کد خبر: ۲۸۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲

بورس هفته را با رشد تمام کرد

شاخص کل بورس امروز هم روند صعودی داشت و با بیش از ۵۰۰۰ واحد افزایش به کار خود در این هفته نیز پایان داد.
بورس هفته را با رشد تمام کرد

مخاطب 24- شاخص کل بورس امروز (۱۹ مهرماه) با رشد ۵۸۹۰ واحدی به بیش از دو میلیون و ۱۹ هزار  واحد رسید. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز رشد ۴۴۴۶ واحدی نسبت به روز گذشته داشت و رقم ۶۹۰ هزار و ۴۲۳ واحد را ثبت کرد.

در این بازار ۲۵۸ هزار معامله به ارزش ۴۰ هزار و ۵۳۵ میلیارد ریال انجام شد.

در این بازار، گسترش نفت و گاز پارسیان، پالایش نفت اصفهان، فولاد مبارکه اصفهان، سرمایه‌گذاری غدیر، پالایش نفت بندرعباس، پتروشیمی پردیس و بانک پاسارگاد جزو نمادهای بازار سرمایه بودند که بیشترین تاثیر را روی شاخص کل بورس داشتند و همه آنها به غیر از فولاد مبارکه اصفهان روند صعودی را تجربه کردند.

همچنین در بازار امروز سرمایه شاخص کل فرابورس رشد ۱۰۵ واحدی را نسبت به روز گذشته تجربه کرد و روی ۲۵ هزار و ۲۴۹ واحد ایستاد.

در این بازار نیز بیش از ۱۶۱ هزار معامله به ارزشی بالغ بر ۹۲ هزار و ۷۵۴ میلیارد تومان انجام شد.

بیمه پاسارگاد، ایران خودرو دیزل، سرمایه‌ گذاری مالی سپهر صادرات، پتروشیمی زاگرس، گروه انتخاب الکترونیک آرمان، بیمه کوثر و پتروشیمی تندگویان تاثیرگذارترین نمادها بر شاخص کل فرابورس در بازار امروز بودند که در این میان به غیر از سرمایه‌ گذاری مالی سپهر صادرات و پتروشیمی زاگرس همه نمادهای مذکور روند صعودی را نسبت به روز گذشته خود داشتند. 

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: شاخص کل بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر