کد خبر: ۲۸۲۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷

طرح جدید برای خانه‌دار کردن کارگران و کارمندان

یک کارشناس اقتصادی پیشنهاد ساخت منازل سازمانی کم متراژ توسط سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی را برای کارگران و کارمندان مطرح کرد.
طرح جدید برای خانه‌دار کردن کارگران و کارمندان

مخاطب 24- حمید نجف اظهار کرد:طرح جدیدی که می‌تواند در شرایط فعلی به تامین مسکن و رفع دغدغه خانه‌دار شدن کارگران و حتی کارمندان کمک کند، ساخت واحدهای کوچک مقایس توسط کارخانه‌ها، سازمان‌ها و مراکز دولتی و غیردولتی است.

او ادامه داد: این واحدها می‌تواند در قالب خانه‌های سازمانی ساخته و در اختیار پرسنل هر سازمان و دستگاه قرار داده شود تا زمانی که افراد قدرت پس انداز پیدا کرده و رأسا برای خرید خانه اقدام کنند.

این کارشناس اقتصادی افزود: این طرح می‌تواند همچنین در قالب واگذاری منازل سازمانی به خود کارگران و کارمندان به شکل استیجاری دنبال شود.

به گفته نجف ساخت واحد با این مدل از سوی برخی ارگان‌ها و سازمان‌ها نظیر نیروهای مسلح دنبال شده و پرسنل آنها صاحب مسکن شده‌اند.

او تاکید کرد: ممکن است بسیاری از کارمندان یا کارگران نیازی به خانه نداشته باشند، لذا طرح باید در مورد افراد فاقد مسکن پیاده‌سازی شود.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به هزینه‌های مسکن و اجاره‌بها افزود: دولت یا شهرداری می‌توانند به صورت سازمانی واحدهای با متراژ پایین را ساخته و تحویل متقاضیان دهند یا به یکسری دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها تکلیف کنند که اراضی در اختیار خود را جهت ساخت منازل سازمانی برای کارکنان خود اختصاص بدهند.

نجف گفت: همچنان که بسیاری از کارخانه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی این امکان را دارند که برای کارگران خود در جوار کارخانه مسکن بسازند، دستگاه‌ها و سازمان‌ها هم می‌توانند واحدهای مسکونی با متراژ کم را به شکل استیجاری در قالب منازل سازمانی جهت سکنای موقت در اختیار نیروهای خود قرار بدهند و مشکل مسکن آنها را تاحد زیادی برطرف کنند.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر