کد خبر: ۲۸۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲

در پشت‌پرده فاز تازه «ایران‌هراسی» چه می‌گذرد؟

جنایت‌های دیوانه‌وار رژیم‌صهیونیستی در نوار غزه در شرایطی ادامه دارد که همنوایی برخی رسانه‌ها و چهره‌های ضدانقلاب با کشتار غیرنظامیان واکنش‌های زیادی را در شبکه‌های اجتماعی به‌همراه داشته‌است.
در پشت‌پرده فاز تازه «ایران‌هراسی» چه می‌گذرد؟

مخاطب 24- در شرایطی که ماشین کشتار رژیم‌صهیونیستی بی‌وقفه با بمباران بی‌هدف ساختمان‌های مسکونی، خیابان‌ها، زیرساخت‌های شهری، بیمارستان‌ها، مساجد و... درحال رقم زدن یکی از کم‌سابقه‌ترین جنایت‌های بشری است، برخی رسانه‌ها و چهره‌های ضدانقلاب نه‌تنها با درپیش گرفتن رویکرد همدلانه با صهیونیست‌ها، سعی در «جنایت‌شویی» تل‌آویو و مشروعیت‌بخشی به این جنایت‌ها را دارند.

دراین‌میان برخی چهره‌ها و رسانه‌های معاند پا را فراتر گذاشته و رژیم‌صهیونیستی را برای حمله به ایران تشویق می‌کنند. با وجود اینکه مقام‌های آمریکایی و صهیونیستی در روزهای اخیر بارها اعلام کرده‌اند مدرکی برای اثبات همکاری ایران با جبهه مقاومت در عملیات «طوفان الاقصی» ندارند و مقام‌های ایرانی نیز دخالت ایران دراین عملیات را رد کرده‌اند، اما رسانه‌های ضدانقلاب تلاش می‌کنند تصویری غیرواقعی از تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی ارائه دهند.

دستورکار تازه ضدانقلاب

شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال که طی ماه‌های اخیر نقش پایگاه‌ رسانه‌ای محور آمریکایی – صهیونیستی برای بی‌ثبات‌سازی ایران را ایفا کرده‌است، پس‌از عملیات «طوفان‌الاقصی» با دستورکار تازه‌ای وارد میدان شده و می‌کوشد با ارائه روایتی غیرواقعی از حمایت جمهوری‌اسلامی از گروه‌های مقاومت، تصمیم‌سازان آمریکایی و صهیونیست را برای «حمله نظامی به ایران» مجاب کند. براساس چنین راهبردی هم هست که در روزهای اخیر شاهدیم مجریان و کارشناسان این شبکه، با تمرکز ویژه‌ای رویکرد «قبح‌زدایی از حمله به ایران» را پیگیری می‌کنند. این رویکرد اما در قالب‌های گوناگون، ازسوی سایر شبکه‌های فارسی‌زبان معاند، مانند «بی. بی. سی فارسی»، «صدای آمریکا»، «منوتو» و... پیگیری می‌شود.

پیگیری یک رویکرد ضدایرانی

براساس چنین رویکردی هم بود که شبکه‌های فارسی‌زبان معاند در روزهای اخیر با تمرکز ویژه‌ای درحال مانور رسانه‌ای بر روی جنگ روانی یک سازمان ضدایرانی به‌نام «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» هستند؛ سازمانی که به رویکردهای ضدامنیتی‌اش باهدف بی‌ثبات‌سازی جمهوری‌اسلامی شهره است.

پس‌از اینکه در روزهای اخیر جوزف لیبرمن، رئیس سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌ای و مارک والاس، مدیرعامل این سازمان، با انتشار بیانیه‌ای مشترک، خواستار «حمله نظامی به مواضع سپاه پاسداران در داخل ایران» شدند، شبکه‌های معاند نیز با پیگیری این خط خبری، می‌کوشند چنین القا کنند که «اگر حمایت ایران نبود، حماس از قدرت، زیرساخت و آموزش کافی به‌منظور اجرای چنین عملیاتی برخوردار نبود».

یک سازمان ایران‌ستیز

«اتحاد علیه ایران هسته ای»، سازمانی ضدایرانی به‌حساب می‌آید که در سال ۲۰۰۸ توسط مارک والاس، سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل تاسیس شد و در ادامه با حمایت مشترک دو حزب اصلی آمریکا، یعنی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان، اهدافی ضدایرانی را در دستورکار خود قرار داده‌است.

این سازمان، که درحال‌حاضر ریاست آن را جو لیبرمن، سناتور سابق ایالت کانیتیکت آمریکا برعهده دارد، ازسوی گروهی مشورتی متشکل از چهره‌های نظامی و سیاست‌خارجی آمریکا راهبری می‌شود که فعالیت‌های خود را با محور ادعایی «جلوگیری از تبدیل شدن به یک ابرقدرت منطقه‌ای دارای سلاح هسته‌ای» سازماندهی می‌کنند.

در «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» چه می‌گذرد؟

جان بولتون، از سیاستمداران آمریکایی شهره به اتخاذ رویکردهای ضدایرانی، ازجمله چهره‌های نزدیک به این سازمان محسوب می‌شود و سرمایه‌داران جمهوری‌خواه و صهیونیست از مهم‌ترین تامین‌کنندگان بودجه «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» به‌شمار می‌روند. اگرچه این سازمان اطلاعات روشنی از منابع مالی خود منتشر نکرده، اما برخی اعضای آن ادعا کرده‌اند «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، سالانه تا ۱/۷ میلیون دلار کمک مالی «معاف از مالیات» جمع‌آوری می‌کند.

ازسوی دیگر ابرشرکت‌هایی مانند «جنرال الکتریک»، «کاترپیلار»، «ارنست اند یانگ» و... ازجمله حامیان «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» هستند که با تاکنون در کارزارهای ضدایرانی متعددی شرکت کرده‌اند.

۱۰ رویکرد ضدایرانی

سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌ای تاکنون فعالیت‌های ضدایرانی گسترده‌ای انجام داده‌است که در ادامه به بخشی از آنها اشاره می‌شود.

تهیه پیش‌نویس قوانین ضدایرانی برای تصویب در کنگره
تحریم و اعمال فشار بر شرکت‌ها و سازمان‌های در حال تعامل تجاری با ایران
تهیه و انتشار گزارش‌هایی درباره موضوع هسته‌ای ایران
تحریک افکارعمومی با انتشار اخبار، گزارش‌ها و تحلیل نادرست از فعالیت‌های جمهوری‌اسلامی
تحت‌فشار قرار دادن شرکت‌های داروسازی برای عدم همکاری با ایران
لابیگری ضد ایرانی در کنگره آمریکا
برگزاری اجلاس‌های ضدایرانی در نقاط مختلف دنیا
حمایت تبلیغاتی – مالی از گروه‌ها و چهره‌های معاند و ضدانقلاب
رایزنی‌های ضدایرانی در سازمان‌های بین‌المللی
انجام اقدام‌های گسترده باهدف تنگ تر کردن حلقه تحریم‌ها به‌دور ایران، به‌ویژه در حوزه انرژی

 

منبع: همشهری

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر