کد خبر: ۲۸۲۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱

اختیارات رئیس کل بانک مرکزی زیاد شد

قانون بانک مرکزی در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد و مجمع به افزایش اختیارات رئیس کل بانک مرکزی نیز رأی داد.
اختیارات رئیس کل بانک مرکزی زیاد شد

مخاطب 24- در جلسه عصر دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام طرح قانون بانک مرکزی به تصویب رسید. درعین‌حال مجمع به افزایش اختیارات رئیس کل بانک مرکزی نیز رأی داد.

طرح قانون بانک مرکزی درحالی به تایید مجمع تشخیص رسیده است که در سال‌های گذشته و دولت‌های قبل (دولت نهم و دهم) تلاش‌هایی برای اصلاح قانون بانک مرکزی انجام شده بود، ولی هیچ کدام به سرانجام نرسیده بود.

در مجلس یازدهم، در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ کلیات این طرح تصویب شد و بیش از یک سال بعد و در اواخر تابستان سال ۱۴۰۱ طرح قانون بانک مرکزی به صحن علنی مجلس رسید و در چندین نوبت بالاخره مفاد طرح ۶۷ ماده‌ای بررسی و تصویب شد.

شورای نگهبان، اما ایراداتی به این طرح داشت که درنهایت طی چند نوبت رفت و برگشت طرح بین مجلس و شورای نگهبان از تعداد ایرادات کاسته شد و نهایتا طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع شد.

سرانجام و بعد از برگزاری چندین جلسه در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی موارد اختلافی مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در طرح قانون بانک مرکزی این طرح به قانون تبدیل شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وضعیت ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی! وضعیت ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی!
در پایان رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی در مغولستان نمایندگان ایران با کسب ۳ مدال طلا و ۲ مدال نقره به کار خود پایان دادند.
ثبت جشنواره آش زنگلاچو در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور ثبت جشنواره آش زنگلاچو در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان از ثبت جشنواره آش زنگلاچو و آیین شَشه در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور خبر داد.
اگر می‌خواهید به این بیماری دچار نشوید از غیر ایرانی‌ها فاصله بگیرید! اگر می‌خواهید به این بیماری دچار نشوید از غیر ایرانی‌ها فاصله بگیرید!
تعداد کل موارد مبتلا به سل شناسایی‌شده در سال ۱۴۰۳ در کشور ۶۵۴۷ نفر بوده است و ۲۴درصد از مبتلایان غیر­ایرانی بوده‌اند.
شرایط واردات بنزین سوپر اعلام شد شرایط واردات بنزین سوپر اعلام شد
طبق مصوبه آخرین جلسه هیات مقررات‌زدایی، شرایط واردات بنزین سوپر از سوی وزارت نفت اعلام و بر اصلاح مالیات بر ارزش افزوده و قیمت گذاری بنزین نیز تاکید شد.
سووشون توقیف شد و نماوا مسدود! سووشون توقیف شد و نماوا مسدود!
معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا گفت که نماوا به علت تخلف عمدی و برنامه ریزی شده، احتمالاً تا چند ماه مسدود می‌ماند.
هشدار جدید عربستانی‌ها به زائران هشدار جدید عربستانی‌ها به زائران
وزارت حج و عمره عربستان از زائرانی که در مناسک حج حضور دارند، خواست برای جلوگیری از گرمازدگی، از ساعت ۱۰ تا ۱۶ چادر‌های خود را در عرفات و منا ترک نکنند.
اتهام تجاوز جنسی به ورزشکاران ایرانی در کره جنوبی صحت دارد؟ اتهام تجاوز جنسی به ورزشکاران ایرانی در کره جنوبی صحت دارد؟
اتهامی سنگین در یکی از رقابت‌های ورزشی آسیایی باعث بازداشت چند ایرانی شد.
برگزیده
شرایط واردات بنزین سوپر اعلام شد شرایط واردات بنزین سوپر اعلام شد
طبق مصوبه آخرین جلسه هیات مقررات‌زدایی، شرایط واردات بنزین سوپر از سوی وزارت نفت اعلام و بر اصلاح مالیات بر ارزش افزوده و قیمت گذاری بنزین نیز تاکید شد.
مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد
سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس از معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی از سوی دولت به مجلس خبر داد و گفت: سید علی مدنی‌زاده به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت امور اقتصادی و دارایی به مجلس معرفی شد که این نامه در جلسه علنی یکشنبه هفته آینده اعلام وصول می‌شود.
شناسایی خانه‌های خالی! شناسایی خانه‌های خالی!
نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس تصریح کرد: تکمیل سامانه املاک و اسکان کمک بزرگی به تحقق دولت الکترونیک خواهد کرد و به این ترتیب امکان شناسایی دقیق خانه‌های خالی و اتصال کد ملی به کد پستی هر فرد و سرشماری برخط برای دولت فراهم خواهد شد.
صفحه خبر بالای تصاویر