کد خبر: ۲۷۸۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۹

ماجرای تیراندازی پلیس به خودروی ۲۰۶ در یوسف‌آباد

رئیس کلانتری ۱۲۵ یوسف‌آباد علت تیراندازی پلیس در منطقه یوسف‌آباد به یک خودروی ۲۰۶ سفید رنگ را توضیح داد.
ماجرای تیراندازی پلیس به خودروی ۲۰۶ در یوسف‌آباد

به گزارش مخاطب24 به نقل از خبرگزاری تسنیم، سرهنگ حمید کلانتری؛ رئیس کلانتری 125 یوسف آباد اظهار کرد: در ساعت 22 چهارشنبه مورخه 12 مهرماه 1402، از طریق تماس  شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تهران، گزارش تردد مشکوک یک دستگاه 206 سفید رنگ با پلاک مخدوش با سه سرنشین جوان در خیابان شهید فکوری، به کلانتری 125 یوسف‌آباد اعلام شد.

وی افزود:‌ با حضور واحد گشت کلانتری یوسف‌آباد در محل و پیاده شدن ماموران از خودرو پلیس جهت  بررسی ارکان هویتی خودرو و شناسایی سرنشینان آن، راننده 206 با سرعت بالا و به قصد آسیب زدن به سمت ماموران حمله‌ور شده و در ادامه اقدام به متواری شدن از محل می‌کند.

رئیس کلانتری 125 یوسف آباد بیان کرد: با آغاز تعقیب و گریز و اضافه شدن واحد گشت عملیات ویژه مبارزه با سرقت، دو واحد گشت پلیس به تعقیب خودرو 206 پرداخته و به جهت اعلام اخطار، چندین تیر هوایی توسط ماموران شلیک شده اما سرنشینان 206 کماکان به فرار خود ادامه می دهند.

جزئیات سرقت یک پراید توسط پسر 10 ساله بروجردی

کلانتری گفت: با گذشت نزدیک به 10 دقیقه از آغاز تعقیب و گریز و بی‌توجهی سرنشینان 206 به دستور ایست پلیس، نهایتاً ماموران با "رعایت قانون بکارگیری سلاح"، خودرو 206 را از ناحیه لاستیک عقب مورد هدف قرار داده اما سرنشینان آن کماکان به فرار خود ادامه می‌دهن.

وی تصریح کرد: سرانجام در ضلع شمالی پارک لاله، راننده  206 به ناچار مجبور به توقف شده؛ با حضور ماموران و همزمان با دستگیری سرنشینان 206 مشخص شد که در جریان تعقیب و گریز و تیراندازی ماموران، دو سرنشین 206 مورد اصابت گلوله قرار گرفتند.

رئیس کلانتری 125 یوسف آباد بیان کرد: همزمان با دستگیری متهمان، در بازرسی داخل خودرو 206 ، آلات و ادوات مورد استفاده در سرقت نیز کشف شد.

کلانتری در پایان گفت: با تشکیل پرونده مقدماتی، یکی از متهمین جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفت و دو متهم دیگر نیز جهت انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شدند.

انتهای پیام/

 
برچسب ها: تیراندازی سرقت
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.