کد خبر: ۲۸۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹

واگذاری کامل سهام شرکت آلی‌شیمی قم از طریق مزایده عمومی

شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر (سهامی عام) در نظر دارد کل (100 درصد) سهام شرکت آلی‌شیمی قم (سهامی خاص) را به شماره ثبت 1607 اصالاتا و وکالتا به صورت یکجا و نقد طی مزایده عمومی واگذار کند.
واگذاری کامل سهام شرکت آلی‌شیمی قم از طریق مزایده عمومی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: در آگهی منتشر شده شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر، شرایط این مزایده عمومی را به شماره ثبت 234823 و شناسه ملی 10102757695 با موضوع فعالیت تولید محصولات صنعتی شوینده و رنگ و رزین اعلام کرده است. 

بر اساس این اطلاعیه، روش واگذاری سهام شرکت آلی‌شیمی قم به صورت مزایده و ارزش اسمی سهام شرکت به ازای هر سهم مبلغ 1.000 میلیون ریال، همچنین قیمت پایه نقدی بلوک سهام عرضه شده 1.567.591 میلیون ریال و سپرده نقدی شرکت در مزایده مذکور معادل 5درصد قیمت پایه مورد مزایده اعلام شده است.

شرایط مزایده فوق به شرح زیر است:

عرضه سهام به صورت یکجا و نقد انجام می‌گیرد.

قیمت مندرج در آگهی مزایده، قیمت پایه فروش سهام می‌باشد و به قیمت‌های پیشنهادی کمتر از قیمت پایه ترتیب اثر داده نخواهد شد و بالاترین قیمت پیشنهادی به عنوان بهای معامله مبنای تعیین ثمن معامله قرار خواهد گرفت.

متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیش‌تر و خرید اسناد مزایده با ارایه فیش بانکی به مبلغ 50 میلیون ریال به شماره حساب 0109646695 بانک تجارت نزد شعبه سمیه شرقی به نام شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر می‌توانند از تاریخ درج آگهی لغایت روز پنجشنبه مورخ 20 / 07 / 1402 بجز ایام تعطیل از ساعت 8 تا 14 به آدرس ذیل مراجعه کنند.

سپرده نقدی جهت شرکت در مزایده باید به صورت فیش واریزی نقدی با ضمانتنامه بانکی شرکت در مزایده به انضمام سایر مدارک لازم جهت شرکت در مزایده که به صورت روشن و مشخص نوشته شده است در پاکت دربسته (الف، ب و ج) حداکثر تا ساعت 14 روز پنجشنبه مورخ 20 / 07 / 1402 به نشانی تهران، خیابان ولیعصر، روبروی پارک ملت، خیابان حق‌شناس، پلاک 10، طبقه دوم، دفتر معاونت مالی اقتصادی و منابع انسانی تسلیم و رسید دریافت شود.

به درخواست‌هایی که بعد از مهلت مقرر فوق‌الذکر، دریافت شود، همچنین درخواست‌های بدون سپرده شرکت در مزایده یا درخواست‌های مشروط، ناقص و بدون امضا و مهر متقاضی ترتیب اثر داده نمی‌شود.

پاکات شرکت در مزایده فوق راس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 22 / 07 / 1402 در محل شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر به نشانی فوق، مفتوح و نتایج آن به صورت کتبی ظرف مدت حداکثر 14 روز کاری به برنده مزایده اعلام خواهد شد.

شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر در رد یا قبول هر یک و یا رد تمامی پیشنهادات واصله در هر مرحله مختار است.

متقاضیان با شرکت در مزایده به صورت ضمنی اعلام می‌کنند که تمامی تعهدات، بدهی‌ها و آخرین وضعیت مالی، اقتصادی و حقوقی شرکت مورد مزایده را قبول دارند و تبعات و تعهدات ناشی از سهام خریداری شده را به صورت کامل می‌پذیرند و حق هیچگونه اعتراض را در این خصوص ندارند. همچنین هرگونه ادعای احتمالی در زمان حال و آتی از خود را سلب و اسقاط کرده‌اند.

مطالبات شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر از شرکت آلی‌شیمی قم نیز در زمان معامله از خریدار دریافت خواهد شد و هزینه‌های مزایده شامل کارشناسی و آگهی بر عهده برنده مزایده است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر