کد خبر: ۲۸۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲

یک پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه؛ سکه کانال عوض کرد

کشتی آرای با اعلام اینکه حباب سکه که تا ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته بود امروز با کاهش حباب سکه درمحدوده ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار دارد، گفت: در حال حاضر بازار بسیار آرام شده است داد وستد به روال عادی خودش برگشته است.
یک پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه؛ سکه کانال عوض کرد

مخاطب 24- کشتی آرای با اعلام اینکه حباب سکه امروز با کاهش درمحدوده ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار دارد، گفت: در حال حاضر بازار بسیار آرام شده، داد وستد به روال عادی خودش برگشته است. مشاهدات بازار نشان می‌دهد هیجانات کاذب از بازار خارج شده است.

محمد کشتی آرای با اعلام اینکه از روز شنبه با تعطیلی بازار‌های جهانی تعطیل قیمت جهانی طلا بدون تغییر در محدوده ۱۸۳۰ دلار بود، گفت: اما با تحولات سیاسی خاورمیانه قیمت ارز سیر صعودی به خودش گرفت و جو روانی حاکم باعث شد قیمت طلا و سکه هم با حالت صعودی به بالاترین سطح خودش در چند ماه اخیر برسد به طوری که قیمت سکه تا ۳۲ میلیون تومان افزایش قیمت پیدا کرد.

او با بیان اینکه از روز دوشنبه قیمت جهانی طلا با توجه به همین تحولات سیاسی خاورمیانه افزایش و امروز ۱۸۷۲ دلار رسیده است، گفت: در کشور با جو روانی کاذبی که به وجود آمده بود قیمت ارز مجدداً با کاهش همراه و باعث شد قیمت طلا و سکه که در حالت صعودی قرار گرفته بود و روزانه و هر ساعت رو به افزایش بود از دیروز روز سه شنبه مجددا به حالت اولیه برگردد و قیمت‌ها سیر نزولی پیدا کند.

به گفته کشتی آرای، امروز که چهارشنبه است قیمت‌ها تاحدودی با کاهش همراه و قیمت ارز تعدیل شده است علاوه بر این قیمت طلا و سکه نیز با کاهش روبه رو شده است. البته جو روانی و افزایش تقاضا موجب بالا رفتن حباب سکه شده بود که امروز حباب سکه به سطح اولیه هفته گذشته مجدداً برگشته است.

این فعال بازار طلا و سکه تصریح کرد: در حال حاضر قیمت هر انس طلا ۱۸۷۲ دلار است. قیمت سکه طرح قدیم ۲۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، قیمت سکه طرح جدید ۲۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، قیمت نیم سکه ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه‌های یک گرمی نیز ۶ میلیون تومان داد و ستد می‌شود.

وی اضافه کرد: قیمت هر مثقال طلای آب شده که تا ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده بود، به ۱۰ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان رسیده است. هرگرم طلای ۱۸ عیار هم که تا مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده بود امروز با ۱۰۴ هزار تومان کاهش به ۲ میلیون و ۳۹۶ هزار تومان رسیده است.

کشتی آرای با اعلام اینکه حباب سکه که تا ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته بود امروز با کاهش حباب سکه درمحدوده ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار دارد، گفت: در حال حاضر بازار بسیار آرام شده است داد وستد به روال عادی خودش برگشته است.

مشاهدات بازار نشان می‌دهد هیجانات کاذب از بازار خارج شده است و قیمت‌ها به سمت واقعی شدن حرکت و انتظار می‌رود در روز‌های آینده و دو سه روز اول هفته آینده قیمت‌ها در همین سطح باقی بماند.

 
منبع: تسنیم
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر