کد خبر: ۲۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷

رشد عجیب قیمت خودرو در بازار

شدت افزایش قیمت ها در بازار تهران افزایش یافت؛ این در شرایطی است که خرید و فروش در حداقل ممکن قرار دارد.
رشد عجیب قیمت خودرو در بازار

شدت افزایش قیمت‌ها در بازار تهران افزایش یافت؛ این در شرایطی است که خرید و فروش در حداقل ممکن قرار دارد.

رشد عجیب قیمت خودرو در بازار
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از خبرآنلاین، براساس معاملات انجام شده، قیمت خودرو در بازار آزاد نسبت به آخرین معاملات دیروز با  افزایش همراه بوده است؛ به طوری که قیمت پراید یک میلیون تومان گران شد. در حال حاضر در بازار خودرو پراید ۱۱۱ به قیمت ۱۷۳ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در بازار خودرو همچنین قیمت پژو ۴۰۵ بنزینی ۱۲ میلیون تومان افزایش قیمت داشته و در حال حاضر به قیمت ۲۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رود. پژوپارس ساده مدل ۱۴۰۰ نیز به قیمت ۲۸۰ میلیون تومان فروخته می‌شود.

 



گزارش‌ها نشان می‌دهد که پژو۲۰۶ تیپ ۲ در حدود ۱۰ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است. در حال حاضر این خودرو ۲۵۵ میلیون تومان قیمت دارد.

قیمت روز خودروهای داخلی
مدل خودرو قیمت (تومان)
سمند LX (ساده) ۲۳۵.۰۰۰.۰۰۰
سمند LX (ساده) ۱۴۰۰ ۲۴۸.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۴۰۵ GLX  ۲۵۷.۰۰۰.۰۰۰
پژو پارس ساده  ۲۷۰.۰۰۰.۰۰۰
پژو پارس (ساده) ۱۴۰۰ ۲۸۰.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۶تیپ ۲ (ساده) ۲۵۵.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ (ساده) ۱۴۰۰ ۲۶۵.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۵ (ساده) ۳۰۳.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۶ صندوقدار v۸ ۲۹۴.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۶ صندوقدار( v۸(۱۴۰۰ ۳۰۵.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۴۲۹.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۷ اتوماتیک(۱۴۰۰) ۴۵۷.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای (رینگ فولادی) ۳۲۰.۰۰۰.۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای (رینگ فولادی) ۱۴۰۰ ۳۳۵.۰۰۰.۰۰۰
 تندر۹۰ E۲ ۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰
رنو تندر پلاس اتوماتیک ۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰
رانا LX ۲۴۲.۰۰۰.۰۰۰
رانا پلاس (۱۴۰۰) ۲۷۸.۰۰۰.۰۰۰
دنا  معمولی (رینگ فولادی) ۳۱۷.۰۰۰.۰۰۰
دنا  معمولی (رینگ فولادی) ۱۴۰۰ ۳۴۳.۰۰۰.۰۰۰
دنا پلاس دنده ای توربو ۴۴۰.۰۰۰.۰۰۰
هایما s۷ توربو  ۷۸۵.۰۰۰.۰۰۰
سایپا ۱۱۱ ۱۷۳.۰۰۰.۰۰۰
سایپا ۱۳۱ ۱۵۵.۰۰۰.۰۰۰
 سایپا ۱۳۲(۱۳۹۸) ۱۴۷.۰۰۰.۰۰۰
ساینا ۱۶۹.۰۰۰.۰۰۰
ساینا ۱۴۰۰ ۱۷۹.۰۰۰.۰۰۰
تیبا(رینگ فولادی) ۱۵۵.۰۰۰.۰۰۰
تیبا(رینگ فولادی) ۱۴۰۰ ۱۶۵.۰۰۰.۰۰۰
تیبا ۲(رینگ فولادی) ۱۶۴.۰۰۰.۰۰۰
تیبا ۲(رینگ فولادی) ۱۴۰۰ ۱۷۲.۰۰۰.۰۰۰
کوییک دنده ای  ۱۷۵.۰۰۰.۰۰۰
کوییک دنده ای  ۱۴۰۰ ۱۸۵.۰۰۰.۰۰۰
کیا سراتو ۲۰۰۰ (آپشنال)    ۹۳۵.۰۰۰.۰۰۰
ام وی ام ۳۱۵ هاچ بک  ۳۷۰.۰۰۰.۰۰۰۰
ام وی ام X۲۲، دنده ای اسپرت اکسلنت(۱۳۹۹)
۴۱۰.۰۰۰.۰۰۰
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.