کد خبر: ۲۷۵۷۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۴

پیام مدیرعامل بانک رفاه کارگران به مناسبت آغاز هفته وحدت

دکتر اسماعیل للـه‌گانی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پیامی فرا رسیدن هفته وحدت و ایام فرخنده ولادت با سعادت پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق (ع)، را تبریک و تهنیت گفت.
پیام مدیرعامل بانک رفاه کارگران به مناسبت آغاز هفته وحدت

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: متن پیام به این شرح است: 

هفته وحدت رویش و ثمره انقلاب اسلامی به راهبری داهیانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) و نماد همبستگی آحاد مسلمانان است؛ بدون شک با اتحاد امت اسلامی و پیروی از فرامین الهی و سیره نبوی، پیشرفت مسلمانان در عرصه‌های مختلف شکل خواهد گرفت.

سالروز میلاد با سعادت پیامبر عظیم‌الشان اسلام(ص) نقطه عطفی در تاریخ اسلام است؛ چرا که محمد مصطفی (ص) در زمانه ای قدم به جهان هستی گذاشت که جهل، خرافات و تعصبات قومی و قبیله ای فضای جامعه را فرا گرفته بود و تولد پیامبر اکرم (ص) نور امیدی بود که نهال خرد، دانش، مهر و عاطفه را در جامعه آن روز کاشت و سرانجام این نهال در سال‌های آینده به بار نشست.

همچنین، تقارن ولادت با سعادت امام جعفر صادق (ص) با میلاد پیامبرگرامی اسلام (ص) نیز شادی و عظمت این روز فرخنده را نزد عاشقان و دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) دو چندان کرده است.

ولادت امام جعفر صادق (ع) سرآغاز عصری بود که نهضت علمی و فرهنگی بزرگی شکل گرفت و ایشان با برگزاری مجالس درس و آموزش معارف اسلامی، سیاسی و اجتماعی توانست شاگردان زیادی را تربیت کند و با زدودن تحریف و شبهات دروغین بدخواهان، در تثبیت و تداوم درخت پربار فرهنگ و تمدن اسلام نقش محوری ایفا کند.

تولد پیامبر مهر و مهربانی و موسس مکتب شیعه جعفری را تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امیدوارم با تأسی به سیره این بزرگواران و لطف حضرت حق، توفیق خدمت رسانی به هموطنان شریف ایران اسلامی بیش از گذشته نصیب ما شود.

اسماعیل للـه‌گانی

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان ترکیب پرسپولیس را یوسفی انتخاب میکند نه هاشمیان
بهزاد داداش زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس  در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی مخاطب ۲۴، درباره تساوی‌های متوالی سرخپوشان در لیگ برتر و وضعیت کنونی تیم فوتبال پرسپولیس به عمده سوالات هواداران پاسخ داد
پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر پایان عشق ۱۹ ساله نیکول کیدمن؛ شرط عجیب برای ترک اعتیاد همسر
نیکول کیدمن در اقدامی غیرمعمول، برای ترک کامل اعتیاد همسرش به الکل و مواد مخدر، سالانه ۶۰۰ هزار دلار جایزه تعیین کرده بود؛ اما این رابطه پس از ۱۹ سال زندگی مشترک و علی‌رغم قرارداد عجیبشان، به جدایی انجامید.
سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار سوگند خونین نمایندگان برای استیضاح وزیر کار
۲۵ نماینده مجلس با استامپ قرمز پای برگه استیضاح وزیر کار را امضا کردند و سوگند خوردند از تصمیم خود عقب‌نشینی نکنند؛ در غیر این صورت، اسامی‌شان فاش می‌شود.
ایران خودرو نرخ جدید محصولاتش را اعلام کرد؛ جدول کامل امروز+ جدول ایران خودرو نرخ جدید محصولاتش را اعلام کرد؛ جدول کامل امروز+ جدول
ایران خودرو امروز دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴، آخرین قیمت بازار و نمایندگی خودرو‌های خود را اعلام کرد. جزئیات کامل جدول قیمت‌ها در دسترس است.
ویروس درمانی سرطان وارد فاز انسانی شد؛ کبد و ریه در اولویت ویروس درمانی سرطان وارد فاز انسانی شد؛ کبد و ریه در اولویت
رئیس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی اعلام کرد: ویروس درمانی سرطان پس از موفقیت در آزمایش‌های پیش‌بالینی، اکنون در فاز یک انسانی روی داوطلبان آغاز شده است.
هند واردات نفت ایران را جایگزین نفت روسیه کرد هند واردات نفت ایران را جایگزین نفت روسیه کرد
هند در سال ۲۰۲۵ و تحت فشار تحریم‌ها، خرید نفت ایران را از سر گرفت تا کاهش واردات نفت از روسیه را جبران کند و جایگزینی برای نفت روسیه داشته باشد.
هشدار درباره ورود و اصالت سکه و شمش طلای خارجی هشدار درباره ورود و اصالت سکه و شمش طلای خارجی
عضو هیات رئیسه کمیسیون طلا و جواهر اتاق اصناف ایران هشدار داد ورود سکه و شمش طلای خارجی ممنوع است و نمونه‌های بازار ممکن است تقلبی باشند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر