کد خبر: ۲۸۰۳۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳

راه‌اندازی نخستین قطار هیدروژنی خاورمیانه توسط عربستان

وزیر انرژی عربستان سعودی، در نشست سازمان ملل در ریاض اعلام کرد که نخستین قطار هیدروژنی خاورمیانه هفته آینده به‌صورت آزمایشی کار خود را آغاز خواهد کرد.
راه‌اندازی نخستین قطار هیدروژنی خاورمیانه توسط عربستان

مخاطب 24-  چند سالی است که کشور عربستان دچار تحولات عظیمی شده و روز به روز شاهد پیشرفت بیشتر این کشور در زمینه‌های مختلف هستیم؛ تا جایی که می‌توان عربستان را پیشگام در بسیاری از زمینه‌ها در خاورمیانه دانست. از سرمایه‌گذاری‌های عظیم در شرکت‌های بزرگ فناوری گرفته تا احداث کارخانه خودرو‌ برقی و پروژه عظیم احداث شهرهوشمند موسوم به نئوم. حال در جدیدترین اقدام، سعودی ها قصد راه‌اندازی نخستین قطار هیدروژنی خاورمیانه را در سر دارند.

نخستین قطار هیدروژنی خاورمیانه در حال راه‌اندازی است

«عبدالعزیز بن سلمان»، وزیر انرژی عربستان سعودی، در نشست سازمان ملل در ریاض اعلام کرد که نخستین قطار هیدروژنی خاورمیانه هفته آینده به‌صورت آزمایشی کار خود را آغاز می‌کند. این اقدام در راستای حرکت به‌سمت حمل‌ونقلی با آلودگی کمتر صورت می‌پذیرد.

وزیر انرژی عربستان در اجلاس «هفته اقلیمی خاورمیانه و شمال آفریقای سازمان ملل» در ریاض گفت: «[این قطار هیدروژنی] هفته آینده آزمایش‌های خود را شروع می‌کند و امیدواریم که این آزمایش چند ماه ادامه یابد. ما برای اولین‌بار در خاورمیانه قطار هیدروژنی خواهیم داشت.»

عبدالعزیز بن سلمان همچنین اعلام کرد که عربستان سعودی مکانیزمی قابل اطمینان، شفاف و تطبیق‌پذیر را برای بازار داخلی خود راه‌اندازی می‌کند؛ اما اطلاعات بیشتری درباره این مکانیزم و کارکردهای آن داده نشد.

نخستین قطار هیدروژنی خاورمیانه را هم عربستان راه‌اندازی می‌کند

راه‌اندازی قطار هیدروژنی گامی در راستای برنامه جاه‌طلبانه «استراتژی لجستیکی و حمل‌ونقل ملی» (NTLS) عربستان سعودی خواهد بود که می‌خواهد زیرساخت‌های لجستیکی و ترابری این کشور را در مسیر دستیابی به رشد اقتصادی فراهم کند.

استفاده از سوخت هیدروژنی در راه‌آهن مزایای مختلفی را برای محیط‌زیست و انجام عملیات‌ها به‌همراه خواهد داشت. این قطارها در مقایسه با سوخت‌های فسیلی، آلودگی بسیار کمتری تولید می‌کنند. به‌علاوه، هیدروژن را می‌توان در داخل خود قطارها ذخیره و در مسیرهایی که تجهیز آن‌ها به سیستم‌های گران‌قیمت برقی توجیهی ندارد، استفاده کرد.

عربستان سعودی در ماه سپتامبر ۲۰۲۲ یادداشت تفاهمی را با شرکت بزرگ حمل‌ونقل فرانسوی Alstom امضا کرد تا این شرکت به توسعه راهکارهای ریلی با سوخت هیدروژن برای این کشور بپردازد.

کشورهای زیادی در سراسر دنیا به‌دنبال روش‌های نوین و پاک‌تری برای استفاده از راه‌آهن هستند. یکی از این روش‌ها استفاده از سوخت هیدروژن است که عربستان به‌سمت آن حرکت می‌کند. پیش‌تر در چین نیز یک قطار سوخت هیدروژن با سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت شروع به کار کرده بود. در آن زمان گفته می‌شد که این قطار سریع‌ترین قطار سوخت هیدروژنی دنیاست.

 

 
منبع : تکراتو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد سخنان پزشکیان درباره دلار که به شدت خبر ساز شد
مسعود پزشکیان رییس جمهور در نشست فعالان سیاسی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: ما دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم. او گفت: دلار را به هر کسی می‌دهیم می‌خورد
به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا به مناسبت روز پدر| طرح پیش فروش سایپا
شرایط پیش فروش محصولات سایپا به مناسبت فرارسیدن روز پدر اعلام شد
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر