کد خبر: ۲۸۱۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۲

مشارکت بانک ملی ایران در ساخت 8 هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان قم

بانک ‌ملی ایران در راستای تحقق اهداف و برنامه های دولت محترم با وزارت راه و شهرسازی در خصوص ساخت هشت هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان قم تفاهمنامه همکاری امضا کرد .
مشارکت بانک ملی ایران در ساخت 8 هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در استان قم

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: در جلسه ای که با حضور نصرت اله شهبازی عضوهیات عامل و معاون اعتباری بانک ، حسین زنجیرانی فراهانی مدیرکل راه و شهرسازی استان قم ، داریوش بلدی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، رسول میرخلفی رئیس اداره امور شعب استان و دیگر مسئولان برگزار شد؛ ساخت  8 هزار واحد مسکونی استان قم  با مشارکت بانک ملی ایران انجام خواهد شد. 

گفتنی است با توجه به دو هزار و 600 مورد از تسهیلات معرفی شده قبلی، آمار تسهیلات نهضت ملی مسکن بانک ملی ایران در این استان به بیش از 10 هزار و 600 مورد رسید .

این اقدام به منظور تامین مسکن ، ارتقای معیشت و رفاه خانوارهای فاقد مسکن صورت گرفته است.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر