کد خبر: ۲۸۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
جنجال های تمام نشدنی پرسپولیس؛

خبر جدید از قرارداد بیرانوند و هوادار متمول پرسپولیس

در جلسه شکایت باشگاه سپاهان از پرسپولیس نکات جالب توجهی مطرح شده که البته سندی برای اثبات آن‌ها ارائه نشده است.
خبر جدید از قرارداد بیرانوند و هوادار متمول پرسپولیس

مخاطب 24- چندی پیش باشگاه سپاهان با طرح یک شکایت از باشگاه پرسپولیس  به موضوع نقل و انتقالات و عبور احتمالی این باشگاه از قانون سقف بودجه پرداخت که این موضوع باعث شد تا جلسه‌ای در همین رابطه برگزار شود.

در این جلسه که به درخواست باشگاه سپاهان برگزار شده بود، به چند مورد اشاره شد، اما از آنجایی که مدرک مستندی ارائه نگردید، به نظر می‌رسد که دست باشگاه سپاهان در این شکایت به جایی نخواهد رسید.

در این جلسه به برخی از مصاحبه‌ها و صحبت‌های برخی از بازیکنان نظیر علیرضا بیرانوند، پرداخته شد و حتی پای هوادار متمول و خارج نشین پرسپولیس هم به میان آمد. سپاهانی‌ها به استناد حرف بیرانوند که در یک برنامه تلویزیونی مدعی شده بود مدیران به عشق این هوادار متمول و هزینه‌هایی که او می‌کند به پرسپولیس می‌آیند معترض بودند و ادعا داشتند که پرسپولیس حتماً قانون سقف بودجه را رد کرده است که البته استناد سپاهانی‌ها به همین اظهارات بود و مدرک مستندی ارائه نشد.

آن‌ها همچنین مدعی بودند امکان ندارد علیرضا بیرانوند که به گفته خودش با پیشنهاد ۱۰۰ میلیاردی از استقلال روبه‌رو شده بود قید این پول را بزند و با پول کمتری به پرسپولیس بیاید. پافشاری‌سپاهانی‌ها درباره صحبت‌های بیرانوند در تلویزیون است که به نظر نمی‌رسد بدون داشتن سند محکم، این ادعا‌ها تأیید شود. در این خصوص شنیده می‌شود کارگروه رسیدگی به این پرونده گزارش خود در خصوص هوادار متمول و کمک‌هایی که به پرسپولیس کرده را پس گرفتند و شاید خطری از این بابت باشگاه پرسپولیس را تهدید نمی‌کند.

این در حالی است که چند هفته پیش از باشگاه سپاهان به دلیل آنچه عبور از سقف بودجه گفته می‌شد ۴ امتیاز کسر گردید.

با این شرایط باید دید در نهایت این اتفاق برای پرسپولیس هم رخ می‌دهد؟

بیرانوند

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است شرایط استقلال از سال گذشته بهتر است
حجت نظری: استقلال امسال شرایط بهتری دارد؛ در شرایط سخت، فوتبال دلخوشی مردم است و امیدوار هستم استقلال به قهرمانی و همچنین ستاره سوم برسد.
توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری توضیحات باشگاه در خصوص آخرین وضعیت مصدومیت محمد عمری
در حال حاضر بازیکن زیر نظر پزشک و فیزیوتراپیست تیم، برنامه‌های تمرین و فیزیوتراپی را دنبال می‌کند و کادر فنی همه روزه در جریان روند کار قرار می‌گیرد
ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد ماتیا دی‌شیلیه مدافع سابق یونتوس هم پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است
صفحه خبر بالای تصاویر