کد خبر: ۲۷۹۳۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۵

صعود تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان به جایگاه دوم لیگ برتر

تیم فوتبال ذوب‌آهن در یک مسابقه جنجالی و البته پر از هیجان که پر از موقعیت و برخوردهای فیزیکی و اعتراضات به داوری بود، موفق به کسب پیروزی ۲ بر یک شد.
صعود تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان به جایگاه دوم لیگ برتر
 به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهاناصلا انتظار نمی‌رفت که این مسابقه یکی از هیجانی‌ترین، جذاب‌ترین و البته جنجالی‌ترین رقابت‌های لیگ برتر در دوره بیست و سوم باشد، اما اتفاقاتی در این مسابقه رقم خورد، که مصاف شمس آذر و ذوب ‌آهن را برای همیشه به خاطره‌ها خواهد سپرد. شمس آذر بازی را تهاجمی آغاز کرد، اما شاگردان ربیعی در نیمه اول منسجم بودند و دوبار روی استفاده درست از موقعیت‌های نه چندان زیاد خودشان به دو گل رسیدند. ابتدا در دقیقه ۲۴ روی ارسال مهرداد رضایی این محمدجواد محمدی بود که بار دیگر برای سبزپوشان درخشید و در ادامه بار دیگر محمدی این بار در دقیقه ۳۴ روی یک ضدحمله سریع با یک ضربه چیپ دروازه جعفرپور سنگربان شمس‌آذر را مقابل دیدگان هواداران قزوینی باز کرد.  
سعید دقیقی و شمس آذری‌ها اما نیمه دوم را با توپ پر آغاز کردند. در ادامه در دقیقه ۵۷ نادر محمدی مدافع تیم ذوب آهن  از زمین اخراج شد.بار دیگر حملات پرتعداد تیم شمس آذر از سر گرفته شد و سرانجام در دقیقه ۷۰ گل اول تیم میزبان روی ارسال کرنر، ضربه سر عیسی مرادی و اشتباه فرعباسی رقم خورد.
پس از این گل شاگردان سعید دقیقی با اشتیاق بیشتری حملات‌شان را دنبال کردند و تا آخرین دقیقه وقت‌های تلف شده که ۸ دقیقه اعلام شده بود، روی دروازه تیم ذوب آهن بودند، اما در روز خوب فرعباسی و مدافعین حریف که البته در برخی دقایق هم به دلیل فشار تیم میزبان اشتباه هم کردند، یشمی پوشان قزوینی نتوانستند از این مسابقه امتیازی بگیرند و دست خالی ورزشگاه را ترک کردند.  سبزپوشان اصفهانی در پایان ششمین بازی خود ۱۱ امتیازی شدند تا بار دیگر جهش قابل توجهی در جدول رده بندی مسابقات داشته باشند و پشت سر تراکتور ۱۲ امتیازی در رتبه دوم جدول رده بندی قرار بگیرد.
 
آخرین اخبار
اخبار داغ
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر