کد خبر: ۲۷۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹

دو تصادف مرگبار در بزرگراه‌های مدرس و همدانی

رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از مرگ دو تن در تصادفات بامدادی امروز پایتخت خبر داد.
دو تصادف مرگبار در بزرگراه‌های مدرس و همدانی

رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از مرگ دو تن در تصادفات بامدادی امروز پایتخت خبر داد.

دو تصادف مرگبار در بزرگراه‌های مدرس و همدانی
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از ایسنا، سرهنگ احسان مومنی درباره مهم‌ترین حوادث رانندگی رخ داده در پایتخت طی شب گذشته، گفت: حوالی ساعت ۱:۴۰ بامداد امروز یک دستگاه سواری دانگ فنگ در حال حرکت در مسیر شمال به جنوب بزرگراه مدرس بود که در محدوده خیابان مطهری ناگهان از مسیر خود منحرف شده و با جدول‌های کناری بزرگراه برخورد کرد.  

وی با بیان اینکه در ادامه خودروی سواری با چندین اصله درخت برخورد کرد، گفت: این خودرو پس از شکستن درختان با پایه ستون تابلو هدایت مسیر برخورد کرده و متوقف شد.

 



رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به حضور ماموران پلیس و امدادگران در محل گفت: متاسفانه بر اثر شدت ضربه وارده راننده که فردی حدوداً ۲۰ ساله بود به تایید عوامل امدادی در دم جان خود را از دست داد. سرنشین دیگر این خودرو نیز در حالی که دچار آسیب دیدگی شده بود از سوی عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.  

مومنی علت وقوع این حادثه را ناتوانی راننده سواری دانگ فنگ در کنترل وسیله نقلیه به علت تخطی از سرعت مطمئنه اعلام کرد.

وی همچنین از حادثه‌ای دیگر از ساعت ۶:۵۰ بامداد امروز در بزرگراه شهید همدانی خبر داد و گفت: یک دستگاه سواری پژو در مسیر غرب به شرق این بزرگراه در حال حرکت بود که ناگهان دچار نقص فنی شده و در حاشیه بزرگراه متوقف شد.  

رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه راننده سواری پژو هیچ یک از علائم ایمنی را در محدوده توقف خودرو قرار نداده بود، گفت: در همین حین یک دستگاه سواری پراید با قسمت عقب این خودرو برخورد کرد. متاسفانه در پی این حادثه  راننده سواری پژو که فردی حدودا ۴۶ ساله و در حال تعمیر وسیله نقلیه بود در دم جان خود را از دست داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات در وزارت بهداشت آمار مصرف انواع مواد مخدر در بین جمعیت بالای ۱۸ سال را نگران کننده اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۴ درصد جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال در کشور حداقل یکی از انواع مواد مخدر را مصرف می‌کنند.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
صفحه خبر بالای تصاویر