کد خبر: ۲۷۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۳
دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

تحویل ۵۰ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور

دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی از تحویل ۵۰ هزار قطعه زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور خبر داد و افزود: آماده سازی این حجم عظیم از زمین در تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی بی سابقه است.
تحویل ۵۰ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور

مخاطب 24- روح الله اکبری دوشنبه، دهم مهر ماه در آیین واگذاری ۱۰۰۰ قطعه زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر، (ماده چهار حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) در آذربایجان شرقی که در سالن پتروشیمی برگزار شد، ضمن اشاره به هفته وحدت، و ولادت پیامر اسلام(ص)، افزود: ایشان، زندگی کردن با نشاط و آیین محمدی را در همه عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و دوستی به ما آموخت.

او هدف دولت مردمی سیزدهم را ساخت ایران قوی، جوان و سربلند عنوان کرد و ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی، وظیفه تامین و ساخت قرارگاه و سکونت مردم و حمل و نقل کشور را بر عهده دارد.

وی از عزم وزارت راه برای تامین مسکن و ایجاد فضایی با نشاط و جوان در سطح کشور خبر داد و گفت: اگر جمعیت کشوری رو به سالمندی پیش رود، در عرصه‌های اقتصاد، سیاست، امنیت، اجتماع و سلامت زمین‌گیر می‌شود و باید در راستای قانون جوانی جمعیت، وزارت راه به وظیفه تامین مسکن برای خانواده‌های صاحب سه فرزند و بیشتر عمل کند.

اکبری، همه دستگاه‌های دولتی را به کمپین نهضت کاهش قیمت تمام شده مسکن دعوت کرد و ادامه داد: در تلاش هستیم تا با همکاری و هم‌افزایی بانک‌ها و شهرداری‌ها هزینه بیمه، مالیات، عوارض شهرداری و هزینه‌های ساخت را کاهش دهیم تا قشر ضعیف و کم‌برخوردار از نعمت مسکن و سرپناه بهره‌مند شوند.

او گفت: به مناسبت ولادت پیامبر اسلام(ص) حدود ۲۰ هزار قطعه زمین تحویل خانواده‌های صاحب سه فرزند و بیشتر در کل کشور می‌شود.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها: زمین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر