کد خبر: ۲۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷

ایجاد کانال‌های مجرمانه در شبکه شاد توسط هکرها

برخی از سودجویان با هک کردن آیدی صفحات مدیران و معلمان در شبکه شاد اقدام به ایجاد کانال‌های غیر اخلاقی می کنند.
ایجاد کانال‌های مجرمانه در شبکه شاد توسط هکرها

برخی از سودجویان با هک کردن آیدی صفحات مدیران و معلمان در شبکه شاد اقدام به ایجاد کانال‌های غیر اخلاقی می‌کنند.

ایجاد کانال‌های مجرمانه در شبکه شاد توسط هکرها
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان پلتفرم اختصاصی وزارت آموزش و پرورش یا همان شبکه آموزشی دانش‌آموزان «شاد» فروردین سال ۱۳۹۹ رونمایی شد و تا به امروز به عنوان یک بستر آموزشی مجازی در مدارس کشور فعالیت دارد.

اما مدتی بعد از استفاده کاربران از شبکه شاد، برخی اخبار از تخلفاتی که با استفاده از اطلاعات بعضی کاربران در این شبکه رخ داده است، منتشر شد که در این بین از هویت مدیران، معاونان و معلمان برخی مدارس سوء استفاده شده است.

برخی از افراد با هک کردن صفحه مدیران یا معاونان مدارس کانال  مدرسه را در اختیار می‌گیرند و در ادامه تبدیل به کانال‌های غیر درسی می‌کنند.

سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اظهار کرد: در بررسی‌های گسترده‌ای که در حوزه رصد کانال‌ها در فضای مجازی داشتیم، تعداد قابل توجهی از کانال‌ها غیر اخلاقی و مجرمانه در شبکه شاد مسدود شدند.

وی افزود: تمام موارد شناسایی شده به وزارت آموزش و پرورش ارجاع و اعلام شدند و بر اساس مصوباتی که در کارگروه‌های نظارتی مرکز ملی داشتیم، قرار بر این شد تا وزارت آموزش پرورش اختیار راه اندازی کانال‌ها را به گروه‌های خاصی واگذار کند.

سرهنگ رجبی ادامه داد: طی جلسات و صحبت‌هایی که انجام شد مقرر شد تا هر فردی که برای راه اندازی کانال در شبکه شاد مجوز می‌خواهد، این مجوز را از شورا و یا کمیته مستقر در اداره آموزش و پرورش منطقه و یا استان محل سکونت خود اخذ کند.

 



وی افزود: در حال حاضر آموزش و پرورش در بحث چرخه نظارتی و گزارش‌گیری در این حوزه آن طور که باید و شاید مناسب عمل نمی‌کند و به دنبال آن شرکت پشتیبان شاد به موارد توجهی نمی‌کند. همچنین در این باره پالایش پیش دستانه در کانال‌های شبکه شاد به خوبی انجام نمی‌شود.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اظهار کرد: هک شدن امنیتی کانال‌ها در شاد به دلیل ساز و کار ضعیف این شبکه آسان است و از آنجایی که رمز دوم ندارد به راحتی هک می‌شوند.

وی افزود: علی رغم اینکه پلیس فتا در شبکه شاد دارای کانال است، اما می‌بینیم که وزارت آموزش و پرورش به خوبی از محتوا‌های بارگذاری شده پلیس فتا در کانال شاد حمایت نمی‌کند و این موارد در کانال‌های شاد بازنشر داده نمی‌شوند.

به گفته سرهنگ رجبی مهم‌ترین دلایلی که وضعیت شاد را به این شکل انداخته این است که ساز و کار احراز هویت در این شبکه یک ساز و کار متناسب با این فضای و سیستم آموزشی نیست.

وی افزود: بیشترین نقض و تهدیدات امنیتی که در فضای مجازی وجود دارد ناشی از اکانت‌هایی است که هویتشان برای کاربران دقیق نیست. همچنین در این بین از مدل جعلی اکانت‌های پشتیبانی شاد برای هک کردن حساب معلمان و دانش آموزان دیگر نیز  استفاده می‌شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست مهاجری: احمدی‌نژاد از ۸۲ خود را رئیس‌جمهور می‌دانست
محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا فاش کرد که احمدی‌نژاد پیش از شهرداری تهران در سال ۱۳۸۲ خود را رئیس‌جمهور آینده می‌دانست و رفتاری تندخو داشت.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر