کد خبر: ۲۷۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ مهر ۱۴۰۲؛

بی مهری بازار سهام در مهر ماه+ نمودار تکنیکال

نیمه اول مهر ۱۴۰۲ سپری شد و بازار بورس اوراق بهادار تهران با بی‌مهری تمام توسط خریداران به کار خود پایان داد. در جریان معاملات روز جاری در بازار بورس اوراق بهادار تهران ارزش معاملات نقد در بازار بورس به رقمی نزدیک به ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسید که نسبت به روز‌های گذشته تغییر چندانی را به خود ندیده است و همچنان در پایین‌ترین سطح سال جاری قرار دارد.
بی مهری بازار سهام در مهر ماه+ نمودار تکنیکال

مخاطب 24- امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با افت بیش از ۱۶ هزار و ۸۰۰ واحدی کار را به پایان برد تا تمام گروه‌های فعال در بازار سرمایه رخ منفی به خود بگیرند. به جز تک نمادهایی همچون نماد سصفها، سدبیر، ولغدر و نماد حتاید بیش از ۸۰ درصدی نمادهای بورسی و فرابورسی رخ منفی را به خود گرفتند و حقیقی‌ها به طور خالص نزدیک به ۴۳۵ میلیارد تومان پول از بازار بورس تهران پول خارج کردند و بانک ملت فملی و نماد شپنابه ترتیب با ۳۲، ۳۱ و ۲۹ میلیارد تومان بیشترین خروج پول در روز جاری را به نام خود ثبت کرده‌اند. نمادهای شپنا، شبندر، شتران، اخابر به همراه نمادهای فارس خودرو و نماد بانک تجارت بیشترین تأثیر منفی را روی بازار روز جاری داشتند.

این افت در بازار سرمایه در حالی رخ داد که است که آیین افتتاحیه «بازار توافقی فرابورس ایران» با حضور مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و محمدعلی شیرازی، مدیرعامل فرابورس ایران امروز برگزار شد.مجید عشقی، در مراسم افتتاحیه بازار توافقی گفت: یکی از ایرادات بازار پایه این بود که این بازار برای شرکت‌های پذیرفته شده و نشده تفاوتی ایجاد نمی‌کرد و این ریسک زیادی برای سهام‌داران به وجود می‌آورد.

تجربه‌های بین‌المللی هم‌نشان می‌داد مشابه بازار پایه وجود ندارد. پیام ما در بازار توافقی این است که تفاوت‌های محسوس بین شرکت‌های پذیرش‌شده و پذیرش‌نشده در روند معاملات وجود داشته باشد. از نظر دامنه نوسان و حجم مبنا شرایط سخت‌تر نسبت به سایر بازارها است. سهام‌داران برای ورود به این بازار باید بیانیه ریسک را امضا کنند.

برداشت ما این است که سهام‌داران حرفه‌ای‌تری در آنجا سرمایه‌گذاری می‌کنند. همچنین قرار است که شرکت‌هایی که الان در بازار پایه هستند به بازارهای بالاتر یا به بازار توافقی منتقل شوند. از سویی خبرگزاری فارس نوشت که یک کانال تلویزیون رژیم صهیونیستی، حمله موشکی صبح امروز مقاومت فلسطین را از سال ۲۰۰۸ بی‌سابقه و از شدیدترین موشک‌باران‌ها توصیف کرده است. از سویی هم قیمت دلار در بازار آزاد -اصطلاحاً تلگرامی- دوباره اعداد و ارقام بالای ۵۰ هزار تومان را به خود دید.

عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس نیز در خصوص بازنگری قیمت شکر این طور عنوان کرده است که دولت به شکر یارانه داده، اما این یارانه به جای مردم کشور ما، به جیب قاچاقچیان و دلالان رفته و در آخر موجبات رونق سفره شهروندان کشورهای همسایه را فراهم کرده است. بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در کنار افت امروز با کاهش ارزش معاملاتی هم مواجه شد.

روزنامه دنیای اقتصاد معتقد است که فشار نرخ بهره، کامودیتی‌ها را ارزان کرد، این روزنامه عنوان کرده است که فدرال رزرو ایالات متحده به دلیل خطرات تورمی، نرخ‌های بهره را برای مدت طولانی بالا نگه داشته که این موضوع موجب کاهش تقاضا در بازارهای کالایی شده و پیشی گرفتن میزان عرضه از تقاضا افت قیمت کامودیتی‌ها را در پی داشته است. اما از منظر تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران به مرزهای حساسی رسیده است.

سطوح و محدوده‌های حمایتی که چند مدتی است تکنیکالیست‌ها از آن به عنوان سطوح حمایتی یاد می‌کنند در این روزها مورد تهدید قرار گرفته است و ممکن است در صورت ادامه‌دار بودن روند منفی این روزها این سطوح از بین برود. میانگین ۵۵ روزه شاخص کل، خط روند صعودی ایجاد شده در سال جاری به همراه محدوده حمایتی (مقاومتی مرداد ماه سال ۱۳۹۹) از جمله محدوده‌هایی است که تکنیکالیست‌ها به آن اشاره داشتند. از سویی محدوده میانگین ۵۵ روزه شاخص کل هم می‌تواند به عنوان سطح حمایتی دیگری در شاخص باشد که البته در صورت از دست رفتن این سطح از حمایت کار برای نیمه دوم سال ۱۴۰۲ بازار سرمایه بسیار سخت‌تر خواهد شد. 

کل

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مدیر سردخانه، دزد اعضای بدن بود مدیر سردخانه، دزد اعضای بدن بود
مدیر سردخانه دانشکده پزشکی هاروارد به جرم فروش اعضای بدن اجساد اهدا شده به دانشگاه دستگیر شد.
تدارک جهنم در فومن! تدارک جهنم در فومن!
توضیحات محسن جعفری، فرمانده سپاه فومن درباره رونمایی از پروژه عجیب شبیه‌سازی جهنم و پل صراط در فومن! +‌ویدئو
نهمین فرزند جانسون به دنیا آمد نهمین فرزند جانسون به دنیا آمد
بوریس جانسون، نخست وزیر اسبق انگلیس، برای نهمین بار پدر شد.
موافقت تاج با درخواست درویش موافقت تاج با درخواست درویش
رئیس فدراسیون فوتبال با درخواست مدیرعامل پرسپولیس در حضور وزیر ورزش موافقت کرد.
سونامی جراحی زیبایی در میان کودکان دهه ۶۰ سونامی جراحی زیبایی در میان کودکان دهه ۶۰
تهران، پایتخت پرجنب‌وجوش ایران، نه‌تنها قلب تپنده فرهنگ و سیاست این کشور است، بلکه به‌عنوان مرکزی برای جراحی‌های زیبایی در خاورمیانه نیز شناخته می‌شود!
پشت پرده تخریب وزیر راه پشت پرده تخریب وزیر راه
طی دو ماه اخیر شاهد فشار‌های غیرمعمول به وزیر راه دولت پزشکیان هستیم و در حالی که هنوز ۱۰ ماه از آغاز تصدی‌گری فرزانه صادق مالواجرد بر وزارت راه و شهرسازی نمی‌گذرد، برخی نمایندگان مخالف دولت، خواهان استیضاح او شده‌اند؛ فشار‌هایی که به نظر می‌رسد به استخدام غیرقانونی برادر و عموی یک نماینده ظاهرا ضد فساد مجلس در پست‌های مدیریتی وزارت راه در دولت قبل ربط داشته باشد.
مافیای دکه داری در تهران مافیای دکه داری در تهران
روزگاری بود که فریاد "روزنامه... خبر‌های داغ! " در هر چهارراه و پیاده‌رویی طنین می‌انداخت. امروز اما، دکه‌های مطبوعاتی بیشتر به باجه‌های سیگار و تنقلات شبیه‌اند تا کیوسک‌های خبر. اینجا قصه صنفی است که روزگاری متفاوت را می‌گذراند.
برگزیده
بانک مرکزی کجایی؟! بانک مرکزی کجایی؟!
در روزگاری که اقتصاد جهانی با رمزدارایی‌ها در حال دگرگون شدن است و دولت‌ها به دنبال طراحی نظام‌های جدید حکمرانی در این حوزه‌اند، اظهارات تازه بانک مرکزی درباره نقش این نهاد در تنظیم‌گری رمزارز‌ها بیش از آنکه شفاف‌کننده باشد، به نظر ابهام‌ساز و انحصارطلبانه است.
پشت پرده تخریب وزیر راه پشت پرده تخریب وزیر راه
طی دو ماه اخیر شاهد فشار‌های غیرمعمول به وزیر راه دولت پزشکیان هستیم و در حالی که هنوز ۱۰ ماه از آغاز تصدی‌گری فرزانه صادق مالواجرد بر وزارت راه و شهرسازی نمی‌گذرد، برخی نمایندگان مخالف دولت، خواهان استیضاح او شده‌اند؛ فشار‌هایی که به نظر می‌رسد به استخدام غیرقانونی برادر و عموی یک نماینده ظاهرا ضد فساد مجلس در پست‌های مدیریتی وزارت راه در دولت قبل ربط داشته باشد.
مافیای دکه داری در تهران مافیای دکه داری در تهران
روزگاری بود که فریاد "روزنامه... خبر‌های داغ! " در هر چهارراه و پیاده‌رویی طنین می‌انداخت. امروز اما، دکه‌های مطبوعاتی بیشتر به باجه‌های سیگار و تنقلات شبیه‌اند تا کیوسک‌های خبر. اینجا قصه صنفی است که روزگاری متفاوت را می‌گذراند.
صفحه خبر بالای تصاویر