کد خبر: ۲۷۸۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۷
پیش‌بینی قیمت سکه امروز ۱۳ مهر؛

قیمت سکه زیر یوغ طلا

با قرار گرفتن قیمت طلای جهانی در کمترین سطح قیمتی هفت‌ماهه خود، ارزش ذاتی طلای داخلی نیز کاهش یافته؛ موضوعی که مقاومت معامله‌گران سکه را در برابر کاهش قیمت برانگیخته و سبب شده است حباب سکه افزایش یابد.
قیمت سکه زیر یوغ طلا

 مخاطب 24- ارزش ذاتی سکه و طلا در بازار داخلی بر دو عامل اونس جهانی طلا و دلار داخلی تکیه دارد. تغییر در هریک از پارامترهای ذکر شده می‌تواند با تغییر در ارزش ذاتی در بازار طلا معیار تحلیل و تصمیم‌گیری را تغییر دهد.

در شرایطی که دلار رنج شده اونس جهانی طلا در سراشیبی سقوط حرکت می‌کند. طلای جهانی با دلار قیمت‌گذاری می‌شود و البته با شاخص این واحد پولی رابطه معکوس دارد. دلیل سقوط اونس طلا را نیز می‌توان در تحرکات به‌وجود آمده در شاخص دلار جست‌وجو کرد.شاخص دلار آمریکا ۰.۶ درصد رشد کرده و در بالاترین سطح ده ماهه خودش قرار گرفته است؛ چرا که بر اساس نظرسنجی انجام‌شده از معامله‌گران، به نظر می‌آید، نرخ بهره تا پایان سال جاری میلادی در محدوده ۵ تا ۵.۲۵ درصد باقی بماند.

یکی از مقامات فدرال رزرو نیز اعلام کرده در صورتی که سرعت کاهش تورم و داده‌های تورمی کمتر از انتظارات باشد افزایش مجدد نرخ بهره مورد حمایت قرار خواهد گرفت.علاوه بر اوج‌گیری شاخص دلار بازدهی اوراق خزانه‌داری ایالات متحده نیز رکورد زده است. بازدهی اوراق خزانه ده ساله ایالات متحده آمریکا به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۷ رسیده است.

از آنجایی که طلا یک‌ دارایی بدون عایدی است که فقط با افزایش ارزش معاملاتی می‌تواند به صاحب خود سود برساند، در برابر رشد بازدهی اوراق خزانه‌داری ایالات متحده طلا دارای نقطه ضعف است.با رکورد زنی بازدهی اوراق خزانه توانایی رقابت اونس طلا در برابر دلار کم می‌شود چرا که طلا یک دارایی بدون عایدی است به همین خاطر رکورد زنی بازدهی اوراق قرضه ده ساله آمریکا کمک کرد تا طلا یک سقوط ۲۳۰ دلاری را نسبت به سقف خود در ماه می ثبت کند.

اونس طلا در کف هفت ماهه خود قرار گرفته است و اگر به بالا برنگردد می‌تواند سطوح قیمتی سکه‌و‌طلا در داخل ایران را تحت تاثیر جدی قرار دهد.حباب سکه افزایش یافتدرحالی‌که میانگین حبابِ سکه در هفته گذشته در محدوده ۱۸ درصدی قرار داشت، در هفته جاری این میانگین تغییر کرده است، با کاهش قیمت اونس طلا و مقا‌ومت سکه در برابر کاهش همسو‌ با طلای جهانی، حباب سکه امامی افزایش یافته و در کانال ۲۱ درصدی نوسان می‌کند.افزایش حباب سکه در شرایط رکودی‌کنونی، ریسک‌ها در بازار سکه را بالا می‌برد و می‌تواند زمینه را برای حمایت‌شکنی سکه امامی فراهم کند به‌نحوی که احتمال آنکه سکه امامی بتواند حمایت سالانه خود را به پایین بشکند وجود دارد.

در شرایط کنونی مهم‌ترین مرز حمایتی برای  سکه امامی  محدوده ۲۷ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است که در صورتی که این مرز از دست برود احتمال عقب‌نشینی آن به سمت کانال ۲۶ میلیون تومان وجود دارد.البته در صورتی که نرخ دلار صعودی شود احتمالا اثر کاهشی قیمت طلا روی سکه را تا حدودی  کاسته خواهد شد. 

 

منبع: اقتصادنیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر