزارش این اداره، مصرف سوخت هواپیمای آمریکا ۶ درصد در سال آینده میلادی نسبت به سال جاری افزایش می‌یابد که نتیجه بالا رفتن تقاضا برای سفر‌های هوایی است که به سطح قبل از بحران کرونا بازگشته است.

 

منبع: تسنیم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر