کد خبر: ۲۷۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۲

خبر فوری درباره وام بازنشستگان + جزییات

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت شش هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان و نیز پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات مالی قرض الحسنه به بازنشستگان در مرحله سوم پرداخت وام بازنشستگان در امسال خبر داد.
خبر فوری درباره وام بازنشستگان + جزییات

مخاطب 24- در ۴۶ امین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و هیات همراه، ساختمان جدید ادارات‌کل و مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان البرز افتتاح شد و همچنین در بازدید از ساختمان جدید پلی‌کلینیک دکتر شهید مجید مجیدیان راد در کرج، از خانواده معزز این شهید راه سلامت تقدیر شد.

 میرهاشم موسوی در حاشیه بازدید از پلی‌کلینیک شهید مجید مجیدیان راد، با قدردانی و تشکر از همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و به خصوص شهیدان این حوزه، بر ادامه مسیر این عزیزان به عنوان الگوهایی تاریخی و همیشگی برای تمام دوران تأکید کرده و گفت: وظیفه داریم از تمامی شهدا، اعم از شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت و تمامی شهدا تقدیر کنیم و راه آنان را ادامه بدهیم. این حداقل کاری است که می‌توانیم وگرنه در توان ما و شما نیست که کار بزرگ این افراد را جبران کنیم. شهدای گران‌قدر ما «عندربهم یرزقون» هستند و در پیشگاه خداوند از روزی و نعمت بهره‌مند هستند و جایگاه رفیعی و بزرگی دارند. شهدای ما ویژگی‌ها و خصایص بزرگ و برجسته‌ای داشته‌اند که خدا آنها را انتخاب کرده است و گرنه شهادت فوز عظیمی است که نصیب هر کسی نمی‌شود و تصادفی نیست.

موسوی در تقدیر از خانواده دکتر مجید مجیدیان راد، از نخستین شهدای مدافع سلامت و همکاران سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: دکتر شهید مجید مجیدیان راد که از همکاران بخش درمان تأمین‌اجتماعی بودند، خودشان فرزند شهید بوده‌اند و خون پدر شهید، رهنمود فرزند بوده که راه پدر را ادامه داده‌اند و در راه دفاع از سلامت مردم شهید شده‌اند. این شهید عزیز و بزرگوار، باعث افتخار ماست و ما در تأمین‌اجتماعی به وجود این خانواده بزرگوار افتخار می‌کنیم. باید خانواده بزرگوار شهدا را تجلیل و تکریم کنیم و نخستین حق شهدا که باید به جا بیاوریم، در مقام عمل، ادامه دادن راه شهداست.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: آسایش و راحتی و آرامشی که ما الان داریم مرهون اقدامات و فعالیت‌های مدافعان سلامت و کادر درمان است که در دوران کرونا، شهدای بزرگواری را تقدیم انقلاب و اسلام و مردم کردند. ما باید با خدمت به مردم و گرامیداشت یاد شهدا، کاری کنیم که مدیون این جان‌ها که پای مردم و نظام هزینه شد نشویم. امیداوریم بتوانیم راه شهدا را با خدمت به مردم ادامه بدهیم تا راه و رسم شهدا تداوم داشته باشد.

مدیرعامل سازمان همچنین در رابطه با توسعه خدمات این سازمان به تلاش برای بهبود شرایط خدمت در مراکز ملکی و طرف قرارداد اشاره کرد و گفت: پرداخت به‌موقع مطالبات مراکز طرف قرارداد، یکی از اولویت‌های مهم حوزه درمان سازمان تأمین‌اجتماعی است و در تداوم پرداخت‌هایی که در ایام اخیر در این زمینه صورت گرفته است، شش هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور پرداخت شد که از این عدد حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان به مراکز دانشگاهی اختصاص داشته و ۲۰۰۰ میلیارد تومان نیز به مراکز طرف قرارداد غیردانشگاهی و بخش خصوصی پرداخت شده است. امیدواریم با بهبود شرایط مالی سازمان که متأثر از برنامه‌های تحولی است؛ روال پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد روزبه‌روز بهبود یافته و فاصله مطالباتی این مراکز به حداقل برسد.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: همچنین به‌منظور کمک به بهبود معیشت بازنشستگان، از ابتدای امسال تاکنون به ۱۱۷ هزار نفر متقاضی تسیهلات مالی قرض‌الحسنه پرداخت شده است. مرحله سوم این وام که مبلغ آن ۲۰ میلیون تومان بوده و ثبت‌نام آن نیز به صورت کاملاً غیرحضوری انجام شد؛ به ۴۰ هزار نفر پرداخت شد. قصد داریم انشاءالله اعطای وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان را با قوت ادامه بدهیم و در مراحل بعدی هم به امید خدا تعداد بیشتری از بازنشستگان واجد شرایط، این تسهیلات را دریافت خواهند کرد.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
برگزیده
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر