کد خبر: ۲۸۱۲۲
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۸
شهردار پایتخت:

تا پایان سال آینده ۵ هزار جایگاه شارژ خودروی برقی در تهران نصب می‌شود

شهردار تهران گفت: تا پایان سال آینده ۵ هزار جایگاه شارژ خودروی برقی در ۱۷۰۰ ایستگاه شهری تهران نصب می‌شود.
تا پایان سال آینده ۵ هزار جایگاه شارژ خودروی برقی در تهران نصب می‌شود

مخاطب 24- امروز هجدهم مهرماه ۱۴۰۲ آیین افتتاح چهار ایستگاه متروی تهران در خطوط ۶ و ۷  با حضور سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جهور، مهدی چمران، رئیس شورای شهر، علیرضا زکانی، شهردار تهران، سردار عبدالرضا عابد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، علیرضا زاکانی، شهردار پایتخت با اشاره به برنامه‌های شهرداری تهران تهران در حوزه توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی گفت: در ابتدای دوره مدیریت شهری جدید، حل دو چالش ترافیک و آلودگی هوا را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم. در پایتخت ۳۴ درصد رفت‌وآمدهای شهری توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی انجام می‌شود و بیشتر مردم ترجیح می‌دهند از خودروهای شخصی استفاده کنند.

او افزود: در مواجهه با چنین فضایی، شهرداری تهران دو رویکرد را در پیش گرفت، نخست با هوشمندسازی شهر و در دسترس قرارگرفتن خدمات برای شهروندان تلاش کردیم که از حجم سفرهای درون‌شهری بکاهیم و دوم تمرکز ویژه‌ای بر توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی داشتیم.

زاکانی  ادامه داد: در حوزه توسعه مترو، مدیریت شهری تهران توانست در مدت  ۲۵ ماه، ۲۴ کیلومتر بر طول مترو اضافه کند که با افتتاح متروی پرند، این رقم به ۴۱ کیلومتر می‌رسد. علاوه بر این، با همراهی دولت خدمت‌گذار، مشکل تامین واگن مترو در تهران نیز به زودی برطرف می‌شود.

او با اشاره به عقب ماندگی‌های به‌جای‌مانده از مدیریت شهری قبلی در حوزه حمل‌ونقل عمومی پایتخت گفت: مطابق برنامه ششم توسعه، دولت ملزم به تامین ۱۰۳۰ واگن مترو برای شهر تهران بود، اما دولت وقت همکاری لازم برای اجرایی شدن این الزام قانونی را نداشت تا این که امسال با دستور رئیس‌جمهور محترم، مقدمات تامین ۷۹۱ واگن از خارج از کشور فراهم شد.

شهردار تهران همچنین اظهار داشت: به جز واگن‌های خارجی، بناست ۱۱۳ واگن نیز از محل پروژه تولید واگن ملی تامین کنیم که تا کنون ۲۱ واگن در مسیر ساخت قرار دارد.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، زاکانی در پایان با تقدیر از همراهی دولت سیزدهم با شهرداری تهران خاطرنشان کرد: برقی سازی حمل‌ونقل شهری یکی دیگر از اقداماتی است که با همراهی وزارت صمت دارد به سرانجام می‌رسد. بر همین مبنا تا پایان سال آینده ۵ هزار جایگاه شارژ خودروی برقی در ۱۷۰۰ ایستگاه شهری تهران نصب می‌شود. 

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.