کد خبر: ۲۸۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۴:۱۸

۱۰۶,۰۰۰ دلار هزینه اخذ گواهی رانندگی در گران ترین کشور جهان برای رانندگان

برای خرید خودرو و رانندگی در سنگاپور، باید گواهی خاصی اخذ شود که در حال حاضر قیمت آن ۱۰۶،۰۰۰ دلار است؛ معادل قیمت ۴ تویوتا کمری هیبریدی در آمریکا.
۱۰۶,۰۰۰ دلار هزینه اخذ گواهی رانندگی در گران ترین کشور جهان برای رانندگان

مخاطب 24- پس از شیوع کووید-۱۹، هزینه سیستم سهمیه‌بندی وسایل نقلیه در سنگاپور به بالاترین حد خود رسیده است.

سنگاپور دارای یک سیستم ۱۰ ساله «گواهی استحقاق» بوده که در سال ۱۹۹۰ برای کنترل تعداد وسایل نقلیه در این کشور کوچک با جمعیت ۵.۹ میلیون نفر معرفی شده است.

این سهمیه که از طریق فرآیند مناقصه ارائه شده، سنگاپور را به گران‌ترین کشور جهان برای خرید خودرو تبدیل کرده است. در حال حاضر، هزینه اخذ این گواهی برای یک خودروی بزرگ، بیش از ۴ برابر قیمت نسبت به سال ۲۰۲۰ بوده و در روز چهارشنبه به رکورد ۱۰۶,۳۷۶.۶۸ دلاری رسیده است.

با احتساب هزینه گواهی، ثبت نام و مالیات، یک تویوتا کمری هیبریدی استاندارد جدید در حال حاضر در سنگاپور ۱۸۳,۰۰۰ دلار قیمت دارد. در حالی که قیمت همین خودرو در ایالات متحده ۲۸,۸۵۵ دلار است. هزینه خرید کمری در سنگاپور تقریباً دو برابر قیمت یک آپارتمان کوچک با یارانه دولتی در این کشور است.

در سال ۲۰۲۰ که افراد کمتری در این کشور رانندگی می‌کردند، قیمت دریافت گواهی کاهش یافت. افزایش فعالیت‌های اقتصادی پس از کووید، منجر به خرید بیشتر خودرو شده، در حالی که تعداد کل وسایل نقلیه در جاده‌ها به حدود ۹۵۰,۰۰۰ خودرو محدود شده است. تعداد سهمیه‌های جدید، بستگی به تعداد خودرو‌های قدیمی داشته که از سهمیه خارج شده‌اند.

افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها باعث شده که سنگاپوری‌های طبقه متوسط نتوانند خودرو بخرند.

سنگاپوری‌ها، تحت تأثیر تورم در این کشور قرار گرفته‌اند و برخی برای کسب سود، سهمیه خود را می‌فروشند.

 

منبع: روزیاتو

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
قیمت واکسن HPV چقدر شده؟ قیمت واکسن HPV چقدر شده؟
واکسن گارداسیل با وجود تقاضای بالا در دسترس نیست و این در حالی است که از اواخر اسفند ۱۴۰۳ قیمت این واکسن وارداتی به بیش از ۱۰ میلیون تومان رسید و حالا با تغییر منبع ارزی هم باید انتظار افزایش قیمت آن را داشت.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
آمریکا: این مذاکره نیست، ملاقات است! آمریکا: این مذاکره نیست، ملاقات است!
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد آنچه در عمان رخ می‌دهد مذاکره بین ایران و آمریکا نیست، بلکه یک ملاقات است!
حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حقوق جدید سربازان در سال ۱۴۰۴ اعلام شد
حقوق سربازان مجرد در مناطق عملیاتی، حداقل ۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر