کد خبر: ۲۸۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹

واگذاری کامل سهام شرکت آلی‌شیمی قم از طریق مزایده عمومی

شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر (سهامی عام) در نظر دارد کل (100 درصد) سهام شرکت آلی‌شیمی قم (سهامی خاص) را به شماره ثبت 1607 اصالاتا و وکالتا به صورت یکجا و نقد طی مزایده عمومی واگذار کند.
واگذاری کامل سهام شرکت آلی‌شیمی قم از طریق مزایده عمومی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: در آگهی منتشر شده شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر، شرایط این مزایده عمومی را به شماره ثبت 234823 و شناسه ملی 10102757695 با موضوع فعالیت تولید محصولات صنعتی شوینده و رنگ و رزین اعلام کرده است. 

بر اساس این اطلاعیه، روش واگذاری سهام شرکت آلی‌شیمی قم به صورت مزایده و ارزش اسمی سهام شرکت به ازای هر سهم مبلغ 1.000 میلیون ریال، همچنین قیمت پایه نقدی بلوک سهام عرضه شده 1.567.591 میلیون ریال و سپرده نقدی شرکت در مزایده مذکور معادل 5درصد قیمت پایه مورد مزایده اعلام شده است.

شرایط مزایده فوق به شرح زیر است:

عرضه سهام به صورت یکجا و نقد انجام می‌گیرد.

قیمت مندرج در آگهی مزایده، قیمت پایه فروش سهام می‌باشد و به قیمت‌های پیشنهادی کمتر از قیمت پایه ترتیب اثر داده نخواهد شد و بالاترین قیمت پیشنهادی به عنوان بهای معامله مبنای تعیین ثمن معامله قرار خواهد گرفت.

متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیش‌تر و خرید اسناد مزایده با ارایه فیش بانکی به مبلغ 50 میلیون ریال به شماره حساب 0109646695 بانک تجارت نزد شعبه سمیه شرقی به نام شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر می‌توانند از تاریخ درج آگهی لغایت روز پنجشنبه مورخ 20 / 07 / 1402 بجز ایام تعطیل از ساعت 8 تا 14 به آدرس ذیل مراجعه کنند.

سپرده نقدی جهت شرکت در مزایده باید به صورت فیش واریزی نقدی با ضمانتنامه بانکی شرکت در مزایده به انضمام سایر مدارک لازم جهت شرکت در مزایده که به صورت روشن و مشخص نوشته شده است در پاکت دربسته (الف، ب و ج) حداکثر تا ساعت 14 روز پنجشنبه مورخ 20 / 07 / 1402 به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، خیابان حق‌شناس، پلاک 10، طبقه دوم، دفتر معاونت مالی اقتصادی و منابع انسانی تسلیم و رسید دریافت شود.

به درخواست‌هایی که بعد از مهلت مقرر فوق‌الذکر، دریافت شود، همچنین درخواست‌های بدون سپرده شرکت در مزایده یا درخواست‌های مشروط، ناقص و بدون امضا و مهر متقاضی ترتیب اثر داده نمی‌شود.

پاکات شرکت در مزایده فوق راس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 22 / 07 / 1402 در محل شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر به نشانی فوق، مفتوح و نتایج آن به صورت کتبی ظرف مدت حداکثر 14 روز کاری به برنده مزایده اعلام خواهد شد.

شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر در رد یا قبول هر یک و یا رد تمامی پیشنهادات واصله در هر مرحله مختار است.

متقاضیان با شرکت در مزایده به صورت ضمنی اعلام می‌کنند که تمامی تعهدات، بدهی‌ها و آخرین وضعیت مالی، اقتصادی و حقوقی شرکت مورد مزایده را قبول دارند و تبعات و تعهدات ناشی از سهام خریداری شده را به صورت کامل می‌پذیرند و حق هیچگونه اعتراض را در این خصوص ندارند. همچنین هرگونه ادعای احتمالی در زمان حال و آتی از خود را سلب و اسقاط کرده‌اند.

مطالبات شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر از شرکت آلی‌شیمی قم نیز در زمان معامله از خریدار دریافت خواهد شد و هزینه‌های مزایده شامل کارشناسی و آگهی بر عهده برنده مزایده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
معیارهای حذف یارانه نقدی معیارهای حذف یارانه نقدی
در راستای سیاست‌های عدالت‌محور دولت و الزامات قانون بودجه، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح حذف یارانه نقدی دهک‌های بالای درآمدی شامل دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ را با جدیت دنبال می‌کند.
سحر امامی در کنار جکسون هینکل سحر امامی در کنار جکسون هینکل
تصویری از دیدار جکسون هینکل و سحر امامی در ونزوئلا را ببینید.
خرید‌های جدید استقلال جدا شدند! خرید‌های جدید استقلال جدا شدند!
در مورد دو خرید جدید آبی پوشان اخبار عجیبی به گوش می‌رسد. برخی رسانه‌های ورزشی مدعی شده‌اند دو خرید جدید استقلال نیامده از این تیم جدا شده‌اند.
پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت پپ گواردیولا از فجایع انسانی غزه و افسردگی‏‌اش در فوتبال گفت
جنایات این روز‌ها در غزه، باعث شد تا بار دیگر افراد سرشناس در حوزه‌های مختلف نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان معده درد یکی از ۵ ناراحتی آزاردهنده جهان
معده‌درد یکی از شای‌ترین بیماری‌های دستگاه گوارش است که عوامل بسیاری از مسمومیت غذایی تا وجود باکتری در بروز آن اثرگذار هستند. در اغلب موارد سایر بیماری‌ها مانند سکته قلبی یا استرس و اضطراب می‌توانند باعث ایجاد علائم معده درد شدید و ناگهانی شوند.
راز مرگ بروس‌لی فاش شد راز مرگ بروس‌لی فاش شد
علت مرگ بروس لی، که در سن ۳۲ سالگی در سال ۱۹۷۳ درگذشت، تا امروز به‌طور رسمی «ضایعه مغزی حاد» ثبت شده است.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر