کد خبر: ۲۷۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۲

موج تازه کنسرت‌های پاییزی در پایتخت آغاز شد

باز هم فضای شهر از بنر‌ها و بلیبورد‌های کنسرت‌های موسیقی پر شده؛ کنسرت‌ها به‌خصوص کنسرت‌های پاپ فعالیت خود را از سر گرفته‌اند و سالن‌های کنسرت این شب‌ها میزبان علاقه‌مندان موسیقی پاپ هستند.
موج تازه کنسرت‌های پاییزی در پایتخت آغاز شد

مخاطب ۲۴- با گذشت دو هفته از اولین ماه پاییزی؛ کنسرت‌های پایتخت شروع شدند. بلیت‌فروشی‌ها آغاز شده و بلیت‌های کنسرت از کف قیمت ۱۵۰هزار تومان شروع می‌شود و سقف قیمت بلیت‌های به فروش رفته ۷۹۶هزار تومان است. حالا دیگر سایت‌های فروش بلیت کنسرت هم بیشتر از گذشته شده؛ قبل‌تر ۲یا ۳سایت فروش بلیت کنسرت بیشترین فعالیت را داشتند و الان تعداد این سایت‌ها بیشتر از گذشته شده است. سالن میلاد نمایشگاه به نسبت اسپیناس‌پلاس بیشترین کنسرت‌های پاییزی را دارد. در این سالن در ۳هفته باقی‌مانده از مهرماه، بیشتر از۱۲کنسرت برگزار می‌شود و مخاطبان می‌توانند به ۲۴سانس اجرای موردعلاقه خود برسند. سالن وزارت کشور و برج میلاد برخلاف دیگر ماه‌های سال فعلا میزبان هیچ گروهی نیستند و به‌نظر می‌رسد اسپیناس‌پلاس نیز اجاره قابل‌تاملی را برای کنسرت‌گذاران درنظر گرفته است.

شهرهای کوچک و بلیت‌های گران
کنسرت‌های پاییزی امسال برای شهرهای دیگر زودتر از پایتخت آغاز شدند؛ تبریز در نیمه اول مهرماه بیشترین کنسرت‌های پاپ را میزبانی کرد و از نیمه دوم مهرماه، شهرکرد، اراک، آذربایجان‌غربی، مازندران، زنجان و... میزبان دیگر گروه‌ها هستند. شیراز هم میزبان کنسرت آنسامبل سیریا خواهد بود.
قیمت بلیت‌های کنسرت در شهرهای دیگر کمی ارزان‌تر از پایتخت است، اما باز هم این قیمت در برخی از شهرها به فروش تمامی بلیت‌ها نینجامیده است. حجت اشرف‌زاده که ۱۳مهر در ساری کنسرت دارد، بلیت‌هایش تا سقف ۵۰۰هزار تومان به فروش رفته و پرواز همای هم که ۱۴مهر در شهریار کنسرت دارد سقف بلیت‌هایش ۴۵۰هزار تومان تعیین شده، اما با توجه به اینکه ۲ روز به اجرایش باقی مانده با نگاهی به فروش بلیت‌ها بیشتر از دوسوم سالن پر نشده و هنوز بخش بیشتر صندلی‌ها فروش نرفته است. به‌نظر می‌رسد شهرهای کوچک با قیمت بلیت‌های ۳۰۰ تا ۴۵۰ هزار تومانی توانایی برگزاری کنسرت‌ها را نداشته باشند.

پاپ گران هنوز مخاطب دارد
این فروش‌ها در حالی است که در تهران کنسرت‌های پاپ که قرار است هفته سوم برگزار شوند توانسته‌اند نصف بلیت‌هایشان را بفروشند. امید حاجیلی ۲۵ مهرماه در سالن میلاد کنسرت دارد که هنوز ۲هفته مانده به اجرایش نصف بلیت‌هایش فروخته شده است.

تور پاییزی کنسرت‌های علیرضا قربانی
علیرضا قربانی که تابستان پراجرایی را در قالب تور در ۶ شهر گذراند و تقریبا یک‌ماه در تهران کنسرت خود را برگزار کرد، این روزها در برخی از شهرها ازجمله شهرکرد و یزد کنسرت جدیدش را برگزار می‌کند. کاشان، اصفهان، شیراز و تبریز از دیگر شهرهایی است که قربانی در مهر و آبان کنسرت‌هایش را برگزار می‌کند.
 

منبع: همشهری آنلاین 
برچسب ها: کنسرت‌ بلیت
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر اجاره نجومی ویلا‌های اطراف تهران در روز سیزده بدر
برخی از ویلا‌های لوکس اطراف تهران که پیش‌تر روزانه میلیاردی اجاره داده می‌شدند، در ۱۳ فروردین با نرخ‌های چندین برابر اجاره رفتند. با وجود افزایش شدید قیمت‌ها، بیشتر ویلا‌ها رزرو شدند، اما پس از ۱۵ فروردین، نرخ‌ها به شدت افت می‌کند
سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه سردار حسینی: ضبط گواهینامه راننده حادثه‌ساز به مدت ۳ ماه
رئیس پلیس راهور فراجا از اعمال برخورد‌های سختگیرانه با تخلفات حادثه‌ساز در ایام بازگشت مسافران نوروزی خبر داد.
ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد ناوگان F-۱۵ با سیستم جنگ الکترونیک پیشرفته وارد میدان شد
سیستم پیشرفته و جدیدی بر روی ناوگان F-۱۵ نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نصب خواهد شد تا مقاومت بیشتری داشته باشند.
امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است امیر کویت:کویت به دنبال گسترش بیش از پیش روابط با ایران است
رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با امیر کویت تاکید کرد: در زمینه موضوع رفع تنش‌ها نیز جمهوری اسلامی ایران صرفا بر اساس حق و انصاف عمل خواهد کرد و نه پا را از مسیر انصاف فراتر خواهد گذاشت و نه چیزی فراتر از انصاف و عدالت را خواهد پذیرفت.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است
مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد! استقلال تهران خواهان جذب کارلوس کی روش شد!
یک رسانه عراقی در خبری مدعی شد که فدراسیون فوتبال این کشور با باشگاه استقلال تهران در حال رقابت برای جذب کارلوس کی روش هستند.
برگزیده
وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد وزیر ارشاد: هیچ استانی حق اعمال سلیقه در مجوز کنسرت‌ها را ندارد
وزیر ارشاد گفت: توصیه به استان‌ها برای مجوز کنسرت‌ها مبتنی بر سند ملی موسیقی و صیانت از آن است و هیچ حوزه‌ای حق اعمال سلیقه درباره مجوز‌ها را ندارد.
مازیار لرستانی در کنار مادرش مازیار لرستانی در کنار مادرش
عکس خانوادگی مازیار لرستانی
عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید عکس‌های نوروزی ۱۴۰۴ را به سبک استودیو جیبلی بسازید
ساخت عکس به سبک استودیو جیبلی این روز‌ها به یکی از جذاب‌ترین ترند‌های دنیای دیجیتال تبدیل شده است. ترکیب جادوی انیمه‌های میازاکی با هوش مصنوعی مدرن، تجربه‌ای بی‌نظیر از هنر، تخیل و تکنولوژی را برای کاربران فراهم می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر