کد خبر: ۲۷۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۹

بارش پراکنده باران در تهران؛ کاهش محسوس دما از پنجشنبه

اداره‌کل هواشناسی استان تهران از بارش پراکنده باران در سطح استان از سه‌شنبه (۱۸ مهرماه) و کاهش محسوس دما از پنجشنبه (۲۰ مهرماه) خبر داد.
بارش پراکنده باران در تهران؛ کاهش محسوس دما از پنجشنبه

مخاطب 24- براساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی وضعیت جوی استان تهران، طی پنج روز آینده این استان آسمانی صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش ابر و وزش باد خواهد داشت.

از فردا شب تا روز پنجشنبه (۱۷ تا ۲۰ مهر) به تناوب در بعضی ساعات وزش باد شدید در نیمه‌ جنوبی و غربی استان، گاهی وزش باد خیلی شدید و خیزش موقت گرد و خاک مورد انتظار است.

از بعد از ظهر روز سه‌شنبه تا روز پنجشنبه (۱۸ تا ۲۰ مهر) در بعضی ساعات در سطح استان تهران بارش پراکنده باران، در ارتفاعات و نواحی غربی گاهی رگبار و رعد و برق و در قله‌ها با احتمال بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

براساس اعلام اداره‌کل هواشناسی استان تهران، روز دوشنبه افزایش نسبی دما و روز پنجشنبه کاهش محسوس دما در سطح استان مورد انتظار است.

آسمان شهر تهران فردا (۱۷ مهر) صاف و از بعد از ظهر افزایش سرعت باد با حداقل دمای ۱۶  و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتی‌گراد و در روز سه‌شنبه (۱۸ مهر) صاف و کمی ابری تا نیمه‌ابری و گاهی همراه با وزش باد شدید و از اواخر وقت بارش پراکنده با حداقل دمای  ۱۸ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود.

لازم به ذکر است که اداره‌کل هواشناسی استان با صدور هشدار سطح زرد از افزایش گرادیان فشاری، ناپایداری متناوب و رگبار پراکنده باران از عصر دوشنبه تا پنجشنبه (۱۷ تا ۲۰ مهر)، رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق در سطح استان از اواخر وقت سه‌شنبه تا صبح جمعه (۱۸ تا ۲۱ مهر)، وزش باد شدید گاهی خیلی شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک و احتمال کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید از عصر دوشنبه تا پنجشنبه (۱۷ تا ۲۰ مهر) و همچنین کاهش محسوس دما در سطح استان از پنجشنبه تا جمعه (۲۰ تا ۲۱ مهر) خبر داده است. 

این شرایط جوی روز دوشنبه در نیمه‌جنوبی و مناطق غربی و شمال شرق، سه‌شنبه در نیمه‌جنوبی و مناطق غربی، چهارشنبه در سطح استان تهران و پنجشنبه در نیمه‌جنوبی و مناطق غربی و شمال شرق پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به احتمال وزش باد شدید تا خیلی شدید، احتمال سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها یا خسارت به سازه‌های واقع در ارتفاع مانند تابلوهای تبلیغاتی احتمال شکستن درختان کهنسال، خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد و امکان انتقال گرد و غبار از استان‌های مجاور مورد انتظار است.

اداره‌کل هواشناسی استان تهران برای جلوگیری از آسیب‌های ناشی از این شرایط جوی، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، اجتناب از تردد غیر ضروری در فضای باز به‌ویژه برای افراد سالمند و بیماران تنفسی و قلبی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال، اطمینان از استحکام پوشش گلخانه‌ها، احتیاط در تردد جاده‌ای به‌ویژه در نواحی کوهستانی را توصیه کرده است. 

گفتنی است، ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای ۳ درجه سانتی‌گراد، خنک ‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده‌ است.

 

منبع: ایلنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر