کد خبر: ۲۸۱۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵

۲ شعبه شورای حل اختلاف ویژه بانک رفاه کارگران افتتاح شد

آیین افتتاح شعب ۲۶۶۲ و ۲۶۶۳ شورای حل اختلاف ویژه بانک رفاه کارگران با حضور مسئولان قضایی برگزار شد.
۲ شعبه شورای حل اختلاف ویژه بانک رفاه کارگران افتتاح شد

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: در مراسمی با حضور حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین هادی صادقی، رئیس شورای حل اختلاف قوه قضائیه، دکتر اسماعیل للـه‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران، غلامرضا مهدوی معاون قضایی رئیس کل و رئیس شورا‌های حل اختلاف استان تهران، اعضای هیئت مدیره بانک رفاه و جمعی از مسئولان قضایی شعب ۲۶۶۲ و ۲۶۶۳ شورای حل اختلاف ویژه بانک رفاه افتتاح شد. 

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین هادی صادقی در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک فرا رسیدن هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) عنوان کرد: ایجاد صلح و وحدت در بین مردم، اولین درسی بود که می‌توان ازپیامبر گرامی اسلام آموخت.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد صلح وسازش در اختلاف‌ها و نزاع‌ها تصریح کرد: در هر صنف و شغلی ممکن است اختلاف‌ها و مشکلاتی به وجود آید که شایسته است با وجود معتمدان و بزرگان، این اختلافات حل شود.

رئیس شورای حل اختلاف قوه قضائیه افزود: در این مرکز به عنوان یک بنگاه و واحد بزرگ اقتصادی ممکن است اختلافاتی بروز پیدا کند که امیدواریم با همت مسئولان شورای حل اختلاف مستقر در این مرکز، بیشتر نزاع‌ها و اختلافات با یافتن راه حل منصفانه به سازش ختم شود.

وی با اشاره به اینکه افتتاح شعبه حل اختلاف مستقر در بانک رفاه گام بزرگی برای حل اختلافات مال و بانکی است، تصریح کرد: افتتاح این شعبه برای حل دعاوی اقتصادی سرمایه‌گذاران و مردم، اهمیت فراوان دارد چون که با اقداماتی که در این شعبه انجام می‌شود هم بانک سریعتر به اهداف خود می‌رسد و هم تولیدکنندگان و مشتریان خرد در پیگیری مطالبات قانونی خود موفق‌تر عمل می‌کنند. 

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین صادقی با تاکید بر لزوم توجه به مسائل حقوقی از سوی مسئولان شعب جدید گفت: لازم است آموزش‌های لازم برای اعضای این شعب برگزار شود تا ضمن تسلط بر مسائل و احکام حقوقی در کنار تجربه‌کاری در مسائل بانکی و اقتصادی، بتوان اختلافات مالی در عرصه بانکی را به شکل تخصصی برطرف کرد.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز در این آیین با بیان اینکه در شرایط اقتصادی امروز کشور که همواره شاهد نوساناتی در قیمت ها هستیم، ممکن است طرحی در حین انجام، درگیر مشکلات و اختلافاتی با بانک شود، عنوان کرد: در این شرایط علاوه بر اینکه همکاران حقوقی ما در پیچ‌و‌خم اداری گرفتار می‌شوند، ممکن است بانک به منابع خود نرسد و از طرف دیگر روند اجرای طرح با مشکل مواجه شود. لذا در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و جلوگیری از توقف فعالیت های این واحدها در مسیرهای قضایی، شعب شورای حل اختلاف در بانک افتتاح شدند که در صورت بروز مشکل، به جای مسیرهای قضایی با مذاکره و تشکیل جلسه اختلافات حل شده و مسیر تولید ادامه پیدا کند. 

وی افزود: امیدواریم با افتتاح این شعب ویژه در بانک رفاه کارگران، روند رسیدگی به پرونده‌های حوزه بانکی تسریع شود. 

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر