کد خبر: ۲۸۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۰

شناسایی اولین مورد ابتلا به «اومیکرون» در این کشور آسیایی

یکی از مقامات بهداشتی تایلند امروز (دوشنبه) اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه امیکرون که یک شهروند آمریکایی است و اواخر ماه گذشته از اسپانیا به این کشور سفر کرده بود را شناسایی کرده اند.
شناسایی اولین مورد ابتلا به «اومیکرون» در این کشور آسیایی

یکی از مقامات بهداشتی تایلند امروز (دوشنبه) اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه امیکرون که یک شهروند آمریکایی است و اواخر ماه گذشته از اسپانیا به این کشور سفر کرده بود را شناسایی کرده اند.

شناسایی اولین مورد ابتلا به «اومیکرون» در این کشور آسیایی
مخاطب ۲۴- به گفته این مقام بهداشتی تایلند، فرد مبتلا مردی است که در تاریخ ۲۹ نوامبر سال جاری میلادی (۲۰۲۱) وارد این کشور شده و تایلند را به چهل و هفتمین کشور جهان تبدیل کرد که این سویه کروناویروس در آن شناسایی شده است.

این مقام بهداشتی با بیان اینکه فرد مبتلا ۳۵ ساله و شهروند آمریکایی است و به مدت یک سال در اسپانیا زندگی کرده، گفت که وی تاکنون علائم خفیفی ناشی از ابتلا به این سویه کروناویروس را داشته است.

 



این مقام بهداشتی در ادامه افزود: بررسی‌ها با هدف شناسایی افرادی که احتمالا شخص مبتلا با آن‌ها در تماس بوده در حال انجام است.

تایلند ورود مسافران از هشت کشور آفریقایی از جمله بوتسوانا، اسواتینی، لسوتو، مالاوی، موزامبیک، نامیبیا، آفریقای جنوبی و زیمبابوه را در ابتدای ماه جاری میلادی (دسامبر) به دلیل نگرانی‌ها در مورد سویه جدید کروناویروس موسوم به امیکرون به این کشور ممنوع اعلام کرد.

بر اساس آمار‌های رسمی، تایلند امروز ۴۰۰۰ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ و ۲۲ مورد مرگ بر اثر عوارض ابتلا به این بیماری را به ثبت رسانده است. همچنین این کشور از ابتدای شروع همه گیری کووید۱۹ در مجموع بیش از ۲.۱ میلیون مورد ابتلا به کووید۱۹ و ۲۰ هزار و ۹۶۶ مورد مرگ بر اثر ابتلا به این بیماری را گزارش کرده است.

بر اساس داده‌های آماری وزارت بهداشت تایلند، بیش از ۵۷ درصد مردم این کشور دو دُز واکسن کووید۱۹ را دریافت کرده اند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: تایلند اومیکرون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر