کد خبر: ۲۸۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۰۴:۱۸

۱۰۶,۰۰۰ دلار هزینه اخذ گواهی رانندگی در گران ترین کشور جهان برای رانندگان

برای خرید خودرو و رانندگی در سنگاپور، باید گواهی خاصی اخذ شود که در حال حاضر قیمت آن ۱۰۶،۰۰۰ دلار است؛ معادل قیمت ۴ تویوتا کمری هیبریدی در آمریکا.
۱۰۶,۰۰۰ دلار هزینه اخذ گواهی رانندگی در گران ترین کشور جهان برای رانندگان

مخاطب 24- پس از شیوع کووید-۱۹، هزینه سیستم سهمیه‌بندی وسایل نقلیه در سنگاپور به بالاترین حد خود رسیده است.

سنگاپور دارای یک سیستم ۱۰ ساله «گواهی استحقاق» بوده که در سال ۱۹۹۰ برای کنترل تعداد وسایل نقلیه در این کشور کوچک با جمعیت ۵.۹ میلیون نفر معرفی شده است.

این سهمیه که از طریق فرآیند مناقصه ارائه شده، سنگاپور را به گران‌ترین کشور جهان برای خرید خودرو تبدیل کرده است. در حال حاضر، هزینه اخذ این گواهی برای یک خودروی بزرگ، بیش از ۴ برابر قیمت نسبت به سال ۲۰۲۰ بوده و در روز چهارشنبه به رکورد ۱۰۶,۳۷۶.۶۸ دلاری رسیده است.

با احتساب هزینه گواهی، ثبت نام و مالیات، یک تویوتا کمری هیبریدی استاندارد جدید در حال حاضر در سنگاپور ۱۸۳,۰۰۰ دلار قیمت دارد. در حالی که قیمت همین خودرو در ایالات متحده ۲۸,۸۵۵ دلار است. هزینه خرید کمری در سنگاپور تقریباً دو برابر قیمت یک آپارتمان کوچک با یارانه دولتی در این کشور است.

در سال ۲۰۲۰ که افراد کمتری در این کشور رانندگی می‌کردند، قیمت دریافت گواهی کاهش یافت. افزایش فعالیت‌های اقتصادی پس از کووید، منجر به خرید بیشتر خودرو شده، در حالی که تعداد کل وسایل نقلیه در جاده‌ها به حدود ۹۵۰,۰۰۰ خودرو محدود شده است. تعداد سهمیه‌های جدید، بستگی به تعداد خودرو‌های قدیمی داشته که از سهمیه خارج شده‌اند.

افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها باعث شده که سنگاپوری‌های طبقه متوسط نتوانند خودرو بخرند.

سنگاپوری‌ها، تحت تأثیر تورم در این کشور قرار گرفته‌اند و برخی برای کسب سود، سهمیه خود را می‌فروشند.

 

منبع: روزیاتو

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟ شکست اجلاس آلاسکا: آیا دیپلماسی ترامپ-پوتین به بن‌بست رسید؟
اجلاس آلاسکا با دبدار ترامپ-پوتین بدون توافق بر سر آتش‌بس جنگ اوکراین پایان یافت و ترامپ از دیدار با زلنسکی خبر داد. این شکست، جنگ را طولانی‌تر می‌کند، روابط آمریکا-روسیه را تیره‌تر می‌سازد و جهان را در برابر افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی آسیب‌پذیر می‌کند. آیا این پایان امید‌ها برای صلح است؟
نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟ نبرد نفتی آمریکا و هند: تحریم یا سقوط اتحاد؟
ترامپ هند را با تعرفه‌های ۵۰ درصدی بر سر خرید نفت روسیه تنبیه کرد و تهدید به تحریم‌های ثانویه کرد. نبرد نفتی آمریکا و هند، امنیت انرژی هند را تهدید می‌کند، بازار جهانی نفت را متلاطم می‌سازد و روابط استراتژیک دوجانبه را به چالش می‌کشد، در حالی که چین بدون مجازات مشابهی عمل می‌کند. آیا این پایان اتحاد هند-آمریکا است؟
مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه مذاکره مستقیم ایران و آمریکا، کلید توقف مکانیزم ماشه
عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپلتیک، معتقد است مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا بهترین راه برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم ماشه و حل مسائل هسته‌ای است.
ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم ترامپ پس از دیدار با پوتین: گفت‌وگویی سازنده داشتیم
رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار خود با ولادیمیر پوتین درباره جنگ اوکراین را «بسیار سازنده» توصیف کرد و از توافق‌های متعدد، اما باقی ماندن اختلافات مهم خبر داد.
گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه گزارش‌ها از همکاری موشکی ایران و چین پس از جنگ ۱۲ روزه
رسانه‌های اسرائیلی مدعی‌اند چین در بازسازی توان موشکی ایران پس از جنگ ۱۲ روزه با تل‌آویو نقش داشته و این همکاری نظامی را چالش امنیتی جدی می‌دانند.
ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان ادعای جنجالی ترامپ درباره قول چین در مورد تایوان
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی مدعی شد که شی جین‌پینگ، رهبر چین، به او اطمینان داده تا زمانی که او در قدرت است، چین به تایوان حمله نخواهد کرد.
توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد توافق کامل ترامپ و پوتین به تعویق افتاد
نشست مطبوعاتی ترامپ و پوتین در آلاسکا با وجود فضای مثبت، بدون توافق نهایی در یک موضوع کلیدی پایان یافت و احتمال دیدار بعدی در مسکو مطرح شد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر