کد خبر: ۲۸۰۱۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۳

پرواز قیمت نفت در پی تحولات اراضی فلسطین اشغالی

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا، تحت تاثیر درگیری میان نیرو‌های رژیم صهیونیستی و نیرو‌های مقاومت فلسطین، بیش از سه دلار در هر بشکه جهش پیدا کرد.
پرواز قیمت نفت در پی تحولات اراضی فلسطین اشغالی

مخاطب 24- بهای معاملات نفت برنت با سه دلار و ۱۰ سنت معادل ۳.۶ درصد افزایش، به ۸۷ دلار و ۶۸ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با سه دلار و ۲۶ سنت معادل ۳.۹۴ درصد افزایش، به ۸۶ دلار و پنج سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص در ابتدای معاملات بازار آسیا، بیش از چهار دلار در هر بشکه افزایش پیدا کرده بودند.

تحلیلگران گروه بانکی ANZ در یادداشتی نوشتند: ریسک ژئوپلیتیکی فزاینده در خاورمیانه، از قیمت‌ها حمایت خواهد کرد و نوسان بالاتر، پیش بینی می‌شود.

افزایش قیمت نفت، روند نزولی هفته گذشته که بزرگترین کاهش هفتگی از مارس بود را معکوس کرد. نفت برنت هفته گذشته تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به تاثیر نرخ‌های بهره بالاتر روی رشد اقتصادی و تقاضا برای سوخت، حدود ۱۱ درصد و وست تگزاس اینترمدیت، بیش از هشت درصد کاهش پیدا کرده بود.

حماس روز شنبه بزرگ‌ترین عملیات نظامی علیه رژیم صهیونیستی در چند دهه اخیر را آغاز کرد که کشته شدن صدها نفر از ساکنان سرزمین‌های اشغالی و حملات هوایی تلافی جویانه رژیم صهیونیستی به غزه و کشته شدن بیش از ۴۰۰ نفر را به دنبال داشت.

بر اساس گزارش رویترز، سائول کاونیچ، تحلیلگر انرژی به رویترز گفت: ریسک ژئوپلیتیکی قیمت نفت به دلیل چشم انداز درگیری وسیع‌تر و گسترش آن به کشورهای تولیدکننده نفت منطقه، افزایش پیدا کرده است.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر