کد خبر: ۲۷۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۲

خبر فوری درباره وام بازنشستگان + جزییات

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت شش هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان و نیز پرداخت ۴۰ هزار فقره تسهیلات مالی قرض الحسنه به بازنشستگان در مرحله سوم پرداخت وام بازنشستگان در امسال خبر داد.
خبر فوری درباره وام بازنشستگان + جزییات

مخاطب 24- در ۴۶ امین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و هیات همراه، ساختمان جدید ادارات‌کل و مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان البرز افتتاح شد و همچنین در بازدید از ساختمان جدید پلی‌کلینیک دکتر شهید مجید مجیدیان راد در کرج، از خانواده معزز این شهید راه سلامت تقدیر شد.

 میرهاشم موسوی در حاشیه بازدید از پلی‌کلینیک شهید مجید مجیدیان راد، با قدردانی و تشکر از همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و به خصوص شهیدان این حوزه، بر ادامه مسیر این عزیزان به عنوان الگوهایی تاریخی و همیشگی برای تمام دوران تأکید کرده و گفت: وظیفه داریم از تمامی شهدا، اعم از شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت و تمامی شهدا تقدیر کنیم و راه آنان را ادامه بدهیم. این حداقل کاری است که می‌توانیم وگرنه در توان ما و شما نیست که کار بزرگ این افراد را جبران کنیم. شهدای گران‌قدر ما «عندربهم یرزقون» هستند و در پیشگاه خداوند از روزی و نعمت بهره‌مند هستند و جایگاه رفیعی و بزرگی دارند. شهدای ما ویژگی‌ها و خصایص بزرگ و برجسته‌ای داشته‌اند که خدا آنها را انتخاب کرده است و گرنه شهادت فوز عظیمی است که نصیب هر کسی نمی‌شود و تصادفی نیست.

موسوی در تقدیر از خانواده دکتر مجید مجیدیان راد، از نخستین شهدای مدافع سلامت و همکاران سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: دکتر شهید مجید مجیدیان راد که از همکاران بخش درمان تأمین‌اجتماعی بودند، خودشان فرزند شهید بوده‌اند و خون پدر شهید، رهنمود فرزند بوده که راه پدر را ادامه داده‌اند و در راه دفاع از سلامت مردم شهید شده‌اند. این شهید عزیز و بزرگوار، باعث افتخار ماست و ما در تأمین‌اجتماعی به وجود این خانواده بزرگوار افتخار می‌کنیم. باید خانواده بزرگوار شهدا را تجلیل و تکریم کنیم و نخستین حق شهدا که باید به جا بیاوریم، در مقام عمل، ادامه دادن راه شهداست.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: آسایش و راحتی و آرامشی که ما الان داریم مرهون اقدامات و فعالیت‌های مدافعان سلامت و کادر درمان است که در دوران کرونا، شهدای بزرگواری را تقدیم انقلاب و اسلام و مردم کردند. ما باید با خدمت به مردم و گرامیداشت یاد شهدا، کاری کنیم که مدیون این جان‌ها که پای مردم و نظام هزینه شد نشویم. امیداوریم بتوانیم راه شهدا را با خدمت به مردم ادامه بدهیم تا راه و رسم شهدا تداوم داشته باشد.

مدیرعامل سازمان همچنین در رابطه با توسعه خدمات این سازمان به تلاش برای بهبود شرایط خدمت در مراکز ملکی و طرف قرارداد اشاره کرد و گفت: پرداخت به‌موقع مطالبات مراکز طرف قرارداد، یکی از اولویت‌های مهم حوزه درمان سازمان تأمین‌اجتماعی است و در تداوم پرداخت‌هایی که در ایام اخیر در این زمینه صورت گرفته است، شش هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور پرداخت شد که از این عدد حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان به مراکز دانشگاهی اختصاص داشته و ۲۰۰۰ میلیارد تومان نیز به مراکز طرف قرارداد غیردانشگاهی و بخش خصوصی پرداخت شده است. امیدواریم با بهبود شرایط مالی سازمان که متأثر از برنامه‌های تحولی است؛ روال پرداخت مطالبات مراکز طرف قرارداد روزبه‌روز بهبود یافته و فاصله مطالباتی این مراکز به حداقل برسد.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: همچنین به‌منظور کمک به بهبود معیشت بازنشستگان، از ابتدای امسال تاکنون به ۱۱۷ هزار نفر متقاضی تسیهلات مالی قرض‌الحسنه پرداخت شده است. مرحله سوم این وام که مبلغ آن ۲۰ میلیون تومان بوده و ثبت‌نام آن نیز به صورت کاملاً غیرحضوری انجام شد؛ به ۴۰ هزار نفر پرداخت شد. قصد داریم انشاءالله اعطای وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان را با قوت ادامه بدهیم و در مراحل بعدی هم به امید خدا تعداد بیشتری از بازنشستگان واجد شرایط، این تسهیلات را دریافت خواهند کرد.

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.
صفحه خبر بالای تصاویر