کد خبر: ۲۷۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۹
پیش بازار سهام هفته سوم مهرماه؛

تک نماد‌ها در بورس صف‌نشین می‌شوند

در علم تکنیکال، زمانی که اکثر بازار بروی یک نقطه اجماع دارند، همه در آن نقطه دست روی دست می‌گذارند و کسی در آن محدوده کاری نمی‌کند.
تک نماد‌ها در بورس صف‌نشین می‌شوند

مخاطب 24- هفته سوم مهرماه در شرایطی آغاز می شود که بسیاری از کارشناسان پاییز را فصل چندان مساعدی برای بازار سهام پیش بینی نمی کنند.

هابیل خاوری، کارشناس بازار سرمایه تشریح کرد: در این برهه زمانی، حجم معاملات دربازار سهام در هفته آینده از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین اهمیت ایجاد اقبال به بازار سهام هم افزایش پیدا کرده است. ریسک تعطیلات سریالی از سر بازار برداشته شده است به همین خاطر انتظار می‌رود که حجم و ارزش معاملات نرمال شده و مسیر اصلی بازار مشخص شود. 

او ادامه داد: در این بین میان فعالان محدوده ۲ میلیون الی ۲ میلیون و ۵۰ هزار واحد به عنوان کف بازار مطرح شده است. در علم تکنیکال، زمانی که اکثر بازار بروی یک نقطه اجماع دارند، همه در آن نقطه دست روی دست می‌گذارند و کسی در آن محدوده کاری نمی‌کند. این موجب رفتار معکوس دربازار می‌شود، پس باید دید بازار طی این هفته سرنوشت ساز چطور عمل می‌کند.

این فعال بورسی در بخش دیگر سخنان خود گفت: در کنار این موضوعات با توجه به تعطیلات سریالی و آهنگ معاملات و کم رمق بودن در هفته‎های گذشته شتاب حرکت نزولی کم بوده است و بیشتر اصلاح زمانی رخ داده است، که همین موضوع می‌تواند تایید کننده این باشد که بازار در موج B قرار داشته تا به امروز و در انتظار یک خبر یا چیزی از جنس مثبت برای بازار هست. از نظر قیمتی حدود ۳۸ درصد موج A را تا به اینجا اصلاح کرده‌ایم و از بعد زمانی نیز به ۲ برابر موج A تقریبا رسیده‌ایم. نسبت زمان و قیمت مقادیر ایده‌آلی برای شاخص کل را رقم زده اند و بازار منتظر یک جرقه است، و این جرقه می‌تواند بالا رفتن حجم و ارزش معاملات باشد. تا خریداران و پول‌های پارک شده را راغب به خرید کند.

خاوری اظهار کرد: در صورت شکست محدوده اعلام شده، پاییز امسال به پاییزی بسیار سردی برای اهالی بازار سرمایه تبدیل خواهد شد. با توجه به اهمیت هفته آینده، اکثر فعالین نیز دست به عصا حرکت خواهند کرد. با توجه به فاکتورهای اعلامی هفته آینده را باید هفته‌ای متعادل دانست تا تکلیف مسیر اساسی مشخص شود. در این هفته، بازاری با چاشنی سبز کم رنگ با تک نماد هایی صف خرید خواهیم داشت.

او در پایان گفت: در خصوص گروه‌های پیشتاز، کلیت بازار در شرایطی مشابه به سر می‌برد و پولی که در بازار است روزانه از گروهی به دیگر می‌رود. پول هوشمند در چرخش این و هر روز در گروهی نوسان ایجاد می‌کند.

 

منیع: تیتر کوتاه

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محسن اسماعیلی معاون راهبردی و پارلمانی پزشکیان شد محسن اسماعیلی معاون راهبردی و پارلمانی پزشکیان شد
رییس‌جمهور در حکمی محسن اسماعیلی را به معاونت راهبردی و امور مجلس خود منصوب کرد.
ثبت‌نام سفر عتبات با قیمت‌های جدید آغاز شد ثبت‌نام سفر عتبات با قیمت‌های جدید آغاز شد
با وجود تغییر نکردن خدمات به زائران عتبات، ثبت‌نام کاروان‌ها برای اعزام‌های اردیبهشت با افزایش هزینه‌ها نسبت به ماه گذشته آغاز شد.
کوچک‌ترین ضربان‌ساز قلب جهان که قابل‌جذب در بدن است! کوچک‌ترین ضربان‌ساز قلب جهان که قابل‌جذب در بدن است!
پژوهشگران دانشگاه نورث‌وسترن موفق به طراحی و تولید کوچک‌ترین ضربان‌ساز قلب جهان شده‌اند؛ دستگاهی به‌اندازه نوک سرنگ که بدون نیاز به عمل جراحی وارد بدن می‌شود، ضربان قلب را تنظیم می‌کند و پس از پایان مأموریت، به‌طور کامل در مایعات بدن حل می‌شود.
آموزش مراحل افتتاح حساب وکالتی آموزش مراحل افتتاح حساب وکالتی
مراحل افتتاح حساب وکالتی برای طرح جدید فروش فوق العاده ایران خودرو و فهرست بانک‌ها اعلام شد
ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید
یکی از موضوعاتی که در حوزه گردشگری برای شهر تهران مهم بوده و در گذشته مورد غفلت واقع شده، شهربازی‌هاست. شهربازی‌ها جز اینکه فضای تفریحی و سرگرم‌کننده به‌حساب می‌آیند، فضایی نوستالژیک هستند و خانواده‌ها خاطرات خوش بسیاری از حضور جمعی در این فضا‌ها و سپری‌کردن اوقات فراغت در آنها دارند.
ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟ ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
صرفه‌جویی در روشنایی روز (دی‌اس‌تی) یا تغییر ساعت تابستانی، در ابتدای قرن گذشته، به عنوان یک استراتژی صرفه‌جویی در مصرف انرژی معرفی شد، اما امروزه بسیاری درباره مفید بودن چنین شیوه‌ای سوال می‌کنند و در آمریکا و اتحادیه اروپا بحث‌های جنجالی برای تغییر این سیستم در جریان است.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر